Curatam castanele, le punem intr-o cratita si adaugam atata apa cat sa le acopere. Presaram Delikat, punem margarina, apoi le...
Rata umpluta cu castanePrelucram foarte bine ingredientele, aluatul il punem intr-o tava mijlocie si il coacem aprox. 5-10 minute, in cuptor...
Prajitura cu branza cehaAluatul: Amestecam faina cu margarina, dospim drojdia cu lapte indulcit si putina faina, iar galbenusurile de ou le...
Tort de carnePentru aluat, incalzim laptele, presaram zaharul, punem drojdia faramitata si 1 lingura de faina, apoi lasam 15-20 de minute...
Galuste aurii cu piure de mereSe prajesc semintele de dovleac curatate, intr-o tigaie fierbinte. Razuim miezul de dovlecel, adaugam faina, unt moale, oua...
Paine din dovlecelCrestam pestele curatat si frecat cu sare. Apoi il stropim cu zeama de lamaie si il ungem cu ulei aromat si il lasam sa stea...
Pastrav prajit cu lamaieMusacaua cu dovleac turcesc este o reteta de toamna delicioasa si foarte consistenta. Musacaua este o mancare pe care o...
Musaca de dovleac turcescEste cea mai usoara reteta pentru a prepara peste, din lume. Fileul de ton se sareaza. Se pun intr-un vas pentru cuptor mai...
Peste cu cartofi naturPieptul de pui fara piele si oase, se taie in latime (se bate cu ciocanul de carne pentru a deveni mai mare si mai subtire)...
Piept de pui cu mereJumatate din cantitatea de piept de pui se spala, se usuca, se sareaza si se condimenteaza cu piper proaspat macinat. Intr-o...
Piept de pui mexicanFeliile de carne se usuca pe hartie absorbanta si se condimenteaza cu piper. Se incalzeste bine tigaia (daca se prajeste...
Sunculita cu mereCarnea de tipar se curata de piele, carnea se taie felii, se condimenteaza cu sare, piper, boia, se toarna uleiul si se lasa...
Tipar la protapVerzele se curata de frunzulitele ofilite. Se spala, apoi se pun in apa sarata in clocot. De cand incepe din nou apa sa...
Varza de Bruxelles cu cascavalCeapa tocata marunt se caleste in untura, se presara cu boia, se adauga carnea taiata fasii, se sareaza,se amesteca si se...
Tocanita de BrasovSe spala carnea, se zvanta si se taie in fasii late de cca 2 – 3 cm si lungi de 4 – 5 cm. Slanina se taie in fasii...
Tocanita cu muschiulet de porcIngredientele se amesteca cu atata smantana ca sa se obtina un aluat de densitate mijlocie, se framanta. Se intind trei foi...
Prajitura cu gemFreaca spuma 20 g de unt la temperatura camerei. Adauga un ou, putina sare si amesteca cu 3 linguri de gris. Adauga grisul...
Galuste din grisCarnea se taie cubulete mici, apoi se caleste in unt impreuna cu patrunjelul cateva minute. Adaugati besamelul si...
Crochete crocanteFaina se cerne intr-un vas, se adauga galbenusurile, sarea, drojdia dospita in putin lapte indulcit, laptele caldut si...
Corn Cuib de ViespiVasul de lut (cu tot cu capac) se tine la inmuiat ½ ora in apa rece. Slanina afumata se taie foarte marunt si se prajeste...
Papricas de cartofiCartofii se fierb in coaja, se curata, se taie in rondele subtiri, si rondelele in cuburi. Se prepara o vinegreta placuta din...
Cartofi cu maioneza la tavaCarnea de caprioara se prajeste pe ambele parti, se adauga zarzavaturile, boabele de ienupar, ceapa.Se condimenteaza cu sare...
Cotlete de caprioara ca la BadenPulpele de pui se sareaza, se presara cu oregano si rozmarin, se marineaza o jumatate de ora, se rumenesc pe ambele parti, se...
Pulpe de pui italieneCarnea se macina de doua ori,se condimenteaza abundent cu maghiran, sare si piper. Se formeaza perisoare de marimea unei...
Perisoare italieneUntul se freaca cu cele doua feluri de zahar pana se face spuma. Se cerne faina, praful de copt, sarea si pudra de cacao apoi...
Prajitura cu ciocolataSe incinge uleiul intr-o oala, se caleste ceapa tocata marunt. Se ia oala de pe foc, se presara boia si amesteca cu 2 linguri...
Gulas cu sunca taraneascaCeapa taiata cuburi se caleste in putin ulei, se ia de pe foc, se presara boia, se amesteca si cand se pune din nou pe foc,...
Paste gratinate a la JuditO prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiAzi m-am jucat un picut! Sper să vă încânte ideea! Nu, n-am inventat-o eu, doar am recreat-o pe gustul Panacris ;) O...
Supa rece de capsuni cu crochete de branzaPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieCele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoaraPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post