Pentru file siberian de morun sau nisetru pestele se spala. Ceapa, patrunjelul radacina, pastarnacul radacina, morcovii si...
File siberian de morun sau nisetru
Pentru crap unguresc pestele se curata, se portioneaza, se spala si se sareaza. Cartofii, ceapa si ardeiul gras, se curata,...
Crap unguresc
Pentru crap delicios umplut cu orez pestele se curata, se spala si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt....
Crap delicios umplut cu orez
Pentru crap sarbesc pestele se curata, se portioneaza, se spala si se sareaza. Cartofii se curata de coaja, se spala si se...
Crap sarbesc
Pentru crap spaniol pestele se curata, se spala, se portioneaza si se sareaza. Usturoiul se curata, se spala si se zdrobeste...
Crap spaniol
Pentru crap rasol cu cartofi si legume pestele se curata, se portioneaza, se spala si se sareaza. Cartofii se curata, se...
Crap rasol cu cartofi si legume
Pentru crap provincial pestele se curata, se spala si se portioneaza in 5 bucati. Ceapa si usturoiul se curata, se spala si...
Crap provincial
Pentru crap simplu prajit pestele se curata, se spala cu apa rece si se portioneaza. Faina se cerne. Laptele se fierbe si se...
Crap simplu prajit
Pentru crap pe varza cu tomate pestele se curata, se spala, se portioneaza in 5 bucati si se sareaza. Varza murata se spala,...
Crap pe varza cu tomate
Pentru crap pescaresc pestele se curata, se spala, se portioneaza in 5 bucati si se sareaza. Ardeiul gras se curata, se...
Crap pescarescPentru crap pane pestele se curata, se portioneaza, se spala si se sareaza. Ouale se spala sub jet de apa rece. Faina si...
Crap pane cu pesmet
Pentru crap marinaresc pestele se curata, se spala, se portioneaza si se sareaza. Rosiile proaspete se spala, se oparesc si...
Crap marinaresc
Pentru crap cu verdeata si vin alb pestele se curata, se spala, se portioneaza si se sareaza. Ardeiul gras si ceapa se...
Crap cu verdeata si vin alb
Pentru crap cu sos de vin rosu pestele se curata, se spala, se portioneaza in 5 bucati si se sareaza. Ceapa se curata, se...
Crap cu sos de vin rosu
Pentru crap cu orez si tomate pestele se curata, se spala si se portioneaza in 5 bucati. Ceapa se curata, se spala si se taie...
Crap cu orez si tomate
Pentru crap cu masline pestele se curata, se portioneaza, se spala si se sareaza. Maslinele se oparesc si se tin in apa rece.
Crap cu masline
Pentru crap portughez pestele se curata, se spala, se portioneaza in 4 bucati si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se...
Crap portughez
Pentru crap la protap simplu pestele se curata, se spala si se sareaza, apoi se despica in doua in zona spinarii; fiecare...
Crap la protap simplu
Pentru salata de iarna cu legume se toaca marunt toate legumele, morcovul se da pe razatoarea mare. Se pun toate intr-o oala...
Salata de iarna cu legume
Pentru cega prajita cu unt pestele se spala si se curata cu un cutit de solzii de pe spinare si, dupa ce se scot intestinele,...
Cega prajita cu unt
Pentru caras prajit pestele se curata, se spala, se sareaza si se portioneaza. Faina se cerne. Laptele se fierbe. Pestele se...
Caras prajit
Pentru bomboane Rafaello cu alune se freaca untul pana se scoate apa din el. Se amesteca cu zaharul pudra, apoi laptele praf,...
Bomboane Rafaello cu alune
Pentru varza alba asezata cu smantana varza se curata de cotoare si frunze depreciate, se spala, se opareste in apa cu sare,...
Varza alba asezata cu smantana
Pentru risotto cu sunca si svaiter orezul se alege de impuritati si se spala. sunca se taie felii inguste. Svaiterul se...
Risotto cu sunca si svaiterRisotto este mancare de orez delicioasa, ce poate fi servita ca si garnitura, dar si ca si fel principal. Risotto nu este...
Risotto milanez cu ciuperci
Pentru pilaf cu dovlecei si marar dovleceii proaspeti se spala, se curata de coaja si seminte si se taie cuburi. Orezul se...
Pilaf cu dovlecei si marar
Pentru pilaf cu ciuperci si cascaval ciupercile proaspete se spala si se taie lame. Cascavalul se curata de coaja si se rade....
Pilaf cu ciuperci si cascaval
Pentru pilaf cu ciuperci si smantana orezul se alege de impuritati si se spala. Ciupercile proaspete se curata, se spala si...
Pilaf cu ciuperci si smantana
Tortul Mioara este un tort delicios de casa cu crema de cacao. Se face la foc mic un sirop gros din zahar, apa si zeama de la...
Tort Mioara
Pentru musaca din legume gradinar ceapa se curata, se spala si se taie pestisori. Orezul se alege de impuritati si se spala...
Musaca din legume gradinar
Pentru gogosari cu orez si ochiuri gogosarii se spala, se prajesc in 75 g untura sau ulei, se curata de pielite, cotoare si...
Gogosari cu orez si ochiuriPentru budinca de ciuperci cu patrunjel ciupercile proaspete se curata si se spala; jumatate din ele se taie felii pentru...
Budinca de ciuperci cu patrunjelAceasta reteta de aluat pentru placinta poate fi folosita la orice placinta cu fructe sau umplutura de bezea sau creme...
Aluat dulce pentru placinta
Pentru andive breze andivele se spala si se cresteaza in patru, se inabusa in unt; se adauga supa de oase si sare. Dupa ce...
Andive brezeBriosele cu kiwi si nuca de cocos sunt foarte usoare si aromate, potrivite si pentru copii. O reteta culinara ce va...
Briose cu kiwi si nuca de cocosPentru paine de casa alba într-un castron mai mare se amestecă faina cu drojdia şi sarea. Dacă utilizaţi drojdie...
Paine de casa albaSalata din piept de pui cu farfalle este un aperitiv de inspiratie italieneasca foarte aspectuos si original, dar mai ales...
Salata din piept de pui si farfalle
Pentru aluat frantuzesc rapid se amesteca toate ingredientele in afara de margarina pana se obtine un aluat potrivit. Se...
Aluat frantuzesc rapid
Pentru coliva Tina arpacasul se alege si se spala in 7, 9 sau 11 ape pana cand apa iese curata; se pune la fiert cu cei 3...
Coliva TinaBusuiocul si branza de capra mai reduc din dulceata fructelor, facand acest preparat un aperitiv perfect pentru orice...
Bruschete cu branza de capra si capsuniO reteta de salata foarte usor de pregatit, dar eleganta. Nu are ce sa nu-ti placa la ea: spanac, alune, boabe de soia verde,...
Salata cu spanac, branza si soia verde
Pentru vinete "Provincial" vinetele se spala, se taie in doua pe lungime. Se scoate miezul si se taie cuburi. Usturoiul si...
Vinete "Provincial"Pentru vinete bulgaresti vinetele se spala, se curata, se taie in doua pe lungime, se scoate miezul si se taie cuburi mici....
Vinete bulgaresti
Pentru sufleu de varza cu carne si legume se scoate cotorul la varza acra, se spala si se taie fin. Ceapa se curata, se spala...
Sufleu de varza cu carne si legume
Pentru varza acra cu struguri varza se spala, se scot cotorul, foile depreciate si se taie marunt. Ceapa se curata de coaja...
Varza acra cu struguri
Pentru rulada din varza rosie si sos tomat varza se curata de frunzele depreciate, se spala, se pune cu cotorul in sus in apa...
Rulada din varza rosie si sos tomat
Pentru varza de bruxelles varza se curata, se spala si se taie cotorul. intr-o oala se toarna apa sarata, se pune varza de...
Varza de bruxelles lapte si smantana
Pentru mancare cu varza creata varza creata se curata de cotoare si frunze depreciate, se spala, se taie in patru si se...
Mancare cu varza creata
Pentru varza simpla cu taitei varza se curata de cotoare si de frunze depreciate si se spala. Ouale se spala sub jet de apa...
Varza simpla cu taitei
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori