Pentru frigarui delicioase cu ficat si carnaciori taiati cirnaciorii si ficatul in bucati de marimi egale. In frigari puneti,...
Frigarui delicioase cu ficat si carnacioriPentru mancare delicioasa cu carne si ciuperci se taie carnea in fisii subtiri, cirnaciorii in felioare si se prajeste...
Mancare delicioasa cu carne si ciuperciPentru escalop de vita voievodal cu ciuperci si cascaval taiati carnea in felii, bateti-o cu ciocanul de snitele, pudrati-o...
Escalop de vita voievodal cu ciuperci si cascavalPentru pui provensal cu rosii si dovlecei se incinge cuptorul. Se spala puiul, se zvinta, se taie in patru, se sareaza, se...
Pui provensal cu rosii si dovleceiPentru salata de creier cu masline se curata pielita de deasupra, se spala cu apa rece bine si se pune creierul la fiert in...
Salata de creier cu maslinePentru ficatei de pui cu bacon se spala ficateii, se sareaza si se pipereaza apoi se impacheteaza in felii subtiri de slaninuta.
Ficatei de pui cu baconPentru mititei de casa din carne de vaca se trece carnea de 3 ori prin masina de tocat, se adauga sare, piper, bicarbonat si...
Mititei de casa din carne de vacaPentru rulouri din costita afumata cu ficatei de pui costita se taie in felii subtiri. Ficateii spalati se taie in doua si se...
Rulouri din costita afumata cu ficatei de puiPentru ficat simplu natur ficatul se taie in felii potrivit de groase care se dau prin faina si se prajesc in ulei incins. Se...
Ficat simplu naturTajine este un vas marocan de lut, in care se gatesc diferite feluri de carne. Tajine-ul poate fi inlocuit cu orice fel de...
Tajine marocan de pui (video)Reteta de burgeri grecesti este foarte aromata, consistenta, dar usoara. Sosul de iaurt vine ca o completare langa chiftele...
Burger grecesc (chiftele) in lipiePentru dovlecel umplut curatam dovleceii de coaja, le taiem un mic capacel si ii scobim cu o lingurita formand niste barcute....
Dovlecel umplutPentru vinete umplute cu carne si sos de smantana taiati carnea in cubulete si caliti pana devine alba. Taiati vinetele pe...
Vinete umplute cu carne si sos de smantanaPentru turte delicioase de cartofi cu ou si bacon se fierb cartofii 20 de minute. Intre timp se caleste prazul, la foc mic,...
Turte delicioase de cartofi cu ou si baconPentru legume gratinate cu piept de pui carnea este bine sa-l pregatim cu cel putin 1 ora inainte. Spalam si taiem cubulete...
Legume gratinate cu piept de puiPentru rulouri de pui cu ou carnea o taiem felii si o batem cu ciocanul pentru snitele. Amestecam condimentele si condimentam...
Rulouri de pui cu ouPentru escalop de vitel carnea o spalam, o stergem dupa care o taiem felii si o batem cu ciocanul de snitele. Le condimentam...
Escalop de vitel aromatPentru ostropel de pui cu tomate si usturoi spalam carnea si o condimentam dupa care prajim pulpele in putin ulei pana se...
Ostropel de pui cu tomate si usturoiMurseddu, placinta traditionala cu carne de porc (ficat) este unul din cele mai notabile feluri de mancare din zona Calabria.
Murseddu (placinta italiana cu carne)Puiul incoronat este o reteta clasica britanica, conceputa in 1952 pentru regina Elizabeta I. este o reteta perfecta pentru...
Salata cu pui incoronatCarne gobernada este o reteta tipic spaniola, care in traducere inseamna tocanita de vita cu ceapa, servita alaturi de...
Carne gobernada (tocanita de vita cu cartofi)Friptura de vitel cu arpagic - Stifatho este un fel principal, foarte rafinat, inspirat din bucataria greceasca.
Friptura de vitel cu arpagic – StifathoPentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porcPentru caltabosi cu orez si stafide carnea de porc se taie bucati. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Orezul se...
Caltabosi cu orez si stafidePentru mititei de casa carnea se curata de pielite, se spala, se taie in bucati, se da prin masina de tocat si se amesteca cu...
Mititei de casaPentru carnati oltenesti carnea se spala si se taie bucati. Grasimea se taie cuburi mici. Usturoiul se curata, se piseaza cu...
Carnati oltenestiPentru friptura de vitel la tava carnea se spala si se sareaza. Ceapa si morcovii se curata, se spala si se taie felii....
Friptura de vitel la tavaPentru pulpa de vita la tava cu vin carnea se curata si se spala. Ceapa se curata, se spala si se taie felii. Usturoiul se...
Pulpa de vita la tava cu vinPentru pulpa de vita la tava cu usturoi carnea se curata si se spala. Ceapa se curata, se spala si se taie felii. Usturoiul...
Pulpa de vita la tava cu usturoiPentru friptura din carne de vita impanata cu slanina slanina se taie fasii de 3 cm lungime. Carnea se curata, se spala, se...
Friptura din carne de vita impanata cu slaninaPentru friptura din carne de vita la tava carnea se spala si se sareaza. Ceapa, morcovii, telina si usturoiul se curata, se...
Friptura din carne de vita la tavaPentru tocana cu carne de oaie carnea se curata, se spala si se portioneaza. Ceapa si ardeii grasi se curata, se spala si se...
Tocana cu carne de oaiePentru friptura inabusita de miel cu usturoi carnea se spala si se sareaza. Morcovii, telina se curata, se spala si se taie...
Friptura inabusita de miel cu usturoiPentru friptura de miel la tava cu usturoi carnea se spala cu apa rece si se sareaza. Morcovii si telina radacina se curata,...
Friptura de miel la tava cu usturoiPentru fundulii de berbec la gratar carnea se spala, se curata de pielite, se taie in lungime, se cresteaza si se ung cu...
Fundulii de berbec la gratarPentru cotlet de porc la tava carnea se spala, se scurge si se sareaza. Ceapa si morcovii se curata, se spala si se taie...
Cotlet de porc la tavaPentru muschi de porc impanat cu slanina si usturoi carnea se spala si se sareaza. Usturoiul se curata si se spala. Slanina...
Muschi de porc impanat cu slanina si usturoiPentru pulpa de porc la tava cu ceapa si usturoi carnea se curata, se spala si se sareaza. Morcovii, ceapa, usturoiul se...
Pulpa de porc la tava cu ceapa si usturoiPentru pulpa de berbec cu sos vanatoresc usturoiul se curata, se spala si se taie felii. Morcovii se curata, se spala si se...
Pulpa de berbec cu sos vanatorescPentru ragut de berbec usturoiul se curata, se spala si se taie felii. Carnea se spala, se sareaza, se impaneaza cu usturoi....
Ragut de berbecPentru tocana bulgareasca de berbec carnea se spala si se portioneaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Pasta de...
Tocana bulgareasca de berbecPentru stufat de miel cu ceapa verde carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie...
Stufat de miel cu ceapa verdePentru tocana cu carne de miel carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie felii....
Tocana cu carne de mielPentru verdeturi cu carne de miel si pasta de tomate ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Carnea se spala, se...
Verdeturi cu carne de miel si pasta de tomatePentru berbec cu varza si rosii carnea se spala, se portioneaza, se opareste, se spala din nou cu apa rece si se sareaza....
Berbec cu varza si rosiiPentru fasole boabe cu carne berbec fasolea boabe se alege de impuritati, se spala si se lasa in apa 12 ore. Carnea se spala,...
Fasole boabe cu carne berbecPentru jigo de berbec cu fasole boabe usturoiul se curata, se spala si se taie felii. Ceapa se curata, se spala: 50 g se taie...
Jigo (pulpa) de berbec cu fasole boabePentru fasole verde cu carne de miel carnea se spala, se taie in bucati si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie...
Fasole verde cu carne de mielPentru ghiveci din maruntaie de miel maruntaiele se spala, se taie in bucati mici. Patrunjelul si mararul verde sespala, se...
Ghiveci din maruntaie de mielPentru mazare cu carne de miel carnea se spala, se scurge de apa si se portioneaza. Mararul verde se curata, se spala si se...
Mazare cu carne de mielPentru miel cu sos de smantana ceapa, morcovii, telina, patrunjelul radacina, se curata, se spala si se cresteaza in patru....
Miel cu sos de smantana (Fricase)Prajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsPentru Mos Craciun am adus astazi turta dulce. Din reteta Ritei si a lui Rocsi am facut si eu alta reteta. Din pacate, anason...
Turta dulceUn piept de porc condimentat bine si umplut cu salvie si verdeturi o sa fie perfect pentru masa de Craciun. Incearca-l si...
Piept de porc cu patrunjel, salvie si lamaie, la cuptorTavalita glazurata de post este o prajitura de casa delicioasa, perfecta pentru perioada postului si pentru persoanele...
Tavalita glazurata de postIn sosul alb preparat cu mai putina faina se adauga cartofi fierti si trecuti prin masina, cit mai fierbinti. Se amesteca...
Sos de cartofiPentru sos de castraveti cu smantana castravetii se curata de coaja, se oparesc, se taie in patru pe lungime, se curata de...
Sos de castraveti cu smantanaAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeEste un tort delicios si usor, foarte bun pentru copii, dar si pentru zile festive
Tort cu frisca si fructe