• puneti porumbul la fiert cu putina sare • odata fiert, scurgeti apa si mixati-l in blenderul Oster
Duo supa crema de porumb si mazare• spalati, curatati si taiati cuburi sfecla rosie • puneti-o la fiert cu sare si usturoi pentru
Dip de sfecla• taiati fructul de papaya pe jumatate si il scobiti cu o lingura (el trebuie sa fie moale
Smoothie de papaya si telina• separati albusul de galbenus • bateti albusul cu sare si lamaie folosindu-va de un tel
Smoothie mango, pere si bezea• spalati si taiati perele cuburi • spalati, curatati si taiati morcovii cuburi • rupeti frunzele
Smoothie de pere, morcovi, busuioc si ghimbir• introduceti fructele de padure proaspete, impreuna cu laptele rece, Creme patisserie, mierea si mixati in blenderul Oster
Milkshake de fructe de padure• curatati pepenele de coaja si samburi, taiati-l bucati si introduceti-l in blenderul Oster Delighter • adaugati peste
Trio de smoothie si shake• taiati bananele cubulete • curatati ghimbirul cu o lingurita, dati putin pe razatoare si adaugati-l in blenderul
Mousse de banane, curry si ghimbir• rupeti biscuitii si macinati-i in blenderul Oster Classic Chrome impreuna cu scortisoara • scoateti untul din frigider
Cheesecake rece• taiati merele si bananele cuburi, scoateti samburii si adaugati-le in mini-tocatorul de la blender vertical Breville Hand...
Mar cu banana si biscuit• intr-o oala adaugati 1 L de apa cu putina sare • se adauga legumele si frunzele
Supa crema de verdeturi• curatati si spalati toate legumele • taiati-le cuburi cu exceptia feniculului pe care-l taiati felii de
Crema de legume• se curata ficateii, se spala si se lasa la scurs• se pun la fiert in lapte cu putina
Pate de ficat de casa, cu coniac si mar copt• se taie pestele felii si se introduce intr-un castron incapator• mararul se toaca marunt si se pune si
Mousse de peste afumat• fasolea o lasati la inmuiat peste noapte• schimbati apa si puneti-o la fiert cu sarea, morcovii, telina si
Fasole batuta• perele se curata de coaja, lasandu-le codita • scobiti-le in interior fara sa le rupeti si
Para posata in vin• umeziti putin vasul de ceramica al slow cooker Crock-Pot 5,7 L Digital sau ungeti-l cu putin unt
Negresa cu ciocolata, nuci si rom• separati albusurile de galbenusuri • bateti albusurile spuma cu putina sare, apoi incorporati zaharul si adaugati
Pandispan cu caise confiate• coaceti vinetele si ardeii, curatati-i si tocati-i cu un tocator de lemn – nu atingeti legumele coapte
Zacusca de legume• taiati dovleceii, dovleceii zucchini si vinetele cubulete generoase, pentru ca Ratatouille este in sine o tocanita de
Ratatouille• ungeti cotletele de porc cu ulei de masline si condimentati-le cu usturoi, sare si piper •
Cotlet de porc in crusta de fistic• taiati ceapa si ardeii kapia cuburi • setati slow cooker Crock-Pot 2,4 L Black pe modul de
Papricas cu gnocchi si lipie de casa• indepartati grasimea in exces pentru a evita ca rezultatul final sa fie un preparat uleios • asezonati
Coaste de porc cu sos de soia, miere si sweet chilly• cu ajutorul unui cutit desfaceti partial cotletul de porc (lasati cca. 2 cm pana in margine)
Cotlet de porc umplut• dati legumele si cascavalul prin razatoare • intr-un castron amestecati toate ingredientele • dati pielea
Pulpa de pui umpluta cu legume si cascaval• scurgeti bine varza si desprindeti cu grija foile, taindu-le cotorul (daca sunt prea lungi, taiati-le pe jumatate) •
Sarmalute cu afumatura si dovleacEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniNiciodata nu lipseste de pe masa de Sarbatori!!!
Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacaoIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala