Pentru cotletele simplu de berbec la gratar se taie cotletele de grosimea degetului. Se curata de grasime si de pielita din...
Cotlet simplu de berbec la gratarTocana de porc cu rosii este o mancare de carne delicioasa si se pregateste la fel ca tocana de vaca. Se serveste cu mamaliga.
Tocana de porc cu rosiiCarnea de purcel cu varza se pregateste la fel ca varza cu carne de vaca. Pentru aceasta veti avea nevoie de carne, varza,...
Carne de purcel cu varzaPentru mielul la gratar cu slanina si untura se aleg pulpele si capul pieptului de la un miel gras, adica 1 bucata dintre...
Miel la gratar cu slanina si unturaPentru anghemaht de miel cu lamaie se fierb bucatile de carne la fel ca pentru pilaf. Se face separat un rantas alb dintr-o...
Anghemaht de miel cu lamaieCiulamaua de miel se pregateste la fel cu ciulamaua de vitel. Veti avea nevoie de varne de vitel, morcovi, ceapa, patrunjel,...
Ciulama de miel cu legumePentru mielul cu ciuperci si smantana se prajesc in aceeasi cratita, cu o lingura de unt sau de untura, bucatile de carne, o...
Miel cu ciuperci si smantanaPentru friptura delicioasa de miel se spala carnea , se da sare si se lasa sa stea o jumatate de ora. Se asaza intr-o tava,...
Friptura delicioasa de mielPentru mielul pane simplu se spala bucata de miel, se taie in bucati late de 2-3 degete. Se sareaza si se tin 20 de minute....
Miel pane simpluCotletele de vitel pane sunt foarte usor de pregatit. Se taie cotletele groase de 2 cm. Se indeparteaza bucatica de os de la...
Cotlete de vitel panePentru picioarele de vitel rasol se curata bine picioarele si se spala in mai multe ape. Se pun intr-o cratita cu apa rece si...
Picioare de vitel rasolPentru picioarele de vitel cu sos se e curata bine picioarele si se spala in mai multe ape. Se pun intr-o cratita cu apa rece...
Picioare de vitel cu sosPentru tuslamaua de burta cu picior de vitel se spala in mai multe ape si se curata cu sare pana raman albe, o bucata de...
Tuslama de burta cu picior de vitelPentru stufatul de miel cu usturoi se taie carnea de miel in bucati potrivite care se prajesc cu o lingura de grasime. Se...
Stufat de miel cu usturoiPentru mielul cu spanac se prajesc in untura bucatile de carne cu o ceapa taiata marunt si se adauga un praf de faina. Se...
Miel cu spanac si bulionMielul cu macris se pregateste la fel ca mielul cu spanac. Cand este aproape gata, se adauga putina zeama de lamaie. Mielul...
Miel cu macrisEscalop de porc cu ciuperci si vin este o delicioasa reteta cu carne. Aveti nevoie de 12 felii cotlet porc si o conserva de...
Escalop de porc cu ciuperci si vinPentru pulpa de vitel la tava se alege o pulpa cam de 1,500 kg. Se da sare, se tine o jumatate de ora, se pune apoi in tava,...
Pulpa de vitel simpla la tavaPentru pulpa de vitel impanata se alege o pulpa cam de 1,500 kg. Se sareaza. Se impaneaza cu bucati de slanina. Se asaza...
Pulpa de vitel impanataPentru friptura de vitel de la rinichi se alege o bucata de carne cu rinichi. Se desprinde rinichiul, scotand grasimea...
Friptura de vitel de la rinichiPentru rulada de vitel cu vin alb se taie carnea felii ca pentru snitele, de 1 cm grosime. Se bat cu ciocanul de lemn pentru...
Rulada de vitel cu vin albUna din conditiile pentru ca snitelul vienez sa reuseasca bine este ca bucatile de carne sa nu fie taiate in lungul fibrelor,...
Snitel vienez gustosPentru snitelul natur cu untura se taie carnea felii de 1 cm grosime. Se bat usor cu ciocanul de lemn, astfel incat sa fie...
Snitel natur cu unturaFicateii prajiti sunt foarte simplu de pregatit. Se pregatesc si foarte rapid. Aveti nevoie doar de 500 gr ficat de pui, ou,...
Ficatei prajitiRasol de vaca cu legume se face foarte usor. Trebuie sa folositi carne de vita de cea mai buna calitate.
Rasol de vaca cu legumePentru papricas de vitel se pune carnea sa se prajeasca cu ceapa taiata felii subtiri. Cand ceapa s-a ingalbenit, se adauga...
Papricas de vitelPentru vitelul cu dovlecei se prajeste carnea de vitel in unt sau in untura, cu ceapa si putina faina. Se adauga apa si se...
Vitel cu dovleceiPentru ciulamaua de vitel se taie carnea in bucatele potrivite. Se pune la fiert cu un litru de apa rece si sare. Carnea...
Ciulama simpla de vitelPentru pieptul de vitel umplut se alege o bucata de carne de la piept. Se scot oasele cu grija, ca sa nu se sfarame carnea,...
Piept de vitel umplut cu usturoiOmleta cu sunca si branza de oaie este delicioasa pentru micul dejun. Pentru a face o omleta delicioasa aveti nevoie de 4...
Omleta cu sunca si branza de oaiePentru snitel rusesc se taie carnea in felii groase de un deget. Se bat feliile foarte bine pe fund pana cand carnea incepe...
Snitel rusescPentru friptura la tava se alege came macra de la pulpa sau de la coada. Se sareaza si se tine o jumatate de ora. Se asaza...
Friptura de carne macra la tavaPentru antricoate la gratar antricoatele trebuie sa fie proaspete, nu insa din ziua in care a fost taiata vita, ci tinute...
Antricoate la gratarPentru antricoate simple cu ceapa prajita se frig antricoatele la tava sau la gratar. Se taie ceapa in felii foarte subtiri....
Antricoate simple cu ceapa prajitaPentru biftecul in faina se curata muschiul de pielite, se taie in bucati potrivite. Se da sare. Se usuca bine cu o carpa, se...
Biftec in fainaPentru vitelul cu ciuperci se taie camea de vitel in bucatele potrivite. Se pun intr-o cratita sa se prajeasca cu o lingura...
Vitel cu ciuperciPentru tocana de vitel se taie carnea de vitel in bucati potrivite. Se pun intr-o cratita sa se prajeasca cu o lingura de...
Tocana de vitelPentru friptura inabusita se alege o bucata de pulpa sau alta carne macra. Se sareaza, se impaneaza cu slanina si cu...
Friptura inabusita cu usturoiPentru rulada umpluta cu ficat se alege carne de sub coaste. Se bate bine cu ciocanul de lemn, fara sa se rupa, astlel incat...
Rulada umpluta cu ficatMusaca de vinete cu carne de vita este o mancare deosebita pe care o puteti pregati in orice anotimp.
Musaca de vinete cu carne de vitaPentru prunele uscate cu carne se pregateste camea ca pentru mancarea cu cartofi, insa fara ceapa. Se taie carnea in bucati...
Prune uscate cu carnePentru gutui cu carne se pregateste carnea ca pentru mancarea cu cartofi , insa fara ceapa. Se taie carnea in bucati...
Gutui cu carne deliciosPentru pere cu carne se taie carnea in bucati potrivite. Se prajesc in cratita cu ceapa taiata marunt si cu o lingura de...
Pere cu carnePentru bame cu carne se pregateste carnea ca pentru mancarea cu cartofi. Intre timp se curata bamele de codita, se oparesc cu...
Bame cu carnePentru vinete cu carne se pregateste carnea ca pentru mancarea cu cartofi. Se taie cateva vinete, fara sa se curete de coaja,...
Vinete cu carne si rosiiPentru tocana cu rosii se alege came de la piept, mai grasa, sau came de pe coaste. Se taie carnea in bucati potrivite si se...
Tocana cu rosiiPentru gulas cu galuste de casa se taie carnea in bucati potrivite si se prajeste cu o lingura de untura. Se adauga ceapa...
Gulas cu galuste de casaPentru praz cu carne se pune carnea la foc, la fel ca pentru mancarea de cartofi; nu se pune ceapa, deoarece prazul are el...
Praz cu carne simpluPentru morcovi cu carne se pune carnea la foc la fel ca pentru mancarea cu cartofi. Se curata morcovii. Daca sunt mari, se...
Morcovi cu carnePentru fasole boabe cu carne se pregateste carnea la fel ca pentru mancarea cu cartofi. Se alege fasole care nu lasa coji si...
Fasole boabe cu carnePentru fasole verde cu carne se taie carnea in bucati potrivite. Se prajeste cu doua cepe taiate si cu o lingura de untura....
Fasole verde cu carne si rosiiPrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsPentru Mos Craciun am adus astazi turta dulce. Din reteta Ritei si a lui Rocsi am facut si eu alta reteta. Din pacate, anason...
Turta dulceUn piept de porc condimentat bine si umplut cu salvie si verdeturi o sa fie perfect pentru masa de Craciun. Incearca-l si...
Piept de porc cu patrunjel, salvie si lamaie, la cuptorSe pune untul intr-o cratita emailata, pe foc mic. Se adauga faina in ploaie, amestecand mereu pentru a se omogeniza bine. Se...
Sos „Robert"pentru dulciuri cu fructe un desert deicios cu alune e padure!
Rulada din biscuiti cu piure de castane si mantie din alune de padureSe face repede, usor si este foarte bun...
Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramelUn aperitiv rapid plin de vitamine
Cosulete aperitiv cu salata de telina si tonTavalita glazurata de post este o prajitura de casa delicioasa, perfecta pentru perioada postului si pentru persoanele...
Tavalita glazurata de post