Icrele se freaca cu uleiul, sarea si zeama de lamiie. Se amesteca cu sos tartar si se bate cu telul 10 minute.
Sos de icreSe piseaza usturoiul si se pune intr-o cana. Se freaca bine cu sare, apoi cu mustar, pina se face o pasta groasa. Se pune o...
Sos de usturoiSe pun toate ingredientele intr-o cratita, se amesteca si se fierb inabusit timp de 10 minute. Se serveste la orice gen de...
Sos australian pentru carneIn zeama de carne sau de zarzavat, se pune faina putin cite putin amestecind bine cu lingura ca sa nu se formeze cocoloase....
Sos de usturoiSe inabusa ceapa taiata marunt, se adauga putina faina (un virf de cutit), se stinge cu zeama de carne sau de zarzavat si cu...
Sos de mustar cu vinSe amesteca bine mustarul cu sare, se adauga ulei, zeama de lamiie si verdeata tocata marunt. Se amesteca cu zarzavatul...
Sos de mustarSe amesteca galbenusurile cu smintina si hreanul ras. Se pune vasul in baia de apa. Se adauga sare, zeama de lamiie si otet....
Sos de hreanSe freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga treptat vinul, apoi coaja de lamiie si sarea si se pune la foc mic, se amesteca...
Sos de ouSe prepara un sos alb care se stinge cu apa, zeama de carne sau lapte. Se fierbe bine, se adauga hrean ras si inabusit in unt...
Sos de hreanSe freaca galbenusul crud cu sare si mustar, pina ce devine alifios. Se adauga ulei, zeama de lamiie si verdeata(patrunjel,...
Sos de mustar cu galbenusuriSe taie 2-3 cepe si se inabusa in unt, untura sau ulei. Se sting cu otet in care a fost pus din ajun usturoi pisat. Se fierbe...
Sos picantSe caleste usturoiul in untul topit. Se caleste si faina, se adauga patrunjelul tocat si laptele si se fierbe pina se ingroasa.
Sos de patrunjelSe pune o craticioara cu fundul gros pe foc mic, cu uleiul, se adauga ceapa si usturoiul. Cînd ceapa devine sticloasasa, se...
Sos curry de bazaSe curata un mango si se toaca. Se toaca 2 ardei iuti. Se amesteca si se pune sare dupa gust.
Sos de mangoCartofii fierti se curata si se pun impreuna cu uleiul, galbenusul si smintina intr-un mixer. Usturoiul se piseaza si se...
Sos grecesc de usturoiBrinza de vaci se amesteca cu smintina ,hreanul ras si mustarul. Ridichile si ceapa verde tocata se adauga compozitiei de...
Sos de hrean cu brinza de vaciSe prajeste ceapa in untura pina ce se ingalbeneste, se adauga faina, se mai prajeste putin, apoi se stinge cu zeama de...
Sos de tarhonMararul spalat se toaca. Se amesteca cu smintina si mustarul. Se curata usturoiul, se toaca si se adauga compozitiei de...
Sos aromat de mustarFrunzele de busuioc spalate se toaca. Usturoiul se toaca marunt. Maslinele se taie cubulete. Brinza de capra se amesteca cu...
Sos picant cu brinza de capra si maslineFaina se adauga in uleiul incins si se lasa sa se rumeneasca. Se adauga putin cite putin apa, amestecindu-se mereu sa nu se...
Sos de busuiocFaina se rumeneste usor cu aceeasi cantitate de unt, se subtiaza cu un pahar de supa de carne fierbinte, ramasa de la fiertul...
Sos de hreanCeapa, morcovul si patrunjelul se curata, se spala si se rad pe razatoarea cu gauri mici. Se calesc apoi in ulei fierbinte....
Sos picant cu legumeSe pune faina in uleiul incins, amestecind repede cu o lingura de lemn; dupa 2-3 minute se stinge cu o ceasca de supa, se...
Sos picant de rosii cu mustarSe amesteca ceapa tocata marunt, otetul, mustarul, piperul si citeva linguri de apa si se fierb 10-15 minute. Se adauga apoi...
Sos picant cu castraveti muratiSe face un rintas din ulei si faina, care se stinge cu o ceasca de supa. Se adauga mustarul si bulionul, amestecind mereu si...
Sos chinezescO prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiCele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoaraPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si cireseReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post