Pentru gogosarii murati intregi, gogosarii, spalati, se sterg fiecare, se unge fiecare cu ulei si se inteapa de cateva ori.
Gogosari murati intregi
Pentru gogosarii umpluti cu ciuperci, ciupercile, fierte cu apa, sare si zeama de la o lamaie, le scurgem si le tocam, apoi...
Gogosari umpluti cu ciuperci
Pentru gogosarii umpluti cu conopida aveti nevoie de 20 gogosari, 2 conopide, 2 legaturi de telina.
Gogosari pentru iarna umpluti cu conopida
Castraveţi bulgăreşti reţetă Pentru castravetii in otet, spalam castraveti sanatosi, apoi se pun intr-o oala mare peste...
Castraveţi bulgăreşti reţetă
Castraveti murati sunt foarte buni. Aveti nevoie de 10 kg castraveti, 6 l de apa, 6 linguri de sare.
Castraveti murati
Pentru compotul din dovlecei aveti nevoie de 5 kg dovlecei, curatati de coaja si de samburi.
Compot din dovlecei
Garnitura delicioasa pentru fripturi se face din 1 kg morcovi, 1 kg gogosari, 1 kg ardei gras, 1 kg ardei kapia.
Garnitura delicioasa pentru fripturi
Pentru aceasta reteta de gogosari cu mustar aveti nevoie de 5 kg gogosari taiati, 500 ml de ulei, 250 ml de otet.
Gogosari cu mustar
Gogosarii cu sos sunt foarte buni si usor de pregatit. Aveti nevoie de 4 kg. de gogosari.
Gogosari cu sos
Zarzavatul din pastai pentru ciorba se pregateste usor si da o aroma deosebita mancarii.
Zarzavat din pastai pentru ciorba
Ardeii pentru umplut sunt foarte gustosi pentru iarna. Se pregatesc foarte usor si rapid.
Ardei pentru umplut
Pentru ardeii gras la borcan se coc ardeii, se curata de pielite si cotoare, se aseaza in borcane de 800 g.
Ardei gras la borcan
Ardeii iuti se spala cu apa rece, apoi se aseaza in borcane mici de 400 g. Se pot servi cu ciorba dar si cu alte mancaruri.
Ardei iuti pentru iarna
Ardeii kapia se coc pe foc iute si se pun cu sare intr-o oala, apoi se fierb 2 l de apa, 1 l de otet si doua linguri de sare.
Ardei kapia in otet-Cristina
Ardeii kapia se spala cu apa rece, apoi se pun la borcan, intercalat cu marar, tarhon, usturoi si cimbru.
Ardei kapia pentru iarna
Ardeii umpluti cu varza sunt gustosi si se pot servi cu fripturi si alte feluri de mancare. Va trebuie 4 kg de ardei grasi.
Ardei umpluti cu varza pentru iarna
Zacusca de telina se pregateste foarte usor iar pentru aceasta va trebuie 500 g ceapa calita.
Zacusca de telina
Zacusca de vinete cu ardei este foarte gustoasa. Pentru aceasta reteta va trebuie 5 vinete, 15 ardei grasi.
Zacusca de vinete cu ardei
Pentru aceasta zacusca, gogosarii si vinetele se coc si se toaca marunt. Este foarte gustoasa.
Zacusca de vinete cu gogosari
Zacusca dietettica se pune fierbinte in borcane si se capseaza, apoi se acopera si se lasa timp de 48 de ore.
Zacusca dietetica
Pentru zacusca Domnica va trebuie 1 kg morcovi, 4 cepe potrivite, 4 kg rosii facute bulion.
Zacusca Domnica
Zacusca Leana se pregateste usor si este foarte buna. Va trebuie, 25 de gogosari.
Zacusca Leana
Pentru zarzavatul cu pastai aveti nevoie de 2 kg pastai, 2 kg conopida, 2 kg dovlecei.
Zarzavat cu pastaiMedalioanele de legume sunt delicioase. Aceasta reteta cu legume se prepara usor.
Medalion de legume
Ruloul de puisor parfumat este o mancare de carne delicioasa si simpla, ce poate fi servita la orice masa festiva. Se...
Rulou de puisor parfumatCiorba de macris cu orez este in primul rand sanatoasa datorita continutului mare de vitamine, dar si foarte gustoasa si nu...
Ciorba de macris cu orez
Zacusca de popinci (ciuperci) se pune fierbinte in borcan, apoi sterilizam timp de 30 de minute, dupa care le acoperim cu...
Zacusca de popinci (ciuperci)
Zacusca de morcov se pun in borcane, se sterilizeaza timp de treizeci de minute, apoi se tine in paturi pana a doua zi.
Zacusca gustoasa de morcov
Pentru zacusca de patlagele verzi va trebuie 1 kg ceapa, 3 kg patlagele, 1,5 kg gogosari.
Zacusca de patlagele verzi
Pentru zacusca de peste aveti nevoie de 6 kg peste (crap curatat si viscerat). Este foarte buna.
Zacusca de peste (Crap)
Zacusca de macrou este foarte gustoasa. Aveti nevoie de 6 kg macrou curatat, 10 kg gogosari copti.
Zacusca de macrou
Zacusca de gogosari si popinci este foarte buna. Aveti nevoie de 5 kg gogosari curatati si dati prin masina.
Zacusca de gogosari si popinci
Zacusca de gogosari cu fasole boboloane se pune fierbinte in borcane, le legam bine, apoi le fierbem la Bain-Marie timp de 40...
Zacusca de gogosari cu fasole boboloane
1 kg fasole boabe mari se fierb si se dau prin masina. Zacusca de fasole cu morcovi este foarte buna.
Zacusca de fasole cu morcovi
Pentru aceasta zacusca, morcovul, ceapa si gogosarii se toaca prin masina de tocat carne, apoi se pun la fiert cu uleiul si...
Zacusca gustoasa de fasole (Boboloane)
Pentru zacusca de gogosari va trebuie 2 kg ceapa, 4 kg rosii bine coapte, 50 de ardei grasi sau 30 de gogosari frumosi.
Zacusca de gogosari
Zacusca de gogosari cu ciuperci se pregateste usor si este foarte buna. Va trebuie 3 kg ciuperci fierte, 2 kg ceapa calita, 3...
Zacusca de gogosari cu ciuperci
Pentru zacusca de ardei kapia totul se fierbe timp de 25 de minute, apoi se toarna fierbinte in borcane si se pun la cuptor.
Zacusca de ardei kapia
Pentru zacusca de ardei kapia cu mustar, 7 kg ardei kapia, copti, curatati si dati prin masina, ii punem la fiert cu 300 ml...
Zacusca de ardei kapia cu mustar
Zacusca de bureti este un preparat gustos. Buretii se fierb timp de 3 ore, cu 2 linguri de sare.
Zacusca de bureti
Zacusca de fasole cu ardei kapia este foarte buna. Va trebuie 5 kg gogosari copti, 5 kg ardei kapia copti, 2 kg ceapa.
Zacusca de fasole cu ardei kapia
Tocanita de miel cu ciulama la cuptor este foarte buna. Dupa aceasta mancare gustoasa, se bea un vin negru si tamaios.
Tocanita de miel cu ciulama la cuptor
Pentru tuslamaua regala va trebuie 2,5 kg de burta, 2 morcovi, 2 cepe, o capatana de usturoi. Se pregateste usor.
Tuslama regala
Pentru tuslamaua regala cu vin va trebuie partea groasa de la 1 kg de burta, rasol de vitel fiert, 100 ml tuica, 200 ml vin alb.
Tuslama regala cu vin
Usor si rapid de pregatit, varza cu paste este foarte buna. Pentru aceasta reteta aveti nevoie de 2 verze mari.
Varza cu paste
Varza murata cu carne afumata se serveste cu mamaliga coapta, mamaliga din cartofi.
Varza murata cu carne afumata
Waldostana este o gustare care poate fi servita calda cu sos, sau rece, fara sos.
Waldostana
Zacusca cu mustar nu este greu de pregatit si este foarte gustoasa. Va trebuie 7 kg ardei kapia.
Zacusca cu mustarReteta de luscos cu fasole este delicioasa. Iata cum se prepara aceasta ciorba de legume.
Luscos cu fasoleRulourile Caprese sunt aperitive delicioase si usoare, ce pot servite chiar si pentru vegetarieni. Pentru acestea amestecam...
Rulouri CapreseBruschetele sunt delicioase. Pentru a prepara acaest aperitiv aveti nevoie de o bagheta, rosii, usturoi si ulei de masline.
Bruschete
Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc