• taiati banana rondele• adaugati banana, laptele, frisca lichida, siropul de menta si inghetata de vanilie•...
Milkshake cu inghetata de vanilie• dizolvati drojdia uscata in 250 ml apa calduta, apoi puneti-o in vasul de inox al robotului multifunctional Ankarsrum•
Lipii de casa grecesti• dizolvati drojdia uscata in 250 ml apa calduta, apoi puneti-o in vasul de inox al robotului multifunctional Ankarsrum•
Gyros de curcanHumus reţetă • fierbeti nautul cu 1 lingurita de sare si 1 lingurita de bicarbonat de sodiu• strecurati-l si puneti-l asa
Humus reţetă cu ardei copt• taiati cuburi potrivite toate tipurile de carne• montati atasamentul de masina de tocat al robotului multifunctional...
Mititei de casa cu cartofi picanti si chipsuri de radacinoase• eliminati grasimea de la 2 piepti de rata – pastrati grasimea de la un singur piept• taiati-le cuburi
Hamburger Frantuzesc• tocati carnea impreuna cu grasimea de rata folosind dispozitivul de tocat carne al robotului multifunctional Ankarsrum si...
Hamburger Italian• tocati carnea de berbecut folosind dispozitivul de tocat carne al robotului multifunctionsl Ankarsrum• zdrobiti...
Hamburger Oriental• taiati carnea cuburi si tocati-o folosind masina de tocat a robotului multifunctional Ankarsrum – in eventualitatea in...
Hamburger• cu ajutorul robotului multifunctional Ankarsrum bateti untul moale cu zaharul alb si brun, pana obtineti un amestec pufos...
Tort cu afine si lamaie• mixati in vasul de inox al robotului multifunctional Ankarsrum ingredientele pentru blat pana obtineti un aluat...
Tarta cu rubarba si cirese• puneti in vasul robotului multifunctional Ankarsrum untul moale, oul, zaharul, sarea si laptele si mixati putin. Folositi...
Tarte cu martipan si coacaze• curatati piersicile de coaja si taiati-le felii mai groase• ungeti o tava de tarta cu unt si presarati
Prajitura rasturnata cu piersici• puneti in vasul robotului multifunctional Ankarsrum untul moale, oul, zaharul, sarea si laptele si mixati putin. Folositi...
Tarta cu fructe de padure• pregatiti mai intai foile• amestecati uleiul cu zaharul brun, adaugati apoi sucul de rosii, bicarbonatul stins in zeama
Prajitura cu foi de bulion• mixati in bolul de plastic al robotului multifunctional Ankarsrum, cu ajutorul paletelor duble, untul moale cu zaharul,...
Negresa cu nuci si cirese• spalati bine cartofii, in coaja si apoi puneti-i la fiert • dupa ce s-au fiert, scurgeti apa si
Galuste cu prune• incalziti laptele intr-o craticioara si adaugati untul, lasand pe foc pana se topeste, dar sa nu fiarba• puneti
Cozonac cu stafide, cacao si scortisoara• spalati bine cartofii, in coaja si apoi puneti-i la fiert • dupa ce s-au fiert, scurgeti apa si
Galuste cu caise• puneti in vasul de inox al robotului multifunctional Ankarsrum laptele cald, untul moale, ouale, coaja de lamaie, esenta de
Cinnabons rolls cu cirese si glazura cu scortisoara• mixati in bolul de plastic al robotului multifunctional Ankarsrum, cu ajutorul telurilor duble, albusurile spuma cu un...
Chec cu cirese si glazura roz• incalziti laptele intr-o craticioara si adaugati untul, lasand pe foc pana se topeste, atentie sa nu fiarba!• puneti
Branzoaice• mixati albusurile spuma cu un praf de sare si cu zeama de lamaie - folositi bolul de plastic si
Bezele cu esenta de cafea• adaugati oul si untul la temperatura camerei in vasul de inox al robotului multifunctional Ankarsrum – setati...
Tarta cu capsuni si sos de caramel cu crema de whisky• in bolul de plastic al robotului multifunctional Ankarsrum, cu ajutorul telurilor duble, mixati albusurile cu un praf de...
Prajitura cu crema de branza si zmeura• adaugati oul si untul la temperatura camerei in malaxorul robotului multifunctional Ankarsrum – montati atasamentul...
Tarta cu crema de vanilie, nectarine si afineReţetă de preparare a papanaşilor • lasati branza de vaci la scurs pentru cca 2-3 ore• montati vasul de inox al...
Reţetă de preparare a papanaşilor cu dulceata de capsuniCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac Rosenkranz