Amestecam ingredientele. Taiem ¼ din partea superioara a merelor si cu o lingurita scoatem interiorul. Umplem cu amestecul...
Mere prajite cu miere si nucaIngredientele pentru aluat le framantam cu o zi inainte, impartim in 4 parti si le punem la rece, in frigider, peste noapte....
Prajitura cu nuca si miereTaiem cubulete pulpa, cartofii, ceapa si frunzele de telina. Prajim in untura ceapa, adaugam carnea si prajim mai departe....
Carne cu smantana la cuptorAmestecam ingredientele si le turnam intr-o tava unsa cu unt, nivelam la un deget grosime. Punem la cuptor la foc mare, dupa...
Prajitura DominoAmestecam bine ingredientele, impartim aluatul in 2 parti si le condimentam in mod diferit. In jumate putem pune zahar...
Biscuiti macinatiPreparam piscotul in mod obisnuit dar adaugam nuca in aluat. Fierbem un terci din lapte si faina, frecam margarina cu zaharul...
Piscot cu nucaAmestecam bine galbenusul cu zaharul si apa, adaugam nuca macinata, faina amestecata cu praful de copt si albusul batut...
Prajitura cu nuca si ouaFierbem la abur margarina si ciocolata de menaj. Batem spuma ouale cu zaharul si adaugam ciocolata si margarina topita cu...
Prajiturele cu ciocolataFierbem in lapte 2 plicuri de budinca de vanilie. Amestecam 2 cuburi de margarina cu 40 dkg zahar pudra si adaugam la...
Felii de cappucinoFramantam ingredientele pentru aluat, formam rulouri de lungimea foilor de napolitana si le coacem. Fierbem laptele, faina si...
Prajitura cu napolitana si glazura de cacaoAmestecam galbenusurile, zaharul, faina, praful de copt si apa, coacem pentru 25-30 de minute. Fierbem budinca si o adaugam...
Cremes AmericanInmuiem drojdia in lapte, frecam untul cu faina, adaugam zaharul si framantam intregul amestec si il punem la dospit. Cand e...
Rulouri cu fructe confiateInmuiem drojdia in jumate de dl de lapte si putin zahar. Preparam aluatul din galbenusuri, zahar, sare, lapte, stafide,...
Prajitura FerdinandFierbem 4 portii de cafea tare. O racim. Frecam margarina cu zaharul pudra, coaja de lamaie, zaharul vanilat si galbenusul,...
Felie cu crema ce cafeaPreparam aluatul din faina, margarina, galbenusuri, sare, drojdie, lapte si sare si il dospim in 4 parti. Intindem aluatul,...
Prajitura cu gemFormele pentru magdalene le ungem cu margarina si le punem la frigider. Fierbem la abur margarina si ciocolata rupta in...
Magdalene cu ciocolataInmuiem gelatina in apa cel putin 5 minute. Spalam 2 lamai cu apa fierbinte, le stergem si le razuim coaja. Stoarcem zeama de...
Crema de branza cu lamaieSe mixeaza untul pana se albeste. Se adauga zaharul si se amesteca in continuare, dupa care se adauga galbenusu
Prajitura cu nuca de cocos si siropDupa ce am facut aluatul pentru interior il separam in doua si punem cei doi coloranti. Dupa colorare facem din fiecare cate...
Prajitura lebenitaIngredientele necesare aluatului, in afara de faina, le fierbem la abur, apoi incorporam incet faina si amestecam. Coacem...
Felie KinderCuratam merele si le taiem felii subtiri. Frecam margarina sau untul cu zaharul, ouale, coaja de lamaie si sarea. Adaugam...
Prajitura cu mereAmestecam faina cu praful de copt, adaugam ouale batute, sarea, mararul maruntit, uleiul, iaurtul, smantana si le framantam...
Semiluna cu branza fetaAmestecam ingredientele, si le coacem 15-20 de minute in cuptorul pre-incalzit.
Briose cu linte si cascavalRupem ciocolata in bucati si o topim la abur. Dizolvam cafeaua in 4 linguri de apa fiarta. Frecam untul cu zaharul si sarea,...
Patrate patate cu cafeaBatem spuma ouale si zaharul pudra, apoi adaugam restul ingredientelor si framantam bine. Intindem rulouri de grosimea unui...
Cornulete cu cacao si nucaSfaramam untul in faina. Adaugam zaharul praf si cele 2 oua. Presaram faina pe suprafata de intins, intindem aluatul si taiem...
Stelute PatriciaTaiem marunt coaja de lamaie si portocala zaharisita, caisele deshidratate si ciresele zaharisite. Ungem complet cu unt o...
Prajitura cu portocale zaharisiteFierbem orzul in lapte cu zahar pana devine moale, adaugam coaja rasa de la lamaie/portocala, zaharul vanilat, scortisoara,...
Strudel cu orzFaina, untul, zaharul, migdalele macinate, ouale si scortisoara le framantam si le lasam doua ore la odihnit intr-un loc...
Prajitura cu portocale si migdaleAluat. Amestecam ingredientele pentru aluat si coacem o prajitura tip piscot. Crema. Amestecam untul, zaharul, pesmetul,...
Prajitura cu macFramantam faina cu untura, cartofii fierti si pisati, zaharul pudra, praful de copt, zaharul vanilat, ouale si cacao. Formam...
Prajitura cu cartofiAmestecam zaharul cu galbenusurile, laptele si uleiul. Batem spuma faina, bicarbonatul de amoniu si albusurile, icorporam...
Spuma cu branzaAmestecam faina, margarina cu atata smantana cat sa putem intinde aluatul obtinut. Umplutura: amestecam macul macinat cu...
Prajitura cu macIntr-un castron amestecam ingredientele. Coacem aluatul intr-o tava unsa si presarata cu faina.
Mac la canaFramantan ingredientele pentru aluat, il intindem si coacem 4 foi in tavi unse cu unt. Prajim zaharul, il caramelizam si...
Prajitura musuroiRazuim fin ciocolata sau o macinam. Amestecam faina cu praful de copt si sarea, sfaramama margarina si framantam cu zaharul...
Biscuiti cu portocale si ciocolataFramantam faina, zaharul pudra, untura, ouale, praful de copt si laptele, coacem 2 foi. Pentru crema: fierbem faina in lapte....
Felii cu crema de lamaieAluat: framantam untul, faina, galbenusurile, apa rece si sarea, lasam la rece 3 ore. Coacem o foaie. Cealalta foaie o punem...
Cremes JugoBatem spuma 2 albusuri cu jumatate de cana de zahar. Adaugam 20 dkg de fulgi de cocos si ¼ din cana de faina. Turnam...
Placinta alb-negruGolim un pahar de iaurt sa-l putem folosi la masurat. Batem spuma 3 pahare de zahar, zaharul vanilat si ouale, adaugam un...
Placinta cu iaurtBatem spuma galbenusurile cu zaharul, incