Pentru midiile prajite cu vin si usturoi se fierb midiile si se scot din scoica. Din ou, lapte, faina, sare si piper se face...
Midii prajite cu vin si usturoi
Daca pregatiti melci fierti este bine sa stiti ca acestia sunt mai gustosi incepand din octombrie pana in martie, cand se...
Melci fierti
Pentru melcii prajiti in aluat se fierb melcii si se scot din scoica. Cu doua ore inainte se face un aluat ca de clatite, din...
Melci prajiti in aluat
Pentru crap rasol se curata pestele de solzi si se scoate cu grija osul amar de la cap, care amareste pestele la fiert. Se...
Crap rasolPaine impletita de casa este delicioasa si simplude facut. Pentru aceasta reteta aveti nevoie de drojdie, faina si apa calduta.
Paine impletita de casa
Pentru pilaf de raci se fierb racii in apa cu sare. Dupa dorinta se poate adauga in apa zarzavat de supa si ceapa. Cand s-au...
Pilaf de raci
Pentru scordolea de raci se fierb racii. Se curata nucile de coaja si se piseaza bine intr-o piulita de piatra. Se adauga o...
Scordolea de raci
Pentru omleta economica se inmoaie cu putina apa o bucatica de drojdie cat o nuca mica, se adauga ouale, faina, se amesteca...
Omleta economica
Pentru oua umplute in coaja lor se fierb ouale tari, dupa ce au fost bine spalate. Se lasa sa se raceasca. Se taie in lung,...
Oua umplute in coaja lor
Pentru ouale umplute cu branza se fierb ouale tari. Se curata si se taie in doua in lungune. Se scot galbenusurile si se...
Oua umplute cu branza
Pentru chiftelele ca de piept de pasare se toaca ceapa marunt si se prajeste in putina untura. Se bat intr-un castron patru...
Chiftele ca de piept de pasare
Ouale rascoapte portugheze sunt aperitive rapide si delicioase. Se fierb ouale tari, se curata de coaja si se taie felii....
Oua rascoapte portugheze
Pentru ouale prajite in aluat se fierb ouale tari, se curata de coaja si se taie in doua in lungime. Din timp se pregateste...
Oua prajite in aluat
Pentru racii fierti se controleaza ca toti racii care trebuie pregatiti sa fie vii. Se fierbe atata apa intr-o oala cat sa...
Raci fiertiVinete cu usturoi este un mode deosebit de a pune vinetele pentru iarna. Pentru aceasta reteta cu vinete aveti nevoie de 5-6...
Vinete cu usturoiRosiile uscate in ulei sunt delicioase. Pentru a conserva astfel rosiile aveti nevoie de 2 kg rosii mici.
Rosii uscate in uleiBruschete cu rosii este cel mai simplu si sanatos aperitiv. Il puteti face in doar cateva minute.
Bruschete cu rosiiBruschete cu legume si branza este un delicios aperitiv pe care il puteti pregati foarte rapid. Pentru aceasta reteta aveti...
Bruschete cu legume si branzaSalata de cartofi cu ton si capere este o delicioasa salata cu peste pe care o puteti pregati in circa 10 minute.
Salata de cartofi cu ton si capereSmoothie cu zmeura este o bautura racoritoare delicioasa si sanatoasa. Este gata foarte rapid si poate fi facuta cu orice...
Smoothie cu zmeuraPaine pufoasa cu lapte este o reteta simpla de paine de casa. Pentru a pregati aceasta reteta de paine aveti nevoie de lapte,...
Paine pufoasa cu lapteMojito cu rom alb este o bautura traditional cubaneza foarte indragita in lumea intreaga. Se face cu rom.
Mojito cu rom albAmandine cu frisca este o prajitura delicioasa. Pentru aceasta reteta de prajitura va trebuie cacao, ciocolata, cafea,...
Amandine cu frisca
Omleta cu cartofi si marar este un aperitiv rapid si delicios. Se curata cartofii si se rad cruzi pe razatoarea cu gauri...
Omleta cu cartofi si marar
Pentru omleta cu cartofi prajiti se curata cartofii, se taie subtiri si se prajesc in untura sau in ulei. Cand sunt rumeni,...
Omleta delicioasa cu cartofi prajitiCiorba de macrou este delicioasa si foarte satioasa. Pentru aceasta reteta de ciorba de peste am folosit 3 bucati de macrou.
Ciorba de macrou
Omleta simpla cu cartofi este un aperitiv rapid si delicios. Se fierb cartofii cu coaja, se curata si se zdrobesc fierbinti...
Omleta simpla cu cartofiPapoutsakia sau Vinete umplute cu carne este o delicioasa mancare greceasca. Pentru a pregati aceasta reteta aveti nevoie de...
Papoutsakia
Omleta rapida cu ciuperci este un aperitiv rapid si delicios. Se spala ciupercile si se taie in felii foarte subtiri. Se...
Omleta rapida cu ciuperciVinete umplute cu rosii este o reteta simpla si delicioasa. Pentru aceasta mancare de legume va trebuie vinete de dimensiuni...
Vinete umplute cu rosiiOmleta rapida cu verdeata este un aperitiv rapid si delicios. Dupa ce se bat ouale si se adauga laptele si sarea, se pune...
Omleta rapida cu verdeata
Jumarile simple cu ceapa sunt aperitive rapide si delicioase. Intr-o tigaie se prajeste cu unt o ceapa taiata in felii foarte...
Jumari simple cu ceapa
Jumarile cu patlagele vinete si rosii sunt aperitive delicioase si se pregatesc astfel: Se curata de seminte si se scurg de...
Jumari cu patlagele vinete si rosii
Rosiile umplute cu jumari sunt aperitive rapide si delicioase. Se pregatesc rosiile la fel ca la ochiuri in tomate. Separat...
Rosii umplute cu jumari
Omleta simpla cu lapte este un aperitiv rapid si delicios. Tigaia pentru omleta trebuie sa fie de fonta groasa. Daca este...
Omleta simpla cu lapte
Pentru ochiuri in rosii cu sunca se aleg patlagele rosii netede si destul de mari, ca sa incapa in fiecare cate un ou. Se...
Ochiuri in rosii cu sunca
Pentru ochiurile in cuib se taie parizerul in felii. Se incinge untura intr-o tigaie si se asaza feliile de parizer. La...
Ochiuri in cuib de parizerPui cu lamaie, usturoi si masline este o reteta delicioasa cu carne pe care o puteti foarte usor pregati. Va trebuie 1 pui...
Pui cu lamaie, usturoi si masline
Pentru oua in cuib de spanac se alege spanacul si se fierbe. Se lasa la o parte, la cald, o lingura de spanac, iar restul se...
Oua in cuib pe spanac
Pentru jumari moldovenesti se topeste untul intr-o tigaie. Se bat ouale intr-un castron, se adauga laptele si sare cat...
Jumari moldovenesti (scrob)
Pentru jumari cu slanina sau sunca in tigaie se pun bucatele mici de slanina si se lasa sa se prajeasca la foc potrivit....
Jumari cu slanina sau sunca
Pentru jumarile cu branza se bat ouale cu smantana si sare. Se toarna in tigaia in care s-a infierbantat untul. Se amesteca...
Jumari cu branza
Pentru ochiurile cu praz se pregatesc ochiuri romanesti. Pe o farfurie rezistenta la foc se asaza fiecare ou bine scurs, pe o...
Ochiuri cu praz
Ochiurile la capac se pregatesc in farfurioare sau in tigaite rezistente la foc, cu care pot fi servite si la masa.
Ochiuri la capacSpuma de zmeura este un delicios desert cu fructe care e gata in mai putin de 10 minute.
Spuma delicioasa de zmeuraAnanas prajit cu miere de albine si inghetata este un desert delicios pe care il puteti pregati foarte rapid. Pentru aceasta...
Ananas prajit cu miere de albine si inghetataSalata de oua cu tarhon este un salata rapida si delicioasa. Tocam ingredinetele. Le punem intr-un castron pentru a le...
Salata de oua cu tarhon
Se pregatesc ochiurile la capac cu smantana in mod traditional intrebuintandu-se insa o singura forma cu marginile scunde,...
Ochiuri la capac cu smantana
Pentru ochiuri delicioase cu sos de rosii se pregatesc ochiurile la capac. In loc de smantana insa, se toarna deasupra un sos...
Ochiuri delicioase cu sos de rosii
Pentru ciorba de crap cu orez si zarzavat de supa se taie marunt un morcov, un patrunjel, ceapa. Se pun sa fiarba cu apa,...
Ciorba de crap cu orez si zarzavat de supa
Pentru ciorba de peste cu zeama de varza se potriveste de acra zeama de varza, adaugand apa daca trebuie. Se fierbe cu...
Supa de peste cu zeama de varza
Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc