Pentur crema din telina telina se curata, se spala si se taie felii. Ceapa se curata, se spala, se taie felii si se opareste;...
Crema din telinaPentru crema din ciuperci cu carne da gaina carnea se spala. Ceapa se curata, se spala si jumatate din cantitate se taie marunt.
Crema din ciuperci cu carne da gainaPentru crema din carne de pui carnea se spala. Ouale se spala sub jet de apa rece. Se separa albusurile de galbenusuri....
Crema din carne de puiPasca poloneza cu glazura de ciocolata este un desert absolut delicios care poate fi facut si pe parcursul anului ca...
Pasca poloneza cu glazura de ciocolataPentru supa ragut din pasare cu galusti pipotele de pui se curata, se spala si se oparesc. Tacamurile de pui se spala si se...
Supa ragut din pasare cu galustiPentru supa din carne de vita cu galusti carnea se curata, se spala. telina, morcovii, ceapa, patrunjelul radacina si...
Supa din carne de vita cu galustiPentru supa din carne de vita cu ravioli carnea se curata de pielite si se spala. Morcovii, telina, patrunjelul radacina,...
Supa din carne de vita cu ravioliPentru supa gulas carnea se curata si se spala. Ceapa se curata, se spala si se taie jumatati. Cartofii se curata, se spala...
Supa gulasCrema din cartofi este o mancare de cartofi simpla si delicioasa. Cartofii se spala, se curata de coaja, se spala din nou si...
Crema din cartofiPentru supa din ceapa ceapa se curata, se spala si se taie felii subtiri. Painea alba se taie felii subtiri, care apoi se...
Supa din ceapaPentru supa din legume cartofii se curata, se spala si se taie cuburi mici. Morcovii, patrunjelul radacina, pastarnacul si...
Supa din legumePentru supa din rosii cu orez rosiile proaspete se spala si se taie in sferturi. telina si morcovii se curata, se spala si se...
Supa din rosii cu orezPentru supa poloneza cu rosii rosiile se spala si se zdrobesc. Ardeii grasi se curata, se spala si se taie felii. Faina se...
Supa poloneza cu rosiiPentru supa taraneasca cu taitei se prepara supa de oase. Cartofii se curata, se spala si se taie cuburi. Ceapa se curata, se...
Supa taraneasca cu taiteiPentru supa din carne de gaina cu taitei gaina se curata, se trece prin flacara si se spala. Morcovii, telina, patrunjelul...
Supa din carne de gaina cu taiteiPentru supa din carne de gaina cu taitei cu zdrente gaina se trece prin flacara si se spala. Morcovii, patrunjelul radacina,...
Supa din carne de gaina cu taitei cu zdrentePentru supa din carne de pui cu galuste carnea se spala, se trece prin flacara si se spala. Morcovii, patrunjelul radacina,...
Supa din carne de pui cu galustePentru supa din carne de pui rasol cu taitei carnea se spala. Morcovii, pastarnacul, patrunjelul radacina, telina si ceapa se...
Supa din carne de pui rasol cu taiteiPentru supa cu cartofi si ciuperci cartofii se spala, se curata, se spala din nou si se taie cuburi. Ciupercile se curata, se...
Supa cu cartofi si ciuperciPentru supa cu conopida conopida se curata, se spala si se tine in apa cu sare. Laptele se fierbe si se raceste. Faina se cerne.
Supa cu conopidaPentru supa cu fidea Patrunjelul verde se spala, se curata si se taie marunt. Fideaua se rupe, se pintroduce in apa clocotita...
Supa cu fideaPentru supa cu galuste din gris ouale se spala sub jet de apa rece. Se separa albusurile de galbenusuri. Patrunjelul se...
Supa cu galuste din grisPentru supa germana cu praz prazul se curata, se spala si se taie rondele. Cartofii se spala, se curata, se spala din nou si...
Supa germana cu prazPentru supa de praz si cartofi cu cascaval prazul se curata, se spala si se taie rondele. Cartofii se spala, se curata, se...
Supa de praz si cartofi cu cascavalPentru supa cu taitei si cartofi cartofii se curata, se spala si se taie cuburi. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt si...
Supa cu taitei si cartofiPentru supa de varza cu legume si smantana varza se curata, se spala si se taie felii. Morcovii si telina se curata, se spala...
Supa de varza cu legume si smantanaPentru supa din cartofi si legume cartofii se spala, se curata, se spala din nou si se taie cuburi. telina, morcovii,...
Supa din cartofi si legumeAti pregatit mai multe oua decat era cazul de Paste? Iata o reteta simpla si delicioasa, pentru care le puteti folosi ca...
Paine prajita cu crema de ouaPentru Supa cu fasole boabe si costita fasolea boabe se alege de impuritati, se spala si se lasa 12 ore in apa rece.
Supa cu fasole boabe si costitaPentru supa cu mere merele se curata de coaja, se scot cotoarele si se taie felii. Lamaia se spala si se taie rondele. Merele...
Supa cu merePentru supa cu vinete vinetele se curata de coaja si se spala. Se fierb cca 2 l de apa, se adauga zahar, scortisoara, sare si...
Supa cu vinetePentru supa italiana cu legume si costita fasolea se alege, se spala si se lasa in apa rece timp de 12 ore. Ceapa se curata,...
Supa italiana cu legume si costitaPentru Supa de ciuperci sau bureti ciupercile se curata, se spala in mai multe ape si se taie lame. Morcovii se curata, se...
Supa de ciuperci sau buretiPentru supa de fasole verde cu usturoi fasolea se curata, se spala si se taie bucati. Slanina se taie marunt. Ceapa se...
Supa de fasole verde cu usturoiPentru supa de oase de vita sau porc se fierb oasele . Dupa 30 de minute se adauga legumele intregi. Se continua fierberea...
Supa de oase de vita sau porcBuletele berlineze sunt aperitive delicioase cu carne. Franzela se coace la cuptor. Laptele se fierbe si se raceste. Ceapa se...
Bulete berlinezeDrobul din maruntaie de porc este un aperitiv delicios si traditional. Ficatul, plamanii, limba, splina de porc se spala si...
Drob din maruntaie de porcFicatul Lyonez este un aperitiv delicios si consistent. Ficatul se spala si se portioneaza. Ceapa se curata, se spala si se...
Ficat LyonezParizerul pane este un aperitiv delicios si simplu. Parizerul se curata de membrana si se taie felii. Ouale se spala....
Parizer paneRinichii de vita prajiti sunt aperitive delicioase. Rinichii se spala, se taie in jumatati pe lungime, se curata de capsule...
Rinichi de vita prajitRulada din carne de vita cu ou este un aperitiv delicios. Carnea se spala, se curata de pielite, se taie in cuburi mici si se...
Rulada din carne de vita cu ouRuloul din carne de porc si ciuperci este un aperitiv delicios si consistent. Carnea se spala si se portioneaza in 10 bucati,...
Rulou din carne de porc si ciuperciCoronita de miel este piesa de rezistenta a mesei festive de Pasti.
Coronita de mielTortul mousse este delicat, fin, potrivit pentru un rasfat culinar, fie ca alegi sa il prepari ca si tort festiv sau pur si...
Tort MousseFinesse cu ciocolata, frisca si zmeura este un desert cu fructe delicios si decorativ. Forma de ciocolata se umple cu frisca...
Finesse cu ciocolata, frisca si zmeuraCrochetele din piept de pui sunt aperitive cu carne delicioase. Pieptul de pui se spala si se taie fasii subtiri. Ouale se...
Crochete din piept de puiBuletele din branza sunt aperitive delicioase si sanatoase. Branza se spala si se rade pe partea fina a razatorii. Ouale se...
Bulete din branzaChiftelutele cu carne si legume sunt aperitive delicioase si sanatoase. Carnea se spala si se taie bucati. Morcovii, telina,...
Chiftelute cu carne si legumePentru creier de vita pane creierul se curata de pielite intr-un vas cu apa rece. Dupa curatire, se spala si se tine in apa...
Creier de vita panePentru crochete delicioase din creier cu sos tartar creierul se spala, se curata de pielite si se tine 20 de minute in apa...
Crochete delicioase din creier cu sos tartarO prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieCele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoaraPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si cireseReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post