Se spala rosiile, se sterg de apa cu un prosop absorbant, apoi se taie capacul. Se scoate miezul din interiorul rosiilor si...
Rosii umplute cu porumbMai intai, preparati sosul pesto. Zdrobiti usturoiul cu pisalogul, impreuna cu busuiocul, rucola si cardamaua. Adaugati...
Farfalle asezonate cu sos pesto, cu cardama si rucolaSe curata dovleceii, ardeii, ceapa, cartofii si morcovul, se spala si se pun ca pentru supa, in apa cu sare si ulei. Dupa ce...
Supa crema de dovleceiSe condimenteaza muschiul de vita cu sare si pier, se stropeste cu ulei si vin rosu, se infasoara in folie de plastic si se...
Muschi de vita in aluat frantuzescBucatile de salau se condimenteaza cu sare si piper, se stropesc cu lamaie si se ung cu putin ulei. Se acopera cu o folie de...
File de salau cu sos de capereTaiati bulbii de anghinare in jumatate. Incingeti uleiul de masline intr-o tigaie si adaugati usturoiul si cimbrul. Adaugati...
Farfalle cu anghinare, parmezan si smantanaSpalati si curatati cartofii, puneti-i in apa clocotinda cu multa sare impreuna cu usturoiul si fierbeti pana cand devin moi....
Ravioli cu cartofi, cardama si branzeturiFaceti o groapa mica in mijlocul gramezii de faina si adaugati ouale. Cu o furculita, desfaceti usor ouale, aducand spre...
Paste tortelliniRadeti sau taiati marunt branzeturile si puneti totul intr-un bol impreuna cu trei sferturi din cantitatea de busuioc, pe...
Tortellini cu branzeturi si busuiocAceasta reteta de paste este delicioasa, potrivita pentru toamna cand gasim dovleac din abundenta. Tortellini cu dovleac,...
Tortellini cu dovleac, busuioc si ricottaSpalati sparanghelul apoi taiati aproximativ 6 cm din varfuri si puneti-le deoparte. Indepartati cu grija partile atoase de...
Tortellini cu sparanghel si ricottaPuneti ricotta, usturoiul, ardeiul iute rosu, sarea, piperul, cea mai parte din verdeturi si trei sferturi din cea de...
Tortellini cu spanac, ricotta si verdeturiPuneti uleiul intr-o tigaie incinsa. In timp ce uleiul se incalzeste, spalati rosiile, scoateti miezul si tocati-l in bucati...
Farfalle cu sos rapid de rosiiPe un tocator, asezati fiecare scoica pe partea plata si taiati-o pe lungime in jumatate. Puneti uleiul de masline intr-o...
Taglierini cu scoiciPuneti uleiul de masline intr-o tigaie cu fundul gros incinsa si adaugati barbunul, curatat de solzi. Maruntiti si apoi...
Taglierini cu barbun la tigaieFaceti o groapa mica in mijlocul gramezii de faina si adaugati ouale. Cu o furculita, desfaceti usor ouale, aducand spre...
Paste ravioliPuneti parmezanul, busuiocul, rosiile si mozarrella intr-un bol, amestecati si condimentati dupa gust. Taiati feliile de...
Ravioli cu prosciutto, rosii, busuioc si mozzarellaSpalati bine urzicile si limba-mielului si cufundati-le in apa cu sare clocotita timp de 30 de secunde. Strecurati-le si...
Ravioli cu urzici si ricottaDaca fasolea lata este foarte mica si moale, o puteti folosi cruda. Daca este de marime medie sau mare, inmuiati-o in apa...
Ravioli cu fasole lata zdrobita, menta si ricottaFaceti o groapa mica in mijlocul gramezii de faina si adaugati ouale. Cu o furculita, desfaceti usor ouale, aducand spre...
TagliatelleFaceti o groapa mica in mijlocul gramezii de faina si adaugati ouale. Cu o furculita, desfaceti usor ouale, aducand spre...
TaglieriniPuneti ciupercile uscate intr-un bol mic si adaugati aproximativ 285 ml de apa clocotita. Asigurati-va ca toate ciupercile...
Pappardelle cu ciuperci, cimbru, sos de rosii si mascorponeCuratati ciupercile cu o pensula de patiserie sau un servet si feliati-le subtire. Puneti uleiul de masline intr-o tigaie...
Pappardelle cu ciuperciPuneti untul si uleiul de masline intr-o tigaie aproape incinsa, cu fundul gros. Adaugati prazul feliat oblic si usturoiul,...
Pappardelle cu praz dulce si mascarponePuneti uleiul de masline si usturoiul intr-o tigaie cu fundul gros aproape incinsa si caliti-l aproximativ 30 de secunde fara...
Tagliatelle cu dovlecei verzi, lamaie si busuiocPuneti uleiul de masline intr-o tigaie foarte incinsa, cu fundul gros si adaugati imediat midiile si usturoiul. Acoperiti cu...
Tagliatelle cu sfecla rosie, pesto si midiiCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzAnul acesta am vrut o porție mică de zacsucă cu ciuperci, deoarece era ptr prima dată când am preparat-o, dar s-a...
ZACUSCĂ CU CIUPERCI PLEUROTUS