Pentru sosul de branza pentru paste fainoase 2 cepe se calesc in 3 linguri de ulei, se adauga 4 rosii, sare, piper si...
Sos de branza pentru paste fainoasePentru acest sos de rosii cu mustar si telina se fierb si se paseaza legumele, apoi adaugam otet, mustar, zahar si...
Sos de rosii cu mustar si telinaPentru acest sos de rosii simplu la borcan rosiile curatate de pielite si rase pe razatoare si apoi gogosarii curatati de...
Sos de rosii simplu la borcanPentru acest sos de rosii cu mustar si zahar se curata rosiile, se toaca si se amesteca toate la un loc, apoi se fierb pana...
Sos de rosii cu mustar si zaharPentru acest sos de rosii cu ceapa si ardei iuti se fierb rosiile si se paseaza, se amesteca cu ardeii, ceapa si condimentele...
Sos de rosii cu ceapa si ardei iutiSosul de smantana se serveste la salata verde, andive si salata de telina. Se amesteca bine smantana cu mustar si sare dupa...
Sos simplu de smantana si mustarSosul de usturoi se serveste cu oua moi sau rasol de vita, vitel sau pasare sau cu ficat prajit. Folosim o legatura de...
Sos simplu de usturoi cu smantanaSosul de usturoi si cartof se serveste ca garnitura la friptura de miel, vitel sau pasare si la carne rasol. Se zdrobeste...
Sos de usturoi si cartofiAcest sos crema cu frisca si maioneza se serveste rece, la peste, rasol, sparanghel si la conopida fiarta. Peste maioneza se...
Sos crema cu frisca si maionezaPentru sosul cu branza de vaci si verdeata se oparesc rosiile, se curata de coaja si se taie cubulete, apoi se amesteca...
Sos cu branza de vaci si verdeataPentru sosul cu marar se amesteca iaurtul cu sare, piper, lamaie si la urma mararul tocat. Poate fi servit la cartofi si nu...
Sos cu mararSosul de ardei cu smantana si busuioc se poate servi la diferite preparate din carne si oua, dar mai ales se serveste la...
Sos de ardei cu smantana si busuiocPentru pasta picanta Cristina, rosiile se fac bulion, gogosarii se coc si se dau prin masina, ceapa se caleste intr-un pahar...
Pasta picanta CristinaPentru sos a la creme lasam la topit 50 gr. de unt, adaugam o lingura de faina si amestecam bine. Adaugam un pahar de...
Sos a la cremeCu acest sos a la creme cu ciuperci si smantana se pot servi cartofi natur, oua fierte tari, peste sau rasol. Un pahar de...
Sos a la crema cu ciuperci si smantanaPentru sosul alb cu ciuperci, 500 g ciuperci fierte se pun la fiert cu o cana de apa, pana dau cateva clocote. Se adauga...
Sos alb cu ciuperciPentru sos Bechamel cu nucsoara si patrunjel se amesteca cu telul 300 ml de lapte cu 4 linguri de faina alba, se pun pe plita...
Sos Bechamel cu nucsoara si patrunjelPentru sosul bernaize punem intr-o cratita 3 galbenusuri cu 100 g unt, adaugam 300 ml apa si amestecam pana se ingroasa. Apoi...
Sos bernaizeCu acest sos brun gelatinos se pot glasa orice fel de preparate care se servesc reci. Veti avea nevoie de unt, faina, supa de...
Sos brun gelatinosPentru pasta de oua cu cartofi si ceapa ouale si cartofii se paseaza si se amesteca cu restul, pana se face o pasta cremoasa....
Pasta de oua cu cartofi si ceapaPasta frantuzeasca este foarte gustoasa pentru tarine. Un ficat mare, fiert si macinat se amesteca cu unt, mustar, smantana,...
Pasta frantuzeascaPentru pasta de fasole, se fierbe fasolea, ceapa tocata marunt se caleste in margarina, adaugam o lingura de paste de tomate...
Pasta de fasolePasta de fasole alba este foarte gustoasa pentru tartine. Se fierbe fasolea, ceapa se caleste in margarina, se pune sare,...
Pasta de fasole albaPasta de vinete picanta se serveste la tartine. Coacem vinetele, le curatam si le tocam, ceapa o tocam si o calim in ulei,...
Pasta de vinete picantaPentru pasta pentru tartine de post va trebuie margarina, boia dulce, masline fara sambure, Secretul Gustului, o ceapa tocata...
Pasta pentru tartine de postGogosi cu morcovi este o reteta portugheza delicioasa. Pentru aceasta reteta aveti nevoie de 500 grame morcov ras.
Gogosi cu morcoviSalam de biscuiţi reţetă. Salamul de biscuiti cu rahat este o prajitura delicioasa bine cunoscuta cu mici modiicari. Rupe...
Salam de biscuiţi reţetă cu rahatTaieteii cu lapte sunt deliciosi si hranitori. Copiii vor adora acest desert, mai ales daca il aromatizati cu zahar vanilat...
Taietei cu laptePainea fantoma pentru Halloween este gustoasa si amuzanta. Copii, dar si adultii vor fi incantati de aceasta reteta de paine.
Paine fantoma pentru HalloweenMarul taiat in acest fel il puteti folosi pentru a orna prajiturile sau salatele pentru Halloween. De asemenea e o metoda...
Ranjet de marPaianjenul din masline e simplu de facut si il puteti folosi ca ornament pentru salate sau sandwichuri.
Paianjen din maslinePentru acest ketchup iute rosiile se oparesc ca sa le curatam de pielite, apoi le dam prin masina de stors. Intre timp, punem...
Ketchup iute la borcanPentru ketchup pentru pizza se toaca toate ingredientele si se fierb timp de trei sferturi de ora din momentul fierberii....
Ketchup pentru pizzaLutenita este un sos de rosii iute aperitiv pentru care se aleg rosii mari si bine coapte, se spala, se aseaza intr-o tava...
Lutenita-sos de rosii aperitivPentru maioneza andaluza se curata rosiile de pielita si se toaca marunt, apoi se calesc in ulei impreuna cu ceapa tocata...
Maioneza andaluzaPasta de unt se serveste la sandwich-uri. Veti avea nevoie de unt, ceapa, mustar, galbenus fiert, masline si verdeata. Toate...
Pasta de untSupa de sange cu ochi este o reteta delicioasa pentru halloween. Cu siguranta va veti surprinde oaspetii cu o astfel de...
Supa de sange cu ochi pentru HalloweenPrajitura cu lamaie si portocale este foarte gustoasa si sanatoasa. Pentru aceasta reteta de prajitura aveti nevoie de suc de...
Prajitura cu lamaie si portocaleRulada chec cu ciuperci este o mancare cu ciuperci delicioasa ce poate fi servita ca si aperitiv. Se taie ceapa marunt si se...
Rulada chec cu ciuperciRulada cu ciuperci si paté de ficat este o mancare cu ciuperci si oua ce poate fi servita ca si aperitiv. Se bat ouale cu...
Rulada cu ciuperci si paté de ficatSufleul de ciuperci este o mancare cu ciuperci si oua ce poate fi servita ca si aperitiv. 600 g ciuperci desarate se dau prin...
Sufle de ciuperciPentru baitul pentru carnea de iepure veti avea nevoie de apa, otet, zahar, sare, foi de dafin, piper si ehnibahar. Se fierb...
Bait pentru carne de iepureBulionul simplu poate fi folosit la diverse mancarurui, sosuri, etc. Este delicios si sanatos. Rosiile se rup bucati si se...
Bulion simpluPentru ketchup cu cuisoare si dafin rosiile si ceapa se dau prin masina de tocat, se pun la fiert pana devin ca un bulion, se...
Ketchup cu cuisoare si dafinHribi cu smantana este o ciulama de ciuperci delicioasa. Ceapa se caleste, adaugam hribii tocati peste ceapa si lasam sa...
Hribi cu smantanaHribi cu sos tomat este o tocanita de ciuperci cu bulion delicioasa sau poate fi folosita ca si garnitura la carne. Topim...
Hribi cu sos tomatHribi cu usturoi este o ciulama de ciuperci delicioasa. 1 kg hribi curatati si bine spalati se taie fidelute, se pun la calit...
Hribi cu usturoiRascovii marinati este o conserva de ciuperci delicioasa. Acestia se fierb in apa cu sare, timp de 15-20 de minute, dupa care...
Rascovi marinatiAceasta reteta de prajitura cu mere este delicioasa. Pentru aceasta varianta a retetei aveti nevoie de 1 kg mere.
Prajitura delicioasa cu merePentru sanvisurile cu branza de vaci si de oi se amesteca branza de oi si branza de vaci cu untul si condimentele, dupa care...
Sandvisuri cu branza de vaci si de oiPentru sandvisurile cu cascaval se bate untul spuma si se aplica pe cruton 0,5 g pe fiecare felie, apoi se adauga cascavalul...
Sandvisuri cu cascavalPrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postMancarea de cartofi cu masline este o mancare de post simpla si foarte delicioasa. Curatam si spalam cartofii. Curatam si...
Mancare de cartofi delicioasa cu maslinePrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieCele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoaraPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si cireseDescopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios