Se toaca in masina de tocat carnea, cu painea, ceapa si verdeata. Se adauga in compozitie un ou, sare si piper si se formeaza...
Chiftelute marinate din carne de ursCarnea de urs impreuna cu cea de porc se trece prin masina de tocat si se amesteca cu sarea, piperul, usturoiul pisat si...
Carnati din carne de ursSe pune intr-un vas, la fiert vinul alb si 250 mI apa, sare, boabele de piper, enibaharul, foile de dafin, cimbrul,...
Sunca de mistretCarnea taiata in bucati, se sareaza, si se tine la rece o zi. Se trece apoi prin masina de tocat si se framanta bine impreuna...
Carnati afumati din carne de mistretSe pun la tocat carnea, painea inmuiata si ceapa calita. Peste amesteca se adauga oul, piperul, verdeata tocata, sarea si...
Chiftelute din carne de mistretSe trece prin masina de tocat carnea. Se adauga sarea, pierul, boiaua, usturoiul pisat si se framanta bine. Se clatesc intre...
Carnati din mistretSe curata si se taie in fileuri pulpa de caprioara. Se bate carnea, se sareaza si se pipereaza, dupa care se dau bucatile...
Snitel de caprioaraSe pun macaroanele la fiert cu un praf de sare, conform instructiunilor de pe pachet. Dupa ce au fiert se scurg, apoi se pun...
PastisioChecul cu mezeluri este un aperitiv consistent si delicios. Pentru a pregati chec aperitiv cu mezeluri avem nevoie de faina,...
Chec aperitiv cu mezeluriPieptul de pui se dezoseaza si se spala. Carnea se bate putin si se sareaza. untul se intinde ca o alifie, se adauga sare si...
Pui KevskaiaFileul se taie ca pentru snitele si se bate. Cascavalul si sunca se taie bastonase subtiri. Ouale se bat cu sare si jumatate...
Gordon bleuCarnea se toaca impreuna cu ceapa, morcovul, usturoiul si paine inmuiata si stoarsa in prealabil. Verdeata se toaca marunt....
Parjoale moldovenestiGelatina se inmoaie in apa rece, gogosarii se spala si se taie in diferite forme pentru decor iar usturoiul se curata si se...
Piftie din carne de curcanSalata verde se spala si se taie marunt. Se amesteca apoi cu smantana, zeama de lamaie si verdeata tocata marunt. Felii de...
Cosulete pe pat de salata verdeCarnea se da prin masina de tocat impreuna cu paine inmuiata in apa. Se adauga la amestec ceapa tocata si prajita, verdeata...
Chiftele din carneFicatul se curata, se spala si se trece prin masina de tocat carne, impreunac cu cele doua felii de paine inmuiata in apa. Se...
Budinca de ficatOuale se toaca marunt si se amesteca cu carnea data prin tocator, usturoiul pisat si maioneza. Se formeaza din acest amestec...
Chiftele din carne si ouaIntr-un castron se pune faina, sarea si uleiul. Se adauga cate un pic de apa calduta si amestecam pana obtinem un aluat nici...
SuberekSe decongeleaza aluatul. Se intinde cu sucitorul un pic pe masa de lucru. Se intinde crema de branza peste aluat. Se pun...
Aperitiv cu baconSalata cu porc fript si sos alioli este o minunata reteta de salata, usor de preparat, usoara de digerat si consistenta in...
Salata cu porc fript si alioliCarnea se curata si se taie in bucati medii. Se bat bucatile de carne cu ciocanul de carne, se sareaza, pipereaza si se...
Iepure de casa paneCarnea de iepure se da prin masina de tocat impreuna cu carnea de porc. Se adauga in amestec sarea, piperul, condimentele si...
Carnati din carne de iepure si porcCarnea, data prin masina de tocat, se amesteca impreuna cu aspicul, sarea si piperul. Se pune apoi la foc mic si se lasa sa...
Buseuri de iepureCarnea se taie in bucati si se da prin masina de tocat impreuna cu ceapa tocata marunt si calita, painea si verdeata. Se...
Chiftelute din carne de iepureFaina se amesteca cu 150 gr unt, sare si 2 galbenusuri.Se framanta bine, dupa care se lasa sa se odihneasca o ora. Slanina se...
Aluat de tarta cu slaninaClatitele brasovene sunt niste clatite umplute ce se servesc pe post de aperitiv. Uplutura gustoasa cu ciuperci fac aceasta...
Clatite brasoveneFierbem stafidele in vin pana se umfla. Oprim focul si le dam deoparte. Intr-o tigaie, topim untul si prajim ficatul si...
Pate de ficat cu ciuperciCarnea se toaca. Morcovul si cartoful se rad si apoi se scurg bine de zeama. Se piseaza usturoiul si se toaca marunt...
Chiftelute de puiIntr-o tigaie punem la calit ingredientele pentru compozitie. Amestecam in compozitie la foc mic, cca 15 minute. Facem un...
Tartine delicioase cu ciuperci si carneRulada din piept de pui este un aperitiv delicios si aspectuos, un aperitiv perfecte pentru mesele de sarbatoare.
Rulada din piept de puiDin pulpa se taie felii subtiri, care se bat apoi cu batatorul de carne. Se dau feliile prin faina, prin ouale batute si se...
Snitele de caprioaraSe taie in bucati mici carnea, morcovul, patrunjelul si usturoiul. Se pun apoi intr-un vas cu 100 gr unt si vin si se lasa la...
Pateu din carne de iepureSe da carnea prin masina de tocat impreuna cu slanina. Carnea tocata se amesteca impreuna cu zeama de usturoi pisate, sare,...
Carnati trandafiriCarnatii se taie in bucati mai mari si se pun la prajit in putin ulei. Apoi se toarna peste ei sosul de rosii preparat din...
Carnati cu sos de rosiiUsturoiul pisat se amesteca cu un sfert de pahar cu apa si se pune deoparte. Carnea se toaca prin masina de tocat, slanina se...
Carnati din carne de porcCarnea se curata de pielite, se trece apoi prin masina de tocat si se amesteca cu ardeiul iute tocat foarte marunt. Se...
Carnati de SapocaCarnea se taie in felii subtiri. Acestea se bat cu batatorul de carne, se sareaza, dupa care se dau prin faina, oul batut si...
Snitel de porcCarnea se feliaza, dupa care se bate cu batatorul de carne. Se sareaza, se pipereaza si se dau apoi feliile prin ou batut,...
Carne de miel paneSe taie bucati carnea de miel. Separat se pune la rumenit ceapa tocata marunt, impreuna cu patrunjelul. Felia de paine se...
Chiftelute de mielLimba se spala, apoi se fierbe si se curata de pielita groasa. Se taie felii si se presara deasupra cu sare si piper. Se dau...
Limba paneCreierul se curata si se pune la fiert pentru aproximativ zece minute. Se lasa apoi in apa sa se raceasca. Dupa ce s-a racit,...
Creier paneCarnea se taie felii subtiri, care apoi se bat cu batatorul. Dupa aceea se sareaza, se dau prin faina si prin albus de ou...
Snitel din carne de vitelCartoful se pune la fiert, in coaja, dupa care se trece prin masina de tocat, impreuna cu o felie de paine muiata in apa si...
Parjoale din carne de vacaCarnea se da prin masina de tocat impreuna cu painea muiata in apa, o ceapa tocata si calita, un ou, sare, piper si verdeata...
Chiftele moldovenesti cu smantanaCarnea se da prin masina de tocat impreuna cu painea muiata si stoarsa. Se framanta apoi cu mana si se amesteca cu ceapa...
Rosii umplute cu carneAnghinarea se curata de foile mici, i se rupe coada si se scobeste de fibrele din interior. Apoi se freaca cu o lamaie ca sa...
Anghinare umpluta cu carneUsturoiul pisat se amesteca cu 2-3 linguri de apa. Carnea impreuna cu seul se trec prin masina de tocat de cateva ori apoi se...
MititeiSe pune soia la fiert cu vegeta. Dupa ce a fiert se lasa la scurs si se macina. Pieptul de pui se curata de piele si se da...
Chiftelute de pui cu soiaFicatul se taie feliute si se pun la rumenit in putin unt. Se prepara un sos de mustar frecat cu ulei si verdeturile tocate...
Ficat de gasca cu sosPieptul taiat bucatele se da prin masina de tocat impreuna cu o felie de paine muiata in apa si stoarsa. Ceapa se toaca...
Chiftelute din piept de gainaPuiul se curata, se spala si se taie bucati. Se aleg picioarele intregi si pieptul care se sareaza, se dau apoi prin faina,...
Pui panePrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsPentru Mos Craciun am adus astazi turta dulce. Din reteta Ritei si a lui Rocsi am facut si eu alta reteta. Din pacate, anason...
Turta dulceUn piept de porc condimentat bine si umplut cu salvie si verdeturi o sa fie perfect pentru masa de Craciun. Incearca-l si...
Piept de porc cu patrunjel, salvie si lamaie, la cuptorTavalita glazurata de post este o prajitura de casa delicioasa, perfecta pentru perioada postului si pentru persoanele...
Tavalita glazurata de postpentru dulciuri cu fructe un desert deicios cu alune e padure!
Rulada din biscuiti cu piure de castane si mantie din alune de padureSe face repede, usor si este foarte bun...
Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramelUn aperitiv rapid plin de vitamine
Cosulete aperitiv cu salata de telina si tonIn sosul alb preparat cu mai putina faina se adauga cartofi fierti si trecuti prin masina, cit mai fierbinti. Se amesteca...
Sos de cartofi