Sosul remulat este un acompaniament delicios pentru mancaruri de peste, oua si legume. In maioneza se adauga mustarul,...
Sos remulatPentru sosul romanesc cu untura si ceapa se topeste o lingura de untura, in care se pune un varf de cutit de faina si ceapa...
Sos romanesc cu untura si ceapaPentru sosul picant pentru gatit se dau zarzavaturile prin masina, apoi se pun la fiert cu restul de ingrediente. Se fierbe...
Sos picant pentru gatitPentru sosul picant pentru paste si pizza 10 gogosari mari, 36 ardei rosii, 8 ardei iuti si doua teline mari se curata si se...
Sos picant pentru paste sau pizzaPentru sosul pentru salata cu ulei de masline si otet din vin alb veti mai avea nevoie de mustar, sare si piper. Se amesteca...
Sos pentru salata cu ulei de masline si otet din vin albPentru sosul pentru vanat cu vin rosu se toaca toate legumele julien si se calesc in ulei. Dupa ce s-au calit bine, se...
Sos pentru vanat cu vin rosuPentru sosul picant cu usturoi se dau toate prin masina si se fierb, apoi se pune in borcanele mici si se sterilizeaza. Poate...
Sos picant cu usturoiSosul picant de iarna poate fi servit cu spaghete, aripioare. Gogosarii si ardeii curatati se dau prin masina de carne, dupa...
Sos picant de iarnaPentru sosul italian veti avea nevoie de vin alb, patrunjel, ceapa, usturoi, ciuperci, unt, faina, ulei, sare si piper. Poate...
Sos italianPentru sosul olandez cu unt si lamaie se pune un galbenus de ou intr-un vas pe Bain-Marie cu 50 g unt si amestecam pana se...
Sos olandez cu unt si lamaieSos Santa Fe este un sos de rosii iute pe care il puteti folosi la orice reteta cu carne. Pentru aceasta reteta de sos puteti...
Sos Santa FeSosul genovez poate fi servit la paste, peste. Verdeturile se pun in apa clocotita, se lasa pana se racesc, apoi se scurg si...
Sos GenovezPentru sosul de branza pentru paste fainoase 2 cepe se calesc in 3 linguri de ulei, se adauga 4 rosii, sare, piper si...
Sos de branza pentru paste fainoasePentru acest sos de rosii cu mustar si telina se fierb si se paseaza legumele, apoi adaugam otet, mustar, zahar si...
Sos de rosii cu mustar si telinaPentru acest sos de rosii simplu la borcan rosiile curatate de pielite si rase pe razatoare si apoi gogosarii curatati de...
Sos de rosii simplu la borcanPentru acest sos de rosii cu mustar si zahar se curata rosiile, se toaca si se amesteca toate la un loc, apoi se fierb pana...
Sos de rosii cu mustar si zaharPentru acest sos de rosii cu ceapa si ardei iuti se fierb rosiile si se paseaza, se amesteca cu ardeii, ceapa si condimentele...
Sos de rosii cu ceapa si ardei iutiSosul de smantana se serveste la salata verde, andive si salata de telina. Se amesteca bine smantana cu mustar si sare dupa...
Sos simplu de smantana si mustarSosul de usturoi se serveste cu oua moi sau rasol de vita, vitel sau pasare sau cu ficat prajit. Folosim o legatura de...
Sos simplu de usturoi cu smantanaSosul de usturoi si cartof se serveste ca garnitura la friptura de miel, vitel sau pasare si la carne rasol. Se zdrobeste...
Sos de usturoi si cartofiAcest sos crema cu frisca si maioneza se serveste rece, la peste, rasol, sparanghel si la conopida fiarta. Peste maioneza se...
Sos crema cu frisca si maionezaPentru sosul cu branza de vaci si verdeata se oparesc rosiile, se curata de coaja si se taie cubulete, apoi se amesteca...
Sos cu branza de vaci si verdeataPentru sosul cu marar se amesteca iaurtul cu sare, piper, lamaie si la urma mararul tocat. Poate fi servit la cartofi si nu...
Sos cu mararSosul de ardei cu smantana si busuioc se poate servi la diferite preparate din carne si oua, dar mai ales se serveste la...
Sos de ardei cu smantana si busuiocPentru sos a la creme lasam la topit 50 gr. de unt, adaugam o lingura de faina si amestecam bine. Adaugam un pahar de...
Sos a la cremeCu acest sos a la creme cu ciuperci si smantana se pot servi cartofi natur, oua fierte tari, peste sau rasol. Un pahar de...
Sos a la crema cu ciuperci si smantanaPentru sosul alb cu ciuperci, 500 g ciuperci fierte se pun la fiert cu o cana de apa, pana dau cateva clocote. Se adauga...
Sos alb cu ciuperciPentru sos Bechamel cu nucsoara si patrunjel se amesteca cu telul 300 ml de lapte cu 4 linguri de faina alba, se pun pe plita...
Sos Bechamel cu nucsoara si patrunjelPentru sosul bernaize punem intr-o cratita 3 galbenusuri cu 100 g unt, adaugam 300 ml apa si amestecam pana se ingroasa. Apoi...
Sos bernaizeCu acest sos brun gelatinos se pot glasa orice fel de preparate care se servesc reci. Veti avea nevoie de unt, faina, supa de...
Sos brun gelatinosPentru acest ketchup iute rosiile se oparesc ca sa le curatam de pielite, apoi le dam prin masina de stors. Intre timp, punem...
Ketchup iute la borcanPentru ketchup pentru pizza se toaca toate ingredientele si se fierb timp de trei sferturi de ora din momentul fierberii....
Ketchup pentru pizzaLutenita este un sos de rosii iute aperitiv pentru care se aleg rosii mari si bine coapte, se spala, se aseaza intr-o tava...
Lutenita-sos de rosii aperitivPentru maioneza andaluza se curata rosiile de pielita si se toaca marunt, apoi se calesc in ulei impreuna cu ceapa tocata...
Maioneza andaluzaPasta de unt se serveste la sandwich-uri. Veti avea nevoie de unt, ceapa, mustar, galbenus fiert, masline si verdeata. Toate...
Pasta de untPentru baitul pentru carnea de iepure veti avea nevoie de apa, otet, zahar, sare, foi de dafin, piper si ehnibahar. Se fierb...
Bait pentru carne de iepureBulionul simplu poate fi folosit la diverse mancarurui, sosuri, etc. Este delicios si sanatos. Rosiile se rup bucati si se...
Bulion simpluPentru ketchup cu cuisoare si dafin rosiile si ceapa se dau prin masina de tocat, se pun la fiert pana devin ca un bulion, se...
Ketchup cu cuisoare si dafinSosul de castraveti murati este foarte gustos si simplu de preparat. Il puteti folosi ca si dressing la salate sau langa...
Sos de castraveti muratiPentru sosul de vin alb se freaca galbenusurile cu zaharul si cu fecula muiata cu putina apa rece. Se toarna incet 1/2 l vin...
Sos de vin albSosul de prune este simplu si gustos. Il puteti folosi la feluri principale cu carne. Merge bine cu rata sau gasca.
Sos de pruneSosul grecesc pentru salate este de fapt un dressing pe care il puteti servi la orice fel de salate. Desigur ca cel mai bine...
Sos grecesc pentru salateKetchup picant de casa este delicios si foarte simplu de facut. Aveti nevoie de legume, ulei, otet, usturoi si ceva mirodenii.
Ketchup picant de casaSosul de hrean poate fi servit la diverse mancaruri. Aveti nevoie de smantana si hrean.
Sos usor de hreanSosul de rosii poate fi servit cu paste. Se realizeaza simplu si este foarte delicios. Aveti nevoie de cateva rosii frumoase.
Sos rapid de rosiiSosul de faina da savoare mancarii Aveti nevoie si de cateva frunze de patrunjel. Cand este gata, sosul se da prin sita.
Sos de fainaSosul de ciuperci cu smantana este foarte delicios si usor de preparat. Aveti nevoie si de o ceasca de zeama de carne.
Sos de ciuperci cu smantanaSosul pentru fripturi este foarte delicios. Daca nu este servit imediat se tinela cald, intr-un vas cu apa fierbinte.
Sos pentru fripturiSosul cald de mustar se face foarte simplu si este foarte delicios. Pentru acest sos aveti nevoie si de un pahar de vin alb.
Sos cald de mustarSosul de usturoi cu faina se serveste la rasol. Aveti nevoie pentru acest sos si de o capatana de usturoi.
Sos alb de usturoi cu fainaO prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiCele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoaraPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si cireseReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post