Vedeta bucătăriei grecești este faimoasa salată tzatziki. Este răcoroasă, absolut delicioasă și o găsești peste...
TzazikiSosul acesta e preferatul familiei mele
Sos de coacaze rosii pentru fripturi• spalati si curatati telina, morcovii si pastarnacul• taiati-le cuburi potrivite si puneti-le la fiert in apa cu sare
Supa de rosii acrita cu fresh de portocale• incalziti aparatul de gatire in vid SousVide Supreme la 75 ⁰C • vidati toate ingredientele intr-o punga
Sos de fructe de padure• introduceti toate ingredientele intr-un castron incapator, asezonati si mixati cu Breville Hand Blender pana obtineti un...
Sos de rosii pentru pizzaTzatziki este un sos grecesc ce se prepara din ingrediente simple si poate fi servit alaturi de fripturi, diferite carnuri,...
TzatzikiPesto alla genovese este o reteta de sos numai bun pentru spaghete. Este delicios si aromat.
Pesto alla genoveseM-am decis sa incerc o reteta de mustar de casa pentru ca fetita mea il adora cu friptura, chiftele si snitele iar marea...
Mustar de casaMaioneza fara oua este o reteta de maioneza de casa perfecta pentru zilele de post dar nu numai.
Maioneza fara ouaCrema de usturoi Delaco este un acompaniament de nadejde pentru mancarurile ce au nevoie de un sos alaturi cat si pentru...
Crema de usturoi DelacoPastele cu sos sunt ideale pentru o masa de pranz sau cina, deoarece se fac foarte usor, sunt gata in cateva minute si se...
Paste cu sosHot chilli sauce este un sos picant, bun la orice si ideal pentru cei carora le plac picanteriile.
Hot chilli sauceMarinata de iaurt este excelenta pentru carnea de pui, dar si de miel, facand-o mai frageda, mai suculenta si mai apetisanta.
Marinata de iaurt pentru puiSosul bechamel cu bere este o alta varianta de bechamel, cu un gust mai aromat si suav.
Sos bechamel cu bereSosul verde cu maioneza si spanac pare ciudat, insa merge de minune alaturi de preparate la cuptor sau gratar.
Sos verde cu maioneza si spanacSosul de carne tocata este o garnitura excelenta in special pentru spaghete, dar poate fi folosit si la un soufle de cartofi,...
Sos de carne tocataSosul de vin alb este o completare delicioasa pentru o reteta cu peste, dar poate fi folosit si pentru o friptura apetisanta,...
Sos de vin alb pentru peste rasolPasta de ardei cu rosii este un sos ce poate fi folosit atat la felurile de mancare cu carne, cat si la masa, drept garnitura.
Pasta de ardei cu rosiiSosul cu mustar este un insotitor ideal pentru carnea preparata la cuptor, in special pentru crochetele de pui si peste.
Sos de mustar cu miereSalsa Loca este un sos de inspiratie mexicana, ideal pentru condimentarea fripturilor. Se poate servi si ca atare.
Salsa LocaSos de ciuperci cu smantana este o garnitura de vara foarte gustoasa si usor de preparat. Se poate servi alaturi de fripturi...
Sos de ciuperci cu smantanaPentru sos unguresc ceapa se curata, se spala, se opareste, se indeparteaza apa. Faina se cerne. Ceapa se inabusa in ulei, cu...
Sos ungurescPentru mujdei de usturoi ca acasa usturoiul se desface, se curata si se piseaza bine impreuna cu sarea. Treptat, se adauga...
Mujdei de usturoi ca acasaPentru sos picant cu mustar ceapa se curata, se spala, se taie marunt, dupa care se fierbe cu vin si otet timp de 7 minute....
Sos picant cu mustar (Robert)Pentru sos de smantana si lapte faina se cerne, se dizolva in 125 ml lapte rece si se adauga in untul topit. Se amesteca...
Sos de smantana si lapteSosul de tarhon cu smantana: o combinație delicioasă între tarhon proaspăt și smantana cremoasă, perfectă pentru a...
Sos de tarhon cu smantanaPentru sos de tarhon universal se separa albusurile de galbenusuri, tarhonul se spala, se aleg frunzele, se taie si se...
Sos de tarhon universalSosul Meuniere este un sos clasic francez, preparat rapid prin înmuieriul ingredientelor în făină și prăjirea lor în...
Sos MeunierePentru sos Meuniere fara capere patrunjelul verde se spala, se curata si se toaca marunt. Untul se incalzeste, se adauga...
Sos Meuniere fara caperePentru sos de mustar ardelenesc faina se cerne, se dizolva in 50 ml apa, se adauga in untul incalzit si se amesteca cu...
Sos de mustar ardelenescPentru sos olandez untul se topeste, iar apa rezultata se elimina. Lamaia se stoarce. Galbenusurile de ou se bat cu sare...
Sos olandez cu unt si ouaPentru sos bernez untul se incalzeste usor si se separa de apa. Tarhonul se spala, se curata, se taie marunt si se opareste....
Sos bernez din oua si untPentru sos picant ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se opareste. Castravetii se spala, se curata de coaja si...
Sos picant din sos brunPentru sos demi-glace se amesteca sosul brun cu esenta de oase, vinul, piperul, untul si se fierb 2-3 minute. Sosul...
Sos demi-glacePentru sos de hrean hreanul se curata, se spala si se rade pe razatoarea fina. Faina se cerne, se dizolva in 75 ml apa rece...
Sos de hrean cu supa de oasePentru sos Madera sosul brun se amesteca cu esenta de oase, vin, piper, sare si se fierbe 3-4 minute. Dupa ce a fiert, se...
Sos Madera din sos brunDescoperă rețeta delicioasă de sos de macris cu smântână. Un sos savuros și cremos pentru a însoți preparatele tale...
Sos de macris cu smantanaPentru sos de marar mararul verde se curata, se spala si se toaca mare. Faina se cerne, se dizolva in 50 ml apa, se toarna...
Sos de marar cu smantana si supa de oaseSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaPentru sos brun (Spaniol) oasele se taie in bucati, se spala si se usuca la cuptor la foc moderat. Morcovii, patrunjelul...
Sos brun (Spaniol)Pentru sos de castraveti cu smantana castravetii se curata de coaja, se oparesc, se taie in patru pe lungime, se curata de...
Sos de castraveti cu smantanaPentru sos de ceapa cu supa de oase ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se opareste. Faina se cerne. Ceapa se...
Sos de ceapa cu supa de oasePentru sos din ciuperci ciupercile se curata, se spala si se taie in lame subtiri. Daca sunt conservate, se clatesc cu apa...
Sos din ciuperciPentru sos Colbert lamaia se spala si se stoarce. Patrunjelul verde se curata, se spala si se toaca marunt. Untul se topeste...
Sos ColbertPentru sos vanatoresc pentru fripturi inabusite ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se opareste. Ciupercile se...
Sos vanatoresc pentru fripturi inabusitePentru sos alb din lapte (Bechamel) faina cernuta se dizolva in 50 ml de lapte rece. Restul de lapte se fierbe. Untul se...
Sos alb din lapte (Bechamel)O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiCele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoaraPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si cireseReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post