Se taie ceapa si usturoiul f. marunt dupa care se rumenesc in ulei (din conserva). Se adauga tonul cu tot cu uleiul ramas si...
Al tonnoSe taie pieptul de porc felii de aprox. 1/2 cm si se prajesc intr-o tigaie, impreuna cu cateva linguri de ulei si catelul de...
Spaghetti Alla CarbonaraPentru spaghete: se pune putina sare in apa in care se fierb spaghetele iar cand sunt gata se scurg de apa si se pune putin...
Spaghette picanteUsturoiul se taie felii si se pune in farfurie, peste el se toarna putin ulei de masline, pastele fierte si scurse se pun in...
Paste in albUsturoiul se taie felii si se pune in farfurie, peste el se toarna putin ulei de masline, pastele fierte si scurse se pun in...
Paste in albSe fierb spaghetele, se pun la stors. Se taie sunca, ardeii, rosiile, ceapa bucatele. Se amesteca cu branza telemea data pe...
Spaghete cu maionezaSpaghetele cu sos de rosii si masline (spaghetti alla puttanesca) sunt o reteta delicioasa de paste italiene. La prepararea...
Spaghetti alla PuttanescaSe pune in tigaie uleiul cu usturoiul, se adauga ardeiul taiat subtire, vanata taiata subtire, se lasa sa se patrunda, se...
Tagliatele con verdure e speck (taietei cu verdeturi si carne afumata)Se toaca spanacul (in prealabil stors), se toaca ceapa si usturoiul si se calesc in unt pana devin transparente. Se adauga...
Lasagna fina cu spanacSe amesteca drojdia cu apa calduta si se adauga o lingurita de ulei. Se amesteca intr-un castron faina cu compozitia din...
Super PIZZASe trec pe razatoarea mare brinzeturile, costita se taie feliute subtiri si se prajeste in putin ulei la foc mic pina ajunge...
Spaghetti cu brinza si ouSe pune intr-un ceaun ceapa si cu usturoiul la prajit pana se inmaroneste ceapa, se adauga knorul si cu bulionul apoi se pune...
Spaghete marocaneSe amesteca ingredientele pentru sos si se lasa deoparte. Intr-o tigaie se incinge uleiul si se soteaza legumele cu...
Pasta primavera cu sos asiaticPasta Primavera este o reteta delicioasa de paste la care puteti folosi tagliatelle sau spaghete, cu legume. Pastele...
Pasta primaveraSe pune apa la fiert. Se adauga broccoli si se lasa intre 45 de secunde si un minut, pana sa se inmoaie. Se lasa sa se...
Pasta primavera vegetarieneIntr-o tigaie se pune uleiul si se soteaza ceapa si usturoiul impreuna cu oregano, cimbru, patrunjel, ciupercile si ardeiul....
Pasta primavera condimentateSe fierb pastele cu putina sare. Separat, cat timp fierb pastele, se prepara sosul. Intr-o cratita, se pune la incins putin...
Paste cu ciuperciSe pun pastele la fiert in apa cu sare si putin ulei ca sa nu se lipeasca intre ele. Intre timp se taie cubulete brinza,...
Paste usoareSe pun pennele la fiert in apa cu sare si se scurg conservele de ton intr-o sita. Intr-o cratita se calesc cepele taiate...
Penne cu tonDupa ce s-a fiert apa, se pun spaghettele impreuna cu ceapa taiata cubulete nu prea mici la fiert. In acest timp se taie...
Spaghette Maroc (arabesti)Din apa, sare si faina se face un aluat care se framinta bine pina se curata de pe miini cind se framinta. Din acest aluat se...
Pizza EverythingSpaghetele se prepara in mod obisnuit (a dente) Dupa ce s-au scurs, se pun la foc mic si se adauga untul. Dupa topire, se...
Spaghetti cu ciuperciIntr-o oala cu putin ulei incins se toarna cus-cus-ul si se prajeste amestecand continuu pana devine auriu(cam 2-3 minute)....
Cus-CusSe prajeste piinea, se unge cu 1 - 2 lingurite sos de pizza, se presara cu sare de usturoi si citeva felii de ardei si se...
Pizza rapidaSe fierbe carnea de pui dupa care se adauga couscous-ul, se acopera vasul si se da deoparte, lasindu-se timp de 5 minute....
Salata de couscousSe fierb ouale si pastele, al dente. Intr-un vas se amesteca pastele cu mazarea, ouale si tonul. Se sareaza, se pipereaza si...
Salata de macaroane cu tonSe fierb pastele al dente si se clatesc sub jet de apa rece. Intr-un bol mediu se amesteca bine praful de salata cu maioneza,...
