Ciupercile umplute, la cuptor se prepara rapid si usor. Pe langa ciuperci, mai aveti nevoie de cascaval, marar si patrunjel.
Ciuperci umplute la cuptorNegrese indragostite este o reteta de negresa simpla si delicioasa, pe care daca ii dati forma de inima o puteti servi de...
Negrese indragostite
Pentru reteta de sarlota turceasca aveti nevoie de piscoturi, lapte, oua, zahar, frisca si ananas.
Sarlota ruseasca
Pentru tortilla de patatas aveti nevoie doar de cartofi, oua si condimente.
Tortilla de patatasStrudelul cu prune este o reteta simpla de realizat. Contine zahar, faina, margarina, prune, scortisoara si biscuiti.
Strudel cu prune
Mancarea de rata contine carne de rata, varza, untura si condimente. Se prepara rapid si usor.
Mancare de rata pe pat de varza
Pentru cosuletele de legume ai nevoie de faina, oua, ulei, lapte, morcovi, telina, patrunjel, pastarnac si cartofi.
Cosulete de legumePentru reteta de supa de gulas aveti nevoie de carne de porc, morcovi, patrunjel, cartofi, oua, ceapa si faina.
Supa de gulas
Tocana siciliana contine carne de porc, ulei, unt, ceapa, usturoi, ardei, patrunjel verde, foi de dafin, rosii si vin.
Tocana sicilianaBaclavaua cu alune si smochine cu foi de placinta este un desert turcesc foarte dulce si insiropat, pe cat de gustos pe atat...
Baclava cu alune si smochine
Chiflele turcesti se prepara din lapte, zahar, drojdie, piure de cartofi, faina, carne tocata, ceapa, pasta de tormate si ardei.
Chifle turcesti
Paste milaneze sunt foarte usor de pregatit. Aveti nevoie de macaroane, sunca, limba, cascaval si ciuperci.
Paste milaneze
Taiteii cu urda si ciuperci sunt o mancare delicioasa. Mai aveti nevoie de unt, usturoi, patrunjel si condimente.
Taitei cu urda si ciuperci
Checul cu dovleac este un aperitiv usor de preparat. Aveti nevoie de faina, unt, oua, cascaval, smantana, seminte de dovleac.
Chec cu dovleac servit cu inghetata
Cuibul de viespi se prepara din drojdie, zahar, oua, lapte, apa, unt, miez de nuca si esenta de vanilie.
Cuib de viespi delicios
Pentru reteta de gogosarii umpluti cu hribi, mai ai nevoie de otet, apa, zahar, ulei, foi de dafin si condimente.
Gogosari umpluti cu hribi
Conopida cu pesmet si smantana este o reteta simpla. Pentru acest aperitiv aveti nevoie de conopida, pesmet, smantana, lapte...
Conopida cu pesmet si smantana
Mancarea de morcovi cu perisoare este delicioasa. Pentru aceasta reteta aveti nevoie de carne tocata, patrunjel, miez de...
Mancare de morcovi cu perisoare
Sarmalele cu ciuperci se prepara din foi de vita, orez, ciuperci, ceapa, delikat si verdeata.
Sarmale cu ciuperci servite cu smantana
Coltunasii cu branza sunt extrem de deliciosi. Contin faina, oua, lapte, branza de vaci, unt, smantana si marar tocat.
Coltunasi cu branza si marar tocat
Pieptul de curcan cu sos de gutui mai contine costita afumata, zahar, ulei, rosii, vin alb, lamaie si condimente.
Piept de curcan cu sos de gutui
Placinta dulce cu dovleac contine aluat de foietaj, zahar scortisoara, nucsoara, frisca, oua si pulpa de dovleac.
Placinta dulce cu dovleac
Tocana de pasare cu mamaliga este o mancare satioasa, usor de preparat. Contine carne de gaina, ceapa, bulion, mamaliga.
Tocana de pasare cu mamaliguta
Bors de vita se prepara din piept de vita, ceapa, morcovi, ardei, telina, bulion, bors si verdeata.
Bors de vita
Placinta cu ceapa si ficatei este un aperitiv delicios. Se prepara din ficatei, ceapa, marar, ciuperci, condimente si faina.
Placinta cu ceapa si ficatei
Mascaroane maramuresene este o reteta traditionala gustoasa si hranitoare. Pentru a prepara mascaroane maramuresene aveti...
Mascaroane maramureseneDulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
Sufleu de portocale este foarte simplu de preparat. Contine oua, nuci macinate, portocale, zahar, unt si rom.
Sufleu de portocale
Chiftelele cu zacusca sunt un aperitiv foarte gustos. Se prepara din carne tocata, vinete, ceapa, ardei, bulion si condimente.
Chiftele cu zacusca
Aceasta supa crema are in compozitie rosii, ficat de pasare, ceapa, patrunjel, pastarnac, dovlecel, ou si condimente.
Supa crema de rosii cu ficat de pasare
Retete de corabioare din piept de pui este usor de preparat. Aveti nevoie de piept de pui, andive si cartofi.
Corabioare din piept de pui
Prajitura cu branza si dovlecel are in compozitie zahar, biscuiti de ovaz, lapte, unt, pesmet, branza de vaci, oua si dovleac.
Prajitura cu branza si dovlecel
Purcelusii sunt aperitive rapide si gustoase. Pentru aceasta reteta de aperitiv aveti nevoie de faina, unt, cartofi, branza...
Aperitive rapide - purcelusi
Tocanita de praz cu morcovi se poate prepara si servi chiar si in zilele de post. Contine legume, condimente, faina, pasta de...
Tocanita de praz cu morcoviBriose cu Finetti si ness sunt o prajitura ideala pentru micul dejun. Briosele sau muffins, cum li se mai spune, contin...
Briose cu Finetti si ness
Sufleul de creier este o reteta foarte usor de preparat. Ca orice sufleu contine oua, faina, lapte, unt, pesmet si condimente.
Sufleu de creier
Ruladele fantezie sunt un aperitiv rapid si simplu de preparat. Aveti nevoie de file de curcan, felii de sunca, cascaval,...
Rulade fantezie
Pentru painea cu dovleac si mac ai nevoie de faina, drojdie, dovleac, sare, zahar, ulei si seminte de mac si susan.
Paine cu dovleac si mac
Spaghetele cu vinete sunt un deliciu culinar. Aceasta reteta mai contine suc de rosii, mozzarela, ulei de masline si parmezan.
Spaghete cu vinete
Iahnie de fasole este una dintre cele mai usoare retete de preparat. Contine, pe langa fasole, morcovi, ceapa, ardei gras,...
Mancare de fasole cu ceapa si morcov
Sarmalele cu cascaval se prepara la fel ca cele simple. Se mai adauga in plus cascaval, dar si verdeata si condimente.
Sarmale cu cascaval
Chiftelele din soia sunt ideale pentru perioada postului. Mai contin pe langa soia, fulgi de ovaz, cartofi, ceapa, usturoi si...
Chiftele din soia
Pentru reteta de farfalle cu ton si fasole boabe mai aveti nevoie de ceapa, usturoi, ulei de masline, rosii, vin rosu si...
Farfalle cu ton si fasole boabeChiftelele de linte pot fi servite in zilele de post. Acestea contin paine, ceapa, condimente, faina, usturoi, morcovi si...
Chiftele de linte cu usturoi
Mancarea de orez cu sos de struguri este usor de preparat. Contine, pe langa orez si struguri, unt, faina, lichior de visine...
Mancare de orez cu sos de struguri
Prajitura de post cu gem este foarte gustoasa. Pentru prepararea ei aveti nevoie de zahar, faina, nuci, arome, cacao si...
Prajitura de post cu gemTort cu piersici este un fel de prajitura cu fructe ce poate fi servit la orice ocazie festiva. Contine piersici, frisca si...
Tort cu piersici
Conopida cu rosii si usturoi se poate servi ca aperitiv sau garnitura. Aceasta reteta mai contine ulei de masline, rosii, vin...
Conopida cu rosii si usturoi
Salata de sfecla rosie este usor de preparat. Aceasta contine, pe langa sfecla, hrean, ulei, otet, sare si zahar.
Salata de sfecla rosie cu hrean si otet
Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc