Pentru snitel papricat cu smantana carnea se spala si se portioneaza in 5 bucati, care se bat si se sareaza. Ceapa se curata,...
Snitel papricat cu smantana
Pentru cordon bleu din carne de porc fileul de porc se spala, se portioneaza si se presara sare si piper. Cascavalul se...
Cordon bleu din carne de porc
Pentru snitel international de porc muschiul filé de porc se spala, se portioneaza si se sareaza. Cascavalul se curata de...
Snitel international de porc
Pentru snitel pane delicios din carne de porc carnea se spala, se portioneaza, se bate, se sareaza. Ouale se trec sub jet de...
Snitel pane delicios din carne de porc
Pentru snitel Figaro carnea se spala si se portioneaza in 5 bucati, care se bat si se sareaza. sunca se taie in 5 felii....
Snitel Figaro
Pentru snitel de porc Praga carnea de porc se spala, se portioneaza, se bate si se sareaza. sunca presata se taie felii...
Snitel de porc Praga
Pentru snitel de porc cu sos de lamaie carnea se spala, se portioneaza, se bate putin, se sareaza si se trece prin faina....
Snitel de porc cu sos de lamaie
Pentru pilaf oriental cu carne de porc carnea se spala si se portioneaza. Orezul se alege de impuritati si se spala. Ceapa se...
Pilaf oriental cu carne de porc
Pentru rulouri din carne de porc carnea se spala, se taie felii subtiri, se bate putin si se sareaza. Costita se taie felii...
Rulouri din carne de porc
Pentru cartofi cu cotlet de porc si cascaval carnea se spala, se portioneaza, se sareaza si se bate putin. Cartofii se spala,...
Cartofi cu cotlet de porc si cascavalPentru papricas din carne de porc cu galuste carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala, se...
Papricas din carne de porc cu galuste
Pentru papricas din carne de porc cu cartofi carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se...
Papricas din carne de porc cu cartofi
Pentru orez cu ciolan de porc rasolul se curata, se portioneaza in 5 bucati, se spala. Ciupercile se curata, se spala sub jet...
Orez cu ciolan de porc
Pentru ostropel cu carne de porc carnea se spala, se portioneaza, se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt....
Ostropel cu carne de porc
Pentru muschi de porc cu sos din ciuperci cotletul se spala, se portioneaza, se bate putin si se sareaza. Bucatile de carne...
Muschi de porc cu sos din ciuperci
Pentru mazare cu carne de porc pieptul de porc se spala, se portioneaza in 5 bucati si se sareaza. Mazarea verde se curata,...
Mazare cu carne de porc
Pentru legume cu cotlet de porc si ciuperci carnea se spala si se portioneaza in 5 bucati, care se bat putin si se sareaza....
Legume cu cotlet de porc si ciuperci
Pentru legume cu cotlet de porc carnea se spala, se portioneaza in 5 bucati si se sareaza. Morcovii se curata, se spala si se...
Legume cu cotlet de porc (Jardinier)
Pentru cartofi cu ciolan de porc rasolul de porc se curata de tendoane, se portioneaza, se opareste si se spala cu apa rece....
Cartofi cu ciolan de porc
Pentru legume cu ciolan de porc morcovii, patrunjelul radacina, pastarnacul se curata, se spala si se taie cuburi. Ceapa se...
Legume cu ciolan de porc
Pentru carne de porc cu sos de smantana carnea se spala si se portioneaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt....
Carne de porc cu sos de smantana
Pentru varza cu carne tocata de porc varza murata se curata de cotoare si frunze depreciate si se taie marunt. Ceapa se...
Varza cu carne tocata de porc
Pentru sarmale cu carne de porc in foi de varza ceapa se curata si se spala; 75 g se inabusa in 25 g untura si 25 ml apa, iar...
Sarmale cu carne de porc in foi de varza
Pentru rulou din carne tocata de porc in suc propriu carnea se spala, se taie bucati, se toaca cu masina. Prapurul se tine in...
Rulou din carne tocata de porc in suc propriu
Pentru gogonele murate umplute cu carne de porc gogonelele de marime potrivita se spala, li se taie capacele, se scot...
Gogonele murate umplute cu carne de porc
Pentru coltunasi din cartofi cu carne de porc carnea se spala, se taie bucati si se da prin masina de tocat cu sita deasa....
Coltunasi din cartofi cu carne de porc
Pentru ciupercute umplute cu carne de porc ciupercile proaspete se curata, se spala in mai multe ape; se detaseaza coditele...
Ciupercute umplute cu carne de porc
Pentru chiftele din carne de porc carnea se spala, se curata si se taie bucati mici. Ceapa se curata, se spala si se taie...
Chiftele din carne de porc
Pentru chiftele de cartofi cu carne de porc carnea se spala, se taie bucati si se da prin masina de tocat cu sita deasa....
Chiftele de cartofi cu carne de porc
Pentru vinete umplute cu carne de vita vinetele se spala, se taie in doua pe lungime, mentinand codita si se cresteaza miezul...
Vinete umplute cu carne de vita
Pentru vinete cu carne de vita carnea se spala si se portioneaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Rosiile se...
Vinete cu carne de vita
Pentru varza cu carne de vita carnea se curata, se spala, se opareste, se spala din nou cu apa rece si se portioneaza. Varza...
Varza cu carne de vita
Pentru tuslama populara burta de vita se curata, se opareste si se spala. Usturoiul se curata ; jumatate din cantitate se...
Tuslama populara
Pentru turnedo cu carne de vita si conopida muschiul de vita se spala, se portioneaza si se sareaza. Painea se curata de...
Turnedo cu carne de vita si conopida
Pentru friptura din carne de porc valdostana muschiul filé se spala, se portioneaza. sunca presata se taie felii subtiri....
Friptura din carne de porc valdostanaPentru tocana taraneasca cu carne de vita carnea se spala si se taie bucati mai mici. Ceapa se curata, se spala si se taie...
Tocana taraneasca cu carne de vita
Pentru tocana marinareasca cu carne de vita carnea se spala si se taie bucati mai mici. Ceapa se curata, se spala si se taie...
Tocana marinareasca cu carne de vita
Pentru tocana macelareasca carnea se curata de pielita, se spala, se taie in bucati mici si se sareaza. Ceapa se curata, se...
Tocana macelareasca
Pentru tocana din carne de vita cu smantana carnea se spala si se taie in 5 bucati. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.
Tocana din carne de vita cu smantana
Pentru tocana bulgareasca cu carne de vita carnea se spala, se taie bucati (mai mici). Slanina afumata se taie bucati mici....
Tocana bulgareasca cu carne de vita
Pentru telina cu carne de vita carnea se spala, se curata de pielita, se portioneaza in 5 bucati. Ceapa se curata, se spala...
Telina cu carne de vita
Pentru stufat cu carne de vita carnea se spala, se taie in 5 bucati. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Usturoiul...
Stufat cu carne de vita
Pentru spanac cu carne de vita spanacul se curata, se spala in mai multe ape reci, se opareste, se scurge de apa si se taie...
Spanac cu carne de vitaPentru stroganoff carnea de vita se spala, se taie fasii subtiri de 1-2 cm si se sareaza. Usturoiul si ceapa se curata, se...
Stroganoff
Pentru sote din carne de vita creierul se curata de pielite, se spala intr-un vas cu apa rece si sare, unde se tine 20 de...
Sote din carne de vita
Pentru ficat papricat de porc cu smantana si galuste carnea se spala, se taie in fasii lungi. Ceapa se curata, se spala si se...
Ficat papricat de porc cu smantana si galuste
Pentru ficat de porc pane carnea se spala si se taie bucati subtiri. Ouale se trec sub jet de apa rece. Faina si pesmetul se...
Ficat de porc pane
Pentru ficat de porc cu sos de smantana carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Lamaia se spala si se extrage sucul....
Ficat de porc cu sos de smantana
Pentru snitel parizian din carne de vita antricotul de vita se spala si se taie bucati, carese bat, se sareaza si se...
Snitel parizian din carne de vita
Pentru gutui cu carne de porc carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Gutuile se spala, se curata casa seminala si se...
Gutui cu carne de porc
Pentru gulas secuiesc cu carne de porc carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie...
Gulas secuiesc cu carne de porc
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori