Pentru aceasta reteta va trebuie 30 drojdie, 100 ml lapte caldut. Tarta delicioasa cju prune este un desert simplu.
Tarta delicioasa cu pruneTartele pentru umplut se servesc cu spuma, sarlota sau frisca. sunt usor d efacut si sunt foarte bune.
Tarte pentru umplutPentru Tiramisu reţetă reinterpretata fara cuptor va trebuie 200 g biscuiti macinati, amestecati cu 200 g zahar pudra.
Tiramisu reţetă reinterpretataTortul delicios se serveste ornat deasupra cu frisca si fructe. Este usor de pregatit si aveti nevoie de 7 oua.
Tort deliciosDeasupra foilor Mandica se presara nuca macinata. Sunt delicioase si se fac usor. Va trebuie 500 g de faina.
Foi MandicaFoile pentru cremschnitt se servesc taiate fasii late, care se umplu cu gem, rahat sau mere.
Foi pentru cremschnittFoile pentru rulada se pot servi umplute cu orice fel d ecrema. Sunt usor de facut si sunt foarte bune.
Foi ruladaPentru foile de strudel umplute, glasate cu vin rosu aveti nevoie de 200 g paste fierte, 500 g branza de vaci.
Foi de strudel umplute, glasate cu vin rosuPentru foile delicioase de tort va trebuie 400 g faina, 280 g unt, 120 g nuci, 120 g zahar.
Foi delicioase de tortTarta cu ciocolata este un desert delicios care se face din 150 g ciocolata menaj, 3 linguri de cacao. Urmareste reteta de...
Tarta cu ciocolata fara aluatFoile cu miere de albine si nuci macinate este o reteta de prajitura de casa delicioasa. Blaturile aromate se imbina perfect...
Foi cu miere de albine si nuci macinatePentru aceasta reteta aveti nevoie de 5 oua, 4 linguri de zahar, 4 linguri de miere de albine, o lingurita de bicarbonat.
Alte foi cu miere de albinePentru crema de la aceste foi aveti nevoie de 70 g faina, 200 g zahar, 400 ml lapte si 3 pachetele de vanilie.
Foi cu crema de lamaiePentru foile delicioase cu miere de albine aveti nevoie de 4 linguri de ulei, 5 oua intregi, 250 g zahar.
Foi delicioase cu miere de albineFoile cu miere de albine se fac usor si aveti nevoie de 4 linguri de lapte, 3 linguri de miere, 1 ou.
Foi cu miere de albinePentru foile simple cu miere aveti nevoie de 250 g miere de albine, 250 g zahar, trei oua intregi.
Foi simple cu miere de albinePentru foile cu miere de albine cu diverse creme va trebuie 250 g miere de albine, 250 g zahar, 250 g margarina.
Foi cu miere de albine cu diverse cremePentru foile bune cu miere de albine se bat ouale cu zaharul si mierea, dupa care se adauga restul din compozitie.
Foi bune cu miere de albineBlatul Delicia se face intr-o tava patrata. Aveti nevoie de 6 oua, 100 g zahar, 200 g nuci macinate.
Blat DeliciaPentru blatul de tort cu nuca aveti nevoie de 4 galbenusuri, 100 g nuci macinate, 300 g zahar pudra, 200 ml apa clocotita.
Blat de tort cu nucaPentru blatul de tort cu cacao aveti nevoie de 340 g zahar, 100 ml lapte, 250 ml unt topit. Este usor de facut si foarte bun.
Blat de tort cu cacaoBlatul pentru tarta cu zmeura este foarte bun si va trebuie 100 g unt, 4 linguri de lapte.
Blat pentru tarta cu zmeuraBlaturile cu miere se pot umple cu orice fel de crema. Blaturile se fac in tava patrata. Sunt foarte bune.
Blaturi cu mierePentru foile cu amoniac se bat ouale cu zahar timp de 15 minute, apoi se adauga restul ingredientelor.
Foi cu amoniacFoile cu cacao se fac usor si aveti nevoie de 250 g faina, 50 g untura, 50 g zahar, o lingurita de bicarbonat.
Foi cu cacaoCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitAceasta este o reteta specifica zonei Bucovinei, iar pentru cozonacul bucovinesc va trebuie 1 kg faina extra.
Cozonac bucovinescPentru prajitura delicioasa cu nuca de cocos facem un blat normal, albusurile vin batute spuma cu 200 g zahar, apoi...
Prajitura delicioasa cu nuca de cocosInimioarele cu gem sunt prajituri delicioase ce pot fi servite oricand si se pot pastra chiar si mai multe zile. Se cerne...
Inimioare cu gemPentru prajitura de casa cu mere se amesteca apa cu sarea, margarina, otetul si faina cat cuprinde pentru a framanta un aluat...
Prajitura de casa cu mereCozonacul de ciocolata cu alune se pudreaza cu zahar sau se acopera cu glazura de ciocolata.
Cozonac de ciocolata cu alunePentru cozonacul moldovenesc cu nuca sau mac aveti nevoie de 1 kg faina extra, 6 oua, 250 g zahar.
Cozonac moldovenesc cu nuca sau macPentru pandispanul pufos aveti nevoie de 7 oua, 300 g zahar, zeama si coaja de la o lamaie, o lingura de cacao.
Pandispan pufosUsor de facut, pentru checul cu branza dulce aveti nevoie de 3 oua, 19 linguri de ulei, optsprezece linguri de lapte.
Chec cu branza dulcePentru checul delicios cu mere si nuci aveti nevoie de 500 g mere curatate si taiate in felii, ½ de lamaie (suc si coaja rasa).
Chec delicios cu mere si nuciPentru checul cu nuca glazurat aveti nevoie de un pachet de praf pentru chec, 2 oua. Se face usor.
Chec cu nuca glazuratChecul cu stafide si sos de lamaie se serveste decorat cu lamaie si sirop. Este un desert delicios.
Chec cu stafide si sos de lamaieChecul marmorat trebuie sa-l lasam la rece pana a doua zi, ca sa se intareasca glazura.
Chec marmoratChecul rapid se face foarte usor. Aveti nevoie de 5 oua, 6 linguri de ulei, 6 linguri de apa.
Chec rapidCozonac gustos cu diverse umpluturi se poate face cu cu nuca, mac, rahat sau cacao. Este delicios.
Cozonac gustos cu diverse umpluturiRulada marmorata de ciocolata se orneaza cu frisca si ciocolata rasa. Este un desert foarte bun.
Rulada marmorata de ciocolataPentru ruladele mici, 6 albusuri se bat spuma cu 7 linguri de zahar, apoi se adauga pe rand galbenusurile.
Rulade miciRulourile cu creme diferite sunt delicioasa si usor de facut. Aveti nevoie de 300 g faina, 150 g unt sau margarina.
Rulouri cu creme diferiteRulourile cu gem sunt simplu de facut. Va trebuie 150 g branza de vaci, 150 g unt, 150 g faina.
Rulouri cu gemPentru rulourile cu mere se face un aluat din 180 g faina, 2-3 linguri de smantana si putina sare.
Rulouri cu mereAluatul pentru rulourile delicioase cu mere, se face ca sa fie moale la mana, apoi se face foaie, se taie fasii si se adauga...
Rulouri delicioase cu merePentru rulada delicioasa cu ciocolata, ouale se bat spuma cu zaharul, apoi se adauga ciocolata rasa si faina.
Rulada delicioasa cu ciocolataPentru rulada cu ciocolata si budinca aveti nevoie de 6 oua, 200 g zahar, 200 g faina. Este delicioasa.
Rulada cu ciocolata si budincaRulada cu nuca de cocos este un desert delicios si usor de pregatit. Aveti nevoie de 400 g biscuiti macinati.
Rulada cu nuca de cocosRulada de post se prepara foarte usor si este un desert foarte bun. Aveti nevoie de 400 g biscuiti.
Rulada de postPrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postMancarea de cartofi cu masline este o mancare de post simpla si foarte delicioasa. Curatam si spalam cartofii. Curatam si...
Mancare de cartofi delicioasa cu maslineMai intai se taie rahatul si se ruleaza intre degete cam 2 cm lungime. Se separa ouale, se bate albusul spuma cu zahar. Se...
Fursecuri caleNiste mini placintele din aluat cu cartofi si umplutura de sunca si mozzarella.
Mini placintele din cartofi cu sunca si mozzarellaO salata usoara, plina de vitamine, buna atat in zilele de post cat si pentru cei care vor sa tina dieta. Este o combinatie...
Salata de cruditatiTocanita de iepure vanat este o delicioasa reteta. Pentru a pregati aceasta mancare cu carne de vanat va trebuie circa 1 kg...
Tocanita de iepure vanatPlacinta cu iaurt grecesc, aurie si crocanta la exterior este un desert perfect la orice ora!
Placinta de casa cu iaurt grecesc - Reteta videoDescopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios