• asezati faina pe blatul de lucru, facand o mica gaura in centrul acesteia, in care veti sparge
Ravioli quattro formaggi cu sos Gorgonzola• asezati faina pe blatul de lucru, facand o mica gaura in centrul acesteia, in care veti sparge
Lasagna vegetariana• asezati faina pe blatul de lucru, facand o mica gaura in centrul acesteia, in care veti sparge
Fettucine Bolognese• asezati faina pe blatul de lucru, facand o mica gaura in centrul acesteia, in care veti sparge
Capelini de casa cu langoustine• taiati rasolul cuburi potrivite • taiati telina rondele sau cuburi mai mici • taiati radacina
Supa consistenta de vita si radacinoase• decojiti dovleacul si il taiati-l cubulete mici • decojiti morcovii, telina si cartofii si taiati-le cubulete
Supa crema de dovleac• spalati si curatati castravetii • taiati toate legumele si fructele cuburi si introduceti-le in blenderul Oster Reversible
Gazpacho Andaluz• puneti porumbul la fiert cu putina sare • odata fiert, scurgeti apa si mixati-l in blenderul Oster
Duo supa crema de porumb si mazare• spalati, curatati si taiati cuburi sfecla rosie • puneti-o la fiert cu sare si usturoi pentru
Dip de sfecla• taiati fructul de papaya pe jumatate si il scobiti cu o lingura (el trebuie sa fie moale
Smoothie de papaya si telina• separati albusul de galbenus • bateti albusul cu sare si lamaie folosindu-va de un tel
Smoothie mango, pere si bezea• spalati si taiati perele cuburi • spalati, curatati si taiati morcovii cuburi • rupeti frunzele
Smoothie de pere, morcovi, busuioc si ghimbir• introduceti fructele de padure proaspete, impreuna cu laptele rece, Creme patisserie, mierea si mixati in blenderul Oster
Milkshake de fructe de padure• curatati pepenele de coaja si samburi, taiati-l bucati si introduceti-l in blenderul Oster Delighter • adaugati peste
Trio de smoothie si shake• taiati bananele cubulete • curatati ghimbirul cu o lingurita, dati putin pe razatoare si adaugati-l in blenderul
Mousse de banane, curry si ghimbir• rupeti biscuitii si macinati-i in blenderul Oster Classic Chrome impreuna cu scortisoara • scoateti untul din frigider
Cheesecake rece• taiati merele si bananele cuburi, scoateti samburii si adaugati-le in mini-tocatorul de la blender vertical Breville Hand...
Mar cu banana si biscuit• intr-o oala adaugati 1 L de apa cu putina sare • se adauga legumele si frunzele
Supa crema de verdeturi• curatati si spalati toate legumele • taiati-le cuburi cu exceptia feniculului pe care-l taiati felii de
Crema de legume• se curata ficateii, se spala si se lasa la scurs• se pun la fiert in lapte cu putina
Pate de ficat de casa, cu coniac si mar copt• se taie pestele felii si se introduce intr-un castron incapator• mararul se toaca marunt si se pune si
Mousse de peste afumat• fasolea o lasati la inmuiat peste noapte• schimbati apa si puneti-o la fiert cu sarea, morcovii, telina si
Fasole batuta• perele se curata de coaja, lasandu-le codita • scobiti-le in interior fara sa le rupeti si
Para posata in vin• umeziti putin vasul de ceramica al slow cooker Crock-Pot 5,7 L Digital sau ungeti-l cu putin unt
Negresa cu ciocolata, nuci si rom• separati albusurile de galbenusuri • bateti albusurile spuma cu putina sare, apoi incorporati zaharul si adaugati
Pandispan cu caise confiate• coaceti vinetele si ardeii, curatati-i si tocati-i cu un tocator de lemn – nu atingeti legumele coapte
Zacusca de legume• taiati dovleceii, dovleceii zucchini si vinetele cubulete generoase, pentru ca Ratatouille este in sine o tocanita de
Ratatouille• ungeti cotletele de porc cu ulei de masline si condimentati-le cu usturoi, sare si piper •
Cotlet de porc in crusta de fistic• taiati ceapa si ardeii kapia cuburi • setati slow cooker Crock-Pot 2,4 L Black pe modul de
Papricas cu gnocchi si lipie de casa• indepartati grasimea in exces pentru a evita ca rezultatul final sa fie un preparat uleios • asezonati
Coaste de porc cu sos de soia, miere si sweet chilly• cu ajutorul unui cutit desfaceti partial cotletul de porc (lasati cca. 2 cm pana in margine)
Cotlet de porc umplut• dati legumele si cascavalul prin razatoare • intr-un castron amestecati toate ingredientele • dati pielea
Pulpa de pui umpluta cu legume si cascaval• scurgeti bine varza si desprindeti cu grija foile, taindu-le cotorul (daca sunt prea lungi, taiati-le pe jumatate) •
Sarmalute cu afumatura si dovleac• se curata bine pipotele si inimile si se taie in jumatati • se taie carnea de
Tochitura moldoveneasca• fasonati carnea de berbecut si taiati-o cuburi• taiati pulpa de porc cuburi• morcovii, telina, ardeii si cartofii
Tocanita de berbecut si porc• spalati si curatati bibanul de solzi • indepartati-i inotatoarele si aripioarele • despicati de sus
Biban vargat umplut• filetati pestele (nu este obligatoriu, il puteti gati si intreg) folosind un cutit de filetat cu lama
Pastrav in papiota cu broccoli• curatati midiile sub un jet de apa rece, folosind un burete sau o perie de sarma, pentru
Midii in sos rosu, picant• marinati pastrama de berbecut cu toate ingredientele mentionate mai sus, pentru minimum 24 de ore •
Pastrama de berbecut cu mamaliguta gratinata• fasonati si crestati carnea de vita din cm in cm • ungeti-o cu ulei de masline
Pulpa de vita cu fasole verde pastai• spalati cartofii si taiati-i felii groase de 1,5 cm grosime • faceti un pat din ei
Pui cu maghiran si turmeric• fasonati carnea de porc și cea de vita și taiati-o cuburi • taiati morcovii, telina, ardeii și cartofii
Bogracs GulyasNimic mai simplu si mai bun.
Carnati si carne afumata cu cartofi la cuptorO placinta care este foarte buna si rece
Placinta cu paste si ghebeSe prepara foarte usor si este asa bunaaa....preferata mea :)
Ciorba cu coasta afumataChiar daca timpul de preparare este mai mare, vor iesi niste chiftelute gustoase si mult mai sanatoase.
Chiftelute la cuptorDaca aveti ardei copti pusi la congelator, va recomand aceasta delicioasa tocanita... o tocanita ce ne aminteste de gustul...
Tocanita de pui cu ardei coptImi aduc aminte ca atunci cand bunicii ii ramaneau albusuri aceasta le folosea la checuri. Nu am reteta de chec din albusuri...
Chec din albusuri cu cacaoCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzCostel s-a indragostit la Costinesti de "tigaia picanta" de la terasa Famagusta, asa ca azi am pus-o si eu in...
Tigaie picanta cu piept de pui