Pentru borsul ardelenesc cu fasole boabe fasolea se alege de impuritati, se spala, se tine in apa rece 12 ore si se pune la...
Bors ardelenesc cu fasole boabePentru bors cu carne de miel carnea de miel se portioneaza, se opareste, se spala cu apa rece. Ceapa uscata se curata, se...
Bors cu carne de mielPentru bors de afumatura se taie cartofii cuburele, ceapa marunt si costita afumata in bucatele mai mici, se adauga...
Bors de afumaturaCiorba de perisoare de peste este o supa delicioasa si sanatoasa. Am tocat legumele marunt. Am pus ceapa la calit in putin...
Ciorba de perisoare de pesteBorsul rusesc cu carne si legume este o supa foarte consistenta si delicioasa cu multe ingrediente. Carnea spalata se taie...
Bors rusesc cu carne si legumeBors de perisoare de pui este o reteta delicioasa si foarte simpla.Pentru aceasta reteta va trebuie o jumatate de piept de...
Bors de perisoare de puiBors de dovlecei cu smantana este o delicioasa reteta. Pentru a pregati aceasta reteta de bors va trebuie 800 g dovlecei.
Bors de dovlecei cu smantanaBors de zarzavat cu orez este o reteta culinara care contine: morcovi, patrunjel, pastarnac.
Bors de zarzavat cu orezBors de gaina este o supa foarte gustoasa si sanatoasa. Pentru a prepara acest fel de mancare e nevoie de: apa, bors,...
Bors de gainaPentru a prepara aceasta reteta de bors de vaca, sunt necesare urmatoarele ingrediente: coada de vaca, ceapa verde, leustean,...
Bors de vacaPentru a prepara aceasta reteta de bors din carne de vitel, sunt necesare urmatoarele ingrediente: carne de vitel, orez,...
Bors din carne de vitelPentru a prepara aceasta reteta de Bors de miel cu orez, sunt necesare ingredientele: carne de miel, bors, ceapa verde, orez,...
Bors de miel cu orezPentru a prepara aceasta reteta de bors de berbec cu loboda, sunt necesare urmatoarele ingrediente: loboda, morcov,...
Bors de berbec cu lobodaPentru a prepara aceasta reteta de bors de gaina sunt necesare urmatoarele ingrediente: gaina, bors, apa, morcov, patrunjel,...
Bors de gainaPentru a prepara aceasta reteta de bors cu perisoare sunt necesare urmatoarele ingrediente: cartofi, morcovi, ceapa,...
Bors cu perisoareAceasta reteta de bors este una foarte gustoasa si usor de preparat. Aveti nevoie de fasole, ceapa, ardei, telina, morcov,...
Bors de fasole neagraAceasta reteta cu peste este foarte gustoasa. Pentru prepararea retetei de bors aveti nevoie de peste, ceapa, rosii, morcovi,...
Bors de pesteBorsul cu legume este o reteta savuroasa si plina de vitamine. Pentru prepararea acestei retete de bors aveti nevoie de...
Bors de legumeGasiti aceasta reteta de bors de peste alaturi de alte retete cu peste pe culinar.ro. Pentru acest bors aveti nevoie de...
Bors de pesteBorsul cu carne de oaie este una din cele mai gustoase borsuri pe care le puteti gasi pe culinar.ro. Pe langa carnea de oaie...
Bors cu carne de oaiePentru acest bors aveti nevoie de fasole boabe, ceapa, praz, morcovi, piept afumat, ardei, ulei, sare, piper si maggi bors.
Bors de fasolePentru borsul de praz aveti nevoie de ceapa, ardei, morcovi, dovlecei, cartofi, telina, maggi bors si bineinteles praz.
Bors taranesc cu prazBorsul de sfecla este recomandat in cazul astmului si al bronsitelor. Se prepara din sfecla rosie, paine neagra, zahar,...
Bors de sfeclaBorsul de porc se prepara din carne de porc macra, legume, varza dulce, zeama de varza murata si verdeata.
Bors de porc cu zeama de varzaBors de vita se prepara din piept de vita, ceapa, morcovi, ardei, telina, bulion, bors si verdeata.
Bors de vitaBorsul de praz se prepara usor si rapid, avand nevoie doar de cateva ingrediente folosite des in bucatarie: praz, orez,...
Bors de prazBorsul de peste cu zarzavat este usor de pregatit. Pe langa peste si zarzavat mai contine condimente, delikat, cas de oaie si...
Bors de zarzavat cu pesteBorsul de paine uscata cu leustean este foarte sanatos deoarece zarzavaturile continute de acesta sunt bogate in vitamine.
Bors de paine uscata cu leusteanSe pune fasolea la fiert pentru 30 de minute. Se scurge de apa si se adauga 1 l, dupa care se pune din nou la fiert. Se...
Bors moldovenesc cu fasole boabeSe opareste ciolanul, apoi se taie bucati si se pune la fiert in 3 l de apa. Dupa o jumatate de ora se adauga varza tocata,...
Bors de varza acraCapetele si cozile de peste se curata si se spala. Morcovii, patrunjelul, pastarnacul, telina si ceapa se taie marunt. Borsul...
Bors pescarescCarnea de pasare se fierbe intreaga. Se curata de spuma si se adauga sare si piper, dupa care se lasa la fiert in continuare....
Bors moldovenesc de pasare cu taitei.Se alege fasolea, se spala si se pune in apa calda pana a doua zi. Se pune intr-o oala apa si se lasa pe foc pana incepe sa...
Bors de fasole uscataPunem fasolea la fiert prima pentru ca fierbe cel mai greu. Ii schimbam apa de trei ori,dupa care incepem sa adaugam treptat...
Bors de fasole cu afumaturaSe curata pestele, se spala, se pune intr-un castron si se presara cu sare.Se pune apa intr-o oala si se lasa pe foc, pana...
Bors de capuri de pesteSe curata morcovul, radacina de patrunjel si de telina, ceapa, se spala si se toaca marunt apoi se pun la fiert in apa cu...
Bors de cartofiSe pune carnea la fiert cu sare, dupa ce e bine fiert pieptul se face fasii subtiri. lLgumele se taie marunt si se adauga...
Bors de puiSe pune carnea la fiert in apa cu sare. Se ia spuma ori de cate ori se formeaza. Legumele se taie marunt si se adauga dupa...
Ciorba de porc montiCiorba de peste o reteta de ciorba delicioasa, potrivita pentru perioadele postului in care avem dezlegare la peste. O ciorba...
Ciorba de pesteLegumele se taie cubulete sau cum vreti si se calesc in putin ulei, apoi se adauga apa si se pune la fiert. Intre timp facem...
Ciorba de perisoareUn os de rasol cu maduva se pune sa fiarba impreuna cu 1 I apa. Legumele se curata, se spala, se maruntesc iar la rosii se...
Bors cu perisoareCarnea se pune la fiert in apa cu sare si se curata de spume atunci cand face. Se adauga apoi ceapa verde tocata marunt,...
Bors de mielRadacinoasele se curata, se spala si se taie marunt. ceapa se curata si se toaca si ea marunt. Se pun toate la fiert intr-un...
Bors de cartofiLegumele, se spala, se curata si se pun la fiert intr-un litru de apa cu orez si ceapa tocata marunt. Se potriveste totul de...
Bors de lobodaDovelceii se rad de coaja, se spala si se taie bucatele mici. ceapa se curata si se toaca marunt, ardeii se taie marunt, iar...
Bors de dovleceiCarnea se taie bucatele mici si se pune impreuna cu osul sa fiarba intr-un vas cu apa. Se curata de spuma si se lasa la fiert...
Bors din carne de vacaBucatile de carne de gaina, maruntite, se pun la fiert in oala cu 3 I apa rece. Ciad face spuma se curata si se lasa sa...
Bors din carne de gainaMorcovul, patrunjelul si ceapa se spala, se taie bucatele si se pun sa fiarba impreuna cu orezul intr-un litru jumatate de...
Bors de ciuperciFasolea se spala si se pune la fiert. Dupa cateva clocote se schimba apa. In urmatoarea apa se pun la fiert, impreuna cu...
Bors de fasole boabeUrzicile se spala si se pun sa fiarba intr-un litru de apa. Dupa ce a dat in cateva clocote se adauga orezul, ceapa tocata...
Bors de urziciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Preluat de la Ancuta. Foatre bun a iesit.
Strudel cu branza si visineReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce