Pieptul de curcan cu sos de gutui mai contine costita afumata, zahar, ulei, rosii, vin alb, lamaie si condimente.
Piept de curcan cu sos de gutuiPentru painea cu dovleac si mac ai nevoie de faina, drojdie, dovleac, sare, zahar, ulei si seminte de mac si susan.
Paine cu dovleac si macSpaghetele cu vinete sunt un deliciu culinar. Aceasta reteta mai contine suc de rosii, mozzarela, ulei de masline si parmezan.
Spaghete cu vinetePentru reteta de farfalle cu ton si fasole boabe mai aveti nevoie de ceapa, usturoi, ulei de masline, rosii, vin rosu si...
Farfalle cu ton si fasole boabeConopida cu rosii si usturoi se poate servi ca aperitiv sau garnitura. Aceasta reteta mai contine ulei de masline, rosii, vin...
Conopida cu rosii si usturoiSalata de sfecla rosie este usor de preparat. Aceasta contine, pe langa sfecla, hrean, ulei, otet, sare si zahar.
Salata de sfecla rosie cu hrean si otetHumus reţetă. Humusul se prepara rapid. Ai nevoie de naut, pasta de susan, usturoi, ulei de masline, muguri de pin,...
Humus reţetă cu muguri de pinBorsul de praz se prepara usor si rapid, avand nevoie doar de cateva ingrediente folosite des in bucatarie: praz, orez,...
Bors de prazFasole batuta este o reteta delicioasa. Pentru fasole batute ai nevoie de fasole boabe, ulei, usturoi, ketchup, ceapa si...
Fasole batuta dreasa cu usturoiMancarea de bame este o reteta delicioasa si se prepara rapid. Contine, pe langa bame, rosii, marar, ulei, ceapa, vin,...
Mancare de bameCiupercile cu mamaliguta de gris sunt un preparat foarte gustos. Mai aveti nevoie de malai, lapte, alune, ulei, unt si...
Ciuperci cu mamaliguta de grisTortellini cu dovleac sunt foarte usor si rapid de preparat. Pentru paste ai nevoie de faina, oua,ulei, iar pentru umplutura...
Tortellini cu dovleacSe sareaza si se pipereaza pulpele. Separat,s e toaca marunt ceapa, merele se taie cubulete, telina si morcovii se taie...
Pulpe de gasca cu mere si prune uscateSe taie legumele, apoi se inabusa in ulei incins 10 minute. Se acopera cu supa si se lasa la fiert, pe foc mic 20 de minute....
MinestroneCuburile de soia se inmoaie in apa. Se scurg, apoi se prajesc in ulei de masline. Se adauga jumatate din avocado, taiat...
Ragout de soia cu avocadoSe calesc ceapa si usturoiul in ulei, se adauga carnea taiata cubulete, mirodeniile si se prajesc 5 minute. Se toarna supa,...
Miel cu orezSe stropesc feliile de tofu cu sos de soia si se prajesc apoi in ulei fierbinte. Se prajesc ceapa si patrunjelul. Se adauga...
Steak picant de tofuSunca se taie cuburi, separat se fierb tortellini in apa cu sare, apoi se lasa la scurs. Se incinge ulei de masline, se...
Tortellini cu mazare si suncaSe toaca ceapa si usturoiul, se curata legumele si se taie in cuburi mari. Se sareaza carnea si se pipereaza. Se prajeste...
Friptura de vita in sos de vinSe toaca ceapa si usturoiul. Carnea se prajeste in ulei incins, apoi se coate din vas si se calesc ceapa si usturoiul. Se...
Gulas de vitaSe pune carnea taiata cubulete la fiert. Intre timp se curata si se taie dupa preferinta legumele. Se caleste ceapa in putin...
Ciorba de porcSe taie gutuile in felii groase, apoi se dau prin faina si se rumenesc in ulei. Se scot si se pun in alt vas, iar in uleiul...
Gutui in sos de vinSe intinde aluatul de foietaj si se taie in patratele.Se ung formele de tartine cu ulei si se imbraca cu patratele de...
Tartine cu ciuperciSe curata rosiile de pielite si seminte, apoi se taie in cuburi si se calesc 10 minute in ulei. Se adauga restul de zarzavat...
Supa de rosii cu galuste de branzaSe taie pieptul in fasii subtiri, apoi se pune la prajit in putin ulei. Cand e gata, se scoate si se pune deoparte, iar in...
Mancare chinezeascaSe curata si se taie ardeiul in bucati mari. Se taie ceapa si costita cubulete si se pun la calit in ulei. Se adauga ardeiul,...
Pui spaniol cu ardei grasCarnea se inabusa timp de 1-2 minute in ulei si cateva linguri de apa. Se adauga 100 ml apa fierbinte, condimentele, dupa...
Lipii cu sos bolognezSe toaca carnea prin masina de tocat, apoi se adauga ceapa, painea inmuiata in lapte si faramitata, 3 linguri ulei, piperul,...
Chifetele moldovenestiSe curata macroul, se spala si se unge la interior si exterior cu zeama de lamaie, amestecata cu 1 lingura ulei. Se sareaza,...
Macrou cu patrunjelSe calesc ceapa si usturoiul in putin ulei incins. Se adauga apoi carnea taiata in cubulete, se presara cu boia si putina...
Fenjke cu tocanita de vita carasoveneascaSe curata dovleceii, se feliaza, apoi se calesc in ulei. Se amesteca separat, branza cu ouale batute, cu busuiocul si...
Placinta rusticaZarzavatul se curata, se spala si se taie cubulete. Se pune apoi la fiert in apa cu sare si ulei. Se acopera cu un capac si...
Ciorba de rosii cu fideaSe spala cartofii, se curata si se taie cubulete. Se pun apoi la fiert in apa cu sare si putin ulei. Separat, se dau pe...
Ciorba de legumeSe taie carnea cubulete, se prajeste in ulei incins, cu sare, piper si 2 linguri de apa. Dupa ce scade putin zeama, se adauga...
Crema de curcan cu porumbSe curata merele, telina si rosiile, apoi se dau pe razatoarea mare. Se taie marunt ceapa si ardei, apoi se calesc in ulei....
Tocanita de rosii cu mereSe curata pastravii, apoi se spala, se presara cu sare si piper, dupa care se trec prin faina si se pun la prajit intr-o...
Pastrav prajit cu sosSe caleste ceapa tocata marunt impreuna cu semintele de chimen in ulei incins. Se adauga apoi varza tocata marunt, otetul de...
Mancare de varza cu mere si nuciSe caleste ceapa tocata marunt in ulei incinas, apoi se adauga varza tocata marunt, vinul si enibaharul. Se lasa la foc...
Varza rosie cu vinSe taie carnea si se fierbe in apa cu sare. Se caleste in ulei prazul, telina, morcovii, cartofii si ciupercile, toate taiate...
Tarta de pui cu legumeSe curata pestele, apoi se trece printr-un amestec de sare, piper si faina. Se pune apoi intr-o tava cu ulei, la cuptor....
Peste in sos de lamaieSe prajesc semintele de chimen in ulei, apoi se adauga faina si se rumeneste putin. Se adauga ceapa si morcovii rasi, se...
Supa de chimen cu ciuperciSe curata ananasul, se taie in felii, apoi se trec prin faina si se frig in ulei incins pe toate partile. Se scot bucatile...
Ananas rumenitSe curata ceapa si usturoiul, se taie marunt si se calesc in ulei. Se adauga faina si se rumeneste putin, apoi se toarna o...
Papricas de carnatiDin faina, oua, sare si 2 linguri ulei se framanta un aluat tare, care se lasa in repaus 2 ore. Se rade apoi aluatul pe...
Mancare de carnati afumatiSe curata muschiul de pielite, se spala si se unge cu 50 ml ulei. Se frige apoi cateva minute, pe ambele parti, dupa care se...
Muschi de vita in foietajSe prepara un aluat de cozonac din ingredientele de mai sus. Se intinde apoi o foaie groasa de 1 cm, apoi se asaza intr-o...
Pasca cu branza de vaciVinetele se cresteaza, pe lungime, apoi se impaneaza cu usturoi si zarzavat calit (morcov si telina). Se prajesc vinetele in...
Vinete impanateSe curata si se taie marunt zarzavatul, apoi se caleste in putin ulei. Separat, se prajeste ceapa tocata marunt, apoi se...
Ghiveci de legume in uleiSe curata bamele de codite, se oparesc si dupa ce s-au racit, se calesc in ulei incins, apoi se stropesc cu zeama de lamaie....
Bame a la grecDovleceii se curata, apoi se maruntesc si se calesc in ulei incins. Se adauga apoi apa si se lasa sa fiarba inabusit. Se...
Dovlecei a la grec