Salata de paste italianaIntr-un vas mare se fierbe apa cu sare. Se fierb pastele 8 -10 minute si se rastoarna intr-un castron mare. Intr-o tigaie se...
Salata asiana de puiSe fierb pastele al dente. Intr-un vas mare se amesteca uleiul, otetul, usturoiul, busuiocul, sarea si piperul. Se amesteca...
Salata italiana picantaSosul bechamel: se pune margarina in vas pe foc si cand se topeste se adauga faina, apoi laptele treptat si se ia de pe foc....
Lasagna cu sos de carneSe incinge uleiul intr-o oala. Se adauga macaroanele(nefierte, direct din punga)si se prajesc pana devin aurii. Se adauga apa...
Macaroane cu vegetaSe fierb taitei, macaroane, spaghete sau fidea, se scurg de apa, se oparesc cu unt, apoi se asaza in cratita unsa cu unt,...
Musaca de taiteiMacaroanele fierte in apa cu sare si scurse, se amesteca cu untul si brinza (desarata din ajun) sau cascavalul. Se asaza...
Budinca de macaroane cu brinza si sos de rosiiArdeii se pun la cuptor 20-30 min, se scot si se pun intr-o punga de hirtie sa se inmoaie. Se lasa 10 min, dupa care se taie...
Linguinne a la peperonataCartofii se curata si se fierb intregi. Se scurg si se lasa sa se usuce 20 minute, apoi se piseaza bine. Se adauga 2...
Gniochi (crochete de cartofi)Se pun pe foc mediu intr-o tigaie eventual teflonata, uleiul si untul, se amesteca pina fuzioneaza, se adauga usturoiul si...
Penne alla CarbonaraSe fierb spaghetele in apa clocotita cu sare. Se limpezesc, se tin putin pe plita incalzita pina se evapora toata apa. Se...
Spaghete italienesti cu rosii si costitaSpanacul oparit si tocat se inabusa in ulei cu ceapa prajita si sare. Se leaga cu pesmetul. Macaroanele rupte in bucati se...
Macaroane cu spanacCeapa se toaca fin si se pune intr-o cratita la calit in ulei.S e adauga carnea si se calesc impreuna circa 5 minute. Rosiile...
Lasagne cu sos de rosii si carneSe fierb taiteii in apa clocotita cu o lingurita de sare. Se strecoara, se clatesc cu apa rece si se amesteca cu un sos alb...
Budinca de taitei cu brinza si salamSe toaca marunt ceapa cu usturoiul si se calesc putin. Apoi se adauga carnea macinata si se stinge cu putin vin alb. Se...
PastitzioSe pune ceapa, usturoiul si patrunjelul tocate sa se caleasca in putin ulei, apoi se adauga carnea tocata, 2 linguri de faina...
Lasagne cu carne tocataMacaroanele se fierb in apa sarata. Se toaca usturoiul mare si se amesteca cu brinza rasa, smintina si condimente. Vinata se...
Macaroane cu rulade din vineteSe amesteca doua oua cu 1/2 iaurt, cu drojdia, faina si sare dupa gust. Se face un aluat ceva mai consistent decit cel de...
Pizza IoanaSe scurg conservele de porumb si fasole. Usturoiul si ceapa se toaca marunt si se pun amindoua la calit in ulei. Se...
Lasagna mexicanaTaiteii se fierb in apa sarata si se lasa la scurs. Ceapa si usturoiul se toaca si se amesteca cu carnea tocata. Se pun la...
Taitei cu carne si brinzaLegumele se spala si se curata. Ceapa, morcovul, ardeiul si usturoiul se toaca marunt si se pun la calit 15 min in putin ulei...
Lasagna cu legume si sos de rosiiSe topeste untul intr-un vas se adauga usturoi, ciuperci si se fierbe pina se evapora apa pe care o lasa ciupercile. Se...
Paste cu sos de frisca si ciuperciSe pune intr-un vas frisca lichida se adauga tableta de basil se lasa sa fiarba 7 min. Sosul se toarna peste paste si se...
Pasta cu sos de friscaPentru aluat se pun toate ingredientele in robotul de bucatarie si se amesteca 3-4 minute. Se intinde o foaie in tava...
Pizza cu ciuperci si prazPastele se fierb in apa cu sare. Conopida se desface buchetele si se pune la fiert in apa cu sare si putin lapte pentru a...
Paste cu conopidaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatPentru limba de vita pane carnea se curata, se spala, se opareste si se spala din nou cu apa rece. Ceapa, morcovii si telina...
Limba de vita paneSosul cu mustar este un insotitor ideal pentru carnea preparata la cuptor, in special pentru crochetele de pui si peste.
Sos de mustar cu miereSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor