• spalati orezul in trei ape• spalati, curatati si taiati ciupercile in 4• introduceti orezul si ciupercile in
Risotto cu ciuperci, caju si parmezanVlastarii de floarea-soarelui si de kale i-am spalat bine, in special radacinile la cei de kale. Merele romanesti le-am spalat
Suc verde de kale made by Raw Chef Ligia Pop• introduceti arahidele in blender Oster Classic Chrome si mixati-le pana cand devin pudra• adaugati uleiul si praful de
Budinca de ciocolata made by Jamila Cuisine• setati slow cooker Crock-Pot 4,7L Digital pe High pentru 4 ore• introduceti cotletul de porc si legumele in
Friptura de porc made by Chef Adrian Hadean• la pomelo am folosit in mare parte pulpa, incercand sa elimin pielita amara. Vlastarii proaspeti de floarea-soarelui i-am
Smoothie din pomelo made by Raw Chef Ligia Pop• taiati rubarba rondele • tocati menta • adaugati ienibaharul, rubarba, ienuparul, menta, cimbru, Garrone si
Coulis de rubarba• incalziti aparatul de gatire in vid SousVide Supreme la 75 ⁰C • vidati toate ingredientele intr-o punga
Sos de fructe de padure• taiati merele in 4 si scoateti-le semintele • coaceti-le pe plita sau in cuptor •
Mar copt cu crema de whisky• taiati ardeiul iute rondele (fara seminte) • vidati toate ingredientele intr-o punga, folosind aparatul de vidare
Dulceata picanta de kumquat• vidati toate ingredientele intr-o punga mare (cu exceptia parmezanului si a smantanii dulci), folosind aparatul de vidare
Supa de rosii cu busuioc si parmezan• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconMedalion de somon cu sparanghel, o mancare extrem de gustoasa, gatita usor.
Medalion de somon cu sparanghel• folosind aparatul de vidare FoodSaver, vidati intr-o punga tonul cu caperele si uleiul de trufe – nu
Cotlet de ton rosu in crusta de sare• filetati bibanul si scoateti oasele cu o penseta • asezonati-l cu sare si piper si stropiti-l
File de biban de mare cu guacamole• taiati usturoiul si ceapa rondele • lasati iepurele la marinat peste noapte in ulei de masline,
Iepure invelit in prosciutto• adaugati boabele de ienupar, patrunjelul, uleiul de masline si usturoiul in blender – asezonati cu sare si
Pulpa de cerb• faceti o emulsie in blender din ienibahar, usturoi, ulei de masline, patrunjel, seminte de fenicul, sare si
Pulpa de mistret cu fenicul• cu ajutorul unui cutit foarte ascutit desfaceti muschiuletul de porc (pe lungime) lasand cca. 1 cm pana
Rulada curcubeu de muschiulet de porc• introduceti pieptul de rata si sosul Worchester in caserola de marinare rapida FoodSaver si porniti programul de marinare
Piept de rata cu sos Worchester si sparanghel alb• ungeti coquelet-ul cu ulei si asezonati-l cu sare, turmeric si amestec de piper si portocala •
Coquelet cu piure de mazare• taiati piersicile cuburi si inlaturati samburele • adaugati-le in blenderul personal Breville Blend Active impreuna cu
Smoothie de piersici si sirop de agave• scoateti samburii merelor si taiati-le cuburi – coaja o puteti lasa • decojiti kiwi si taiati-i
Smoothie de mere verzi, menta si kiwi• pregatiti ceaiul alb si lasati-l sa se raceasca • adaugati restul ingredientelor in blenderul personal Breville Blend...
Shake de coacaze, banane si ceai alb• Amestecati toate ingredientele in blenderul personal Breville Blend Active si mixati. Savurati!
Shake de capsuni, iaurt si ghimbir• curatati si taiati ananasul cuburi • mixati in blenderul personal Breville Blend Active budinca de vanilie, gheata
Shake de ananas, vanilie si frisca• curatati ananasul si taiati-l cuburi • taiati coaja portocalelor astfel incat sa desprindeti si pielita alba
Energizant cu ananas, portocale, clementine si grapefruit• curatati bucata de mango, separati-o de sambure, taiati-o cuburi si introduceti jumatate in blenderul personal Breville...
Energizant cu mar si lamaieCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzSimplă și de efect, asta dacă aveți răbdare până a doua zi ;)
Foi de napolitane umplute cu crema de biscuiti