• taiati marunt ardeiul iute, usturoiul si salota• adaugati toate ingredientele (cu exceptia painii si a salatei ruccola)...
Turul Europei cu Breville Deep Fill - 12 retete traditionale• curatati cepele de coaja si taiati-le in 4• curatati usturoiul si lasati-l intreg• coaceti usturoiul, cepele si
Vrabioara de vita cu piure de morcovi si cartofi dulci• fasonati carnea de vita daca este nevoie• adaugati toate ingredientele in punga speciala pentru vidat FoodSaver• vidati
Vrabioara de vita cu ulei de trufe albe• puneti bucata de carne intreaga in slow cooker Crock Pot 3.5 L Chrome, adaugati ceapa taiata solzisori, condimentele, cidrul
Cotlet de porc cu mere si ceapa• asezonati pulpa de curcan cu sare, piper si vidati-o cu ajutorul aparatului de vidare FoodSaver, impreuna cu uleiul de
Pulpa de curcan cu penne• tocati marunt patrunjelul, mararul, ceapa si usturoiul• taiati untul cubulete si adaugati-l in slow cooker Crock-Pot...
Unt cu ierburi aromatePentru paste• bateti ouale intr-un bol mai mare, apoi adaugati un praf de sare, uleiul de masline si faina
Paste cu pui si sos alb made by Jamila Cuisine• dispuneti ingredientele pe uniform pe mijlocul a doua felii de paine si aplicati cate un "capac" cu celelalte doua
Sandwich cu chorizo, rosii sundry si emmentaler fondue• curati si spalati legumele• taiati cartofii in cuburi mari, prazul, tijele de telina si morcovii in rondele, feniculul
Ciorba de legume si grauHumus reţetă. • adaugati toate ingredientele in accesoriul de tocat al blenderului vertical Breville Hand Blender cu...
Humus reţetă de sfecla rosie• taiati morcovii in bucati mari si adaugati-i in slow cooker Crock Pot 4.7 L Digital• spalati si stergeti
Rasol de berbecut made by Adrian Hadean• taiati vinetele si rosiile in cuburi mari si puneti-le in slow cooker Crock Pot 2.4 L Black • adaugati
Tocana de vinete• puneti apa cu sare intr-o oala, pe foc, la fiert• spalati bine conopida si rupeti-o bucatele• cand
Dip de conopida si usturoi verde• taiati ciupercile cubulete si caliti-le timp de 5 minute, pentru a-si pierde din volum, apoi lasati-le la racit•
Sarmale de post made by Jamila Cuisine• lasati cotletul la marinat timp de 2 ore in ulei de masline, vin rosu calitativ si sare• vidati
Cotlet de vita cu mousse de spanac• lasati stafidele la hidratat in crema de whisky si cognac pentru cca 1 ora• lasati branza de vaci
Pasca fara aluat• incingeti cuptorul la 190⁰C• topiti untul la bain-marie, insa nu in totalitate• amestecati-l cu zaharul, folosind un
Biscuiti cu merisoare si stafide• toate ingredientele se spala bine, fara sa se indeparteze coaja care este plina de nutrienti, si se adauga pe
Smoothie energizant de legume si ghimbir made by Raw Chef Ligia Pop• taiati somonul, branza tofu si cascavalul tofu marunt• introduceti-le intr-un castron incapator si adaugati zeama de...
Crema de somon cu tofu pe crouton• curatati si tocati pestele marunt• asezonati-l cu condimentele• adaugati gheata intr-un castron incapator, peste...
Mititei din peste• tocati ardeii kapia cuburi mai mari• tocati marunt ceapa, usturoiul si ardeiul iute• adaugati ceapa, usturoiul, ardeiul
Chili con carneClătite pufoase reţetă • amestecati intr-un bol ouale cu untul topit, zaharul, vanilia, coaja de lamaie si laptele...
Clătite pufoase reţetă cu afine• taiati pieptul de pui si somonul afumat in cubulete de 2 cm• taiati ardeiul gras in cuburi de
Frigarui asortate• lasati tofu la desarat peste noapte, in apa calduta• schimbati de 2-3 ori apa daca este nevoie, iar
Cheesecake rece - de post• fasonati antricotul de miel si taiati-l fasii• puneti toate bucatile intr-un castron incapator• asezonati mielul cu sare
Stufat de miel cu menta• introduceti rasolul de vita in slow cooker Crock-Pot 4,7L Digital, apoi turnati peste vinul spumant si vinul de Bordeaux
Rasol de vita made by Chef Adrian Hadean• spalati si curatati morcovii si cartofii si taiati-i cubulete• taiati ardeii grasi cuburi putin mai mari decat cartofii
Curry de legume si nautCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPentru ca mi-au ramas niste albusuri de la cozonaci, m-am gandit sa le transform in niste checuri delicioasa, asa ....ca la...
Chec cu cacao si fructe confiate