Pasca poloneza cu glazura de ciocolata este un desert absolut delicios care poate fi facut si pe parcursul anului ca...
Pasca poloneza cu glazura de ciocolataPentru supa din carne de pui rasol cu taitei carnea se spala. Morcovii, pastarnacul, patrunjelul radacina, telina si ceapa se...
Supa din carne de pui rasol cu taitei
Pentru supa din carne de pui cu galuste carnea se spala, se trece prin flacara si se spala. Morcovii, patrunjelul radacina,...
Supa din carne de pui cu galuste
Pentru supa din carne de gaina cu taitei cu zdrente gaina se trece prin flacara si se spala. Morcovii, patrunjelul radacina,...
Supa din carne de gaina cu taitei cu zdrente
Pentru supa din carne de gaina cu taitei gaina se curata, se trece prin flacara si se spala. Morcovii, telina, patrunjelul...
Supa din carne de gaina cu taiteiPentru supa taraneasca cu taitei se prepara supa de oase. Cartofii se curata, se spala si se taie cuburi. Ceapa se curata, se...
Supa taraneasca cu taiteiPentru supa poloneza cu rosii rosiile se spala si se zdrobesc. Ardeii grasi se curata, se spala si se taie felii. Faina se...
Supa poloneza cu rosii
Pentru supa din rosii cu orez rosiile proaspete se spala si se taie in sferturi. telina si morcovii se curata, se spala si se...
Supa din rosii cu orezPentru supa din legume cartofii se curata, se spala si se taie cuburi mici. Morcovii, patrunjelul radacina, pastarnacul si...
Supa din legumePentru supa din ceapa ceapa se curata, se spala si se taie felii subtiri. Painea alba se taie felii subtiri, care apoi se...
Supa din ceapa
Pentru supa din cartofi si legume cartofii se spala, se curata, se spala din nou si se taie cuburi. telina, morcovii,...
Supa din cartofi si legumePentru supa de varza cu legume si smantana varza se curata, se spala si se taie felii. Morcovii si telina se curata, se spala...
Supa de varza cu legume si smantana
Pentru supa cu taitei si cartofi cartofii se curata, se spala si se taie cuburi. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt si...
Supa cu taitei si cartofiPentru supa de praz si cartofi cu cascaval prazul se curata, se spala si se taie rondele. Cartofii se spala, se curata, se...
Supa de praz si cartofi cu cascaval
Pentru supa germana cu praz prazul se curata, se spala si se taie rondele. Cartofii se spala, se curata, se spala din nou si...
Supa germana cu prazPentru supa cu galuste din gris ouale se spala sub jet de apa rece. Se separa albusurile de galbenusuri. Patrunjelul se...
Supa cu galuste din gris
Pentru supa cu fidea Patrunjelul verde se spala, se curata si se taie marunt. Fideaua se rupe, se pintroduce in apa clocotita...
Supa cu fidea
Pentru supa cu conopida conopida se curata, se spala si se tine in apa cu sare. Laptele se fierbe si se raceste. Faina se cerne.
Supa cu conopida
Pentru supa cu cartofi si ciuperci cartofii se spala, se curata, se spala din nou si se taie cuburi. Ciupercile se curata, se...
Supa cu cartofi si ciuperci
Pentru supa de oase de vita sau porc se fierb oasele . Dupa 30 de minute se adauga legumele intregi. Se continua fierberea...
Supa de oase de vita sau porcPentru supa de fasole verde cu usturoi fasolea se curata, se spala si se taie bucati. Slanina se taie marunt. Ceapa se...
Supa de fasole verde cu usturoi
Pentru Supa de ciuperci sau bureti ciupercile se curata, se spala in mai multe ape si se taie lame. Morcovii se curata, se...
Supa de ciuperci sau bureti
Pentru supa italiana cu legume si costita fasolea se alege, se spala si se lasa in apa rece timp de 12 ore. Ceapa se curata,...
Supa italiana cu legume si costita
Pentru supa cu vinete vinetele se curata de coaja si se spala. Se fierb cca 2 l de apa, se adauga zahar, scortisoara, sare si...
Supa cu vinetePentru supa cu mere merele se curata de coaja, se scot cotoarele si se taie felii. Lamaia se spala si se taie rondele. Merele...
Supa cu mere
Pentru Supa cu fasole boabe si costita fasolea boabe se alege de impuritati, se spala si se lasa 12 ore in apa rece.
Supa cu fasole boabe si costita
Ati pregatit mai multe oua decat era cazul de Paste? Iata o reteta simpla si delicioasa, pentru care le puteti folosi ca...
Paine prajita cu crema de oua
Ruloul din carne de porc si ciuperci este un aperitiv delicios si consistent. Carnea se spala si se portioneaza in 10 bucati,...
Rulou din carne de porc si ciuperci
Rulada din carne de vita cu ou este un aperitiv delicios. Carnea se spala, se curata de pielite, se taie in cuburi mici si se...
Rulada din carne de vita cu ou
Rinichii de vita prajiti sunt aperitive delicioase. Rinichii se spala, se taie in jumatati pe lungime, se curata de capsule...
Rinichi de vita prajit
Parizerul pane este un aperitiv delicios si simplu. Parizerul se curata de membrana si se taie felii. Ouale se spala....
Parizer pane
Ficatul Lyonez este un aperitiv delicios si consistent. Ficatul se spala si se portioneaza. Ceapa se curata, se spala si se...
Ficat Lyonez
Drobul din maruntaie de porc este un aperitiv delicios si traditional. Ficatul, plamanii, limba, splina de porc se spala si...
Drob din maruntaie de porc
Buletele berlineze sunt aperitive delicioase cu carne. Franzela se coace la cuptor. Laptele se fierbe si se raceste. Ceapa se...
Bulete berlineze
Buletele din branza sunt aperitive delicioase si sanatoase. Branza se spala si se rade pe partea fina a razatorii. Ouale se...
Bulete din branza
Crochetele din piept de pui sunt aperitive cu carne delicioase. Pieptul de pui se spala si se taie fasii subtiri. Ouale se...
Crochete din piept de puiFinesse cu ciocolata, frisca si zmeura este un desert cu fructe delicios si decorativ. Forma de ciocolata se umple cu frisca...
Finesse cu ciocolata, frisca si zmeuraTortul mousse este delicat, fin, potrivit pentru un rasfat culinar, fie ca alegi sa il prepari ca si tort festiv sau pur si...
Tort MousseCoronita de miel este piesa de rezistenta a mesei festive de Pasti.
Coronita de mielMieluselul va impodobi masa de pasti, alaturi de ouale incondeiate si cozonaci.
Turta “Mielusel”Un aperitiv gustos si rapid, potrivit pentru o masa de sarbatoare.
Rulouri de zucchini cu branzaPentru cozonac pufos traditional in 1 1/2 pahar de lapte cald se moaie drojdia, se adauga 4 pahare de faina si se framinta...
Cozonac pufos traditionalPentru cozonac pufos cu stafide se inmoaie drojdia in lapte caldut, se adauga jumatate din cantitatea de faina, se amesteca...
Cozonac pufos cu stafidePentru crochete din sunca cu cascaval sunca se taie cuburi mici. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Ouale se spala....
Crochete din sunca cu cascaval
Pentru crochete delicioase din creier cu sos tartar creierul se spala, se curata de pielite si se tine 20 de minute in apa...
Crochete delicioase din creier cu sos tartar
Pentru creier de vita pane creierul se curata de pielite intr-un vas cu apa rece. Dupa curatire, se spala si se tine in apa...
Creier de vita pane
Chiftelutele cu carne si legume sunt aperitive delicioase si sanatoase. Carnea se spala si se taie bucati. Morcovii, telina,...
Chiftelute cu carne si legume
Chiftelutele speciale cu carne si legume sunt aperitive delicioase si sanatoase. Carnea se spala, se curata de pielite si se...
Chiftelute speciale cu carne si legumeChis-choren este un aperitiv cu carne si branzeturi delicios si consistent. Costita afumata se taie felii mici. sunca presata...
Chis-choren
Budinca cu sunca si smantana este un aperitiv cu carne delicios. Ouale se spala. sunca se taie cuburi. Cascavalul se curata...
Budinca cu sunca si smantana
Omleta cu ficatei de pasare si sos Madera este un aperitiv cu carne delicios. Ouale se spala. Ficatul de pui se curata, se...
Omleta cu ficatei de pasare si sos Madera
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori