Se amesteca drojdia cu putin lapte si zahar. Se lasa totul la dospit 15 minute, apoi se adauga restul de ingrediente si se...
Paine cu casSe curata pestele, apoi se cresteaza in partea de sus, se spala si se scurge bine. Se sareaza, apoi se pune pe gratar, la...
Saramura de pesteSe toaca marunt patrunjelul, ceapa si jumatate din ciuperci. Se amesteca cu crema de branza si cu galbenusul, apoi se...
Piept de pui umplutSe intinde jumatate din aluatul de foietaj intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Se introduce in cuptor si se coace...
Placinta rumena si gustoasaSe amesteca toate ingredientele pentru foi si se formeaza o coca, din care se fac 4 foi, ce se coc pe fundul unei tavi....
Foi de dobos cu crema de nessSe taie gutuile in felii groase, apoi se dau prin faina si se rumenesc in ulei. Se scot si se pun in alt vas, iar in uleiul...
Gutui in sos de vinSe curata dorada si se cresteaza putin pe lateral. Se condimenteaza pestele cu sare si piper, dupa gust. Se pun cateva...
Dorada in vin albSe intinde aluatul de foietaj si se taie in patratele.Se ung formele de tartine cu ulei si se imbraca cu patratele de...
Tartine cu ciuperciSe desface drojdia in iaurt, apoi se adauga faina si se lasa la crescut la cald, timp de 30-40 de minute. Se iau din...
Gogosele aperitivSe caleste ceapa marunt, apoi se adauga zarzavaturile tocate marunt si apa. Cand incepe totul sa fiarba, se adauga...
Supa din maruntaie de puiSe amesteca faina cu praful de copt. Se amesteca bine untul cu zaharul, coaja de lamaie si sare. Se inglobeaza pe rand ouale,...
Kuglof cu iaurtSe face un aluat de pandispan din oua, zahar si faina. Se separa albusurile de galbenusuri si se bat bine, acestea din urma...
Prajitura saseascaSe fierb cartofii, apoi se trec prin masina de tocat carne. Se amesteca apoi cu increle si se adauga treptat uleiul. Se...
Icre cu cartofiSe pune la fiert gaina, morcovii, patrunjelul, telina, ceapa si boabele de piper. Se adauga sare, iar dupa ce s-a fiert, se...
Supa de gaina cu taitei de casaSe caleste ceapa tocata impreuna cu carnea, orezul, sare, piper, cimbru. Cu acest amestec se formeaza sarmalele in frunze de...
Sarmale in foi de vitaSe pune uleiul intr-o tava, se adauga ceapa solzisori, usturoiul si se condimenteaza. Se introduce tava in cuptor 10 minute,...
Peste cu vin la tavaSe amesteca faina cu uleiul, apa, oul si sare. Se lasa aluatul framantat sa se odihneasca cateva ore, apoi se imparte in doua...
Placinta cu mere si nuciSe curata rosiile de pielite si seminte, apoi se taie in cuburi si se calesc 10 minute in ulei. Se adauga restul de zarzavat...
Supa de rosii cu galuste de branzaSe taie pieptul in fasii subtiri, apoi se pune la prajit in putin ulei. Cand e gata, se scoate si se pune deoparte, iar in...
Mancare chinezeascaSe curata si se taie ardeiul in bucati mari. Se taie ceapa si costita cubulete si se pun la calit in ulei. Se adauga ardeiul,...
Pui spaniol cu ardei grasCarnea se inabusa timp de 1-2 minute in ulei si cateva linguri de apa. Se adauga 100 ml apa fierbinte, condimentele, dupa...
Lipii cu sos bolognezSe tocata zarzavatul marunt iar carnea de vitel se portioneaza si se sareaza. Se toaca ceapa marunt, paine se curata de...
Tocana poloneza de vitelSe dezoseaza, se feliaza si se bate usor pieptul. Se condimenteaza cu sare, piper, iar carnea ramasa se toaca marunt si se...
Rulada din piept de puiSe toaca carnea prin masina de tocat, apoi se adauga ceapa, painea inmuiata in lapte si faramitata, 3 linguri ulei, piperul,...
Chifetele moldovenestiSe sparg ouale si se amesteca cu o furculita. Se taie bucati crenvustiul, salamul si cascavalul si se adauga peste oua. Se...
Omleta lipoveneascaVerzele murate se desfac in foi. Se ia carnea de porc, se toaca la masina de tocat impreuna cu ceapa, se adauga orezul si se...
Sarmale muntenestiO prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiCele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoaraPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si cireseMai intai se taie rahatul si se ruleaza intre degete cam 2 cm lungime. Se separa ouale, se bate albusul spuma cu zahar. Se...
Fursecuri caleReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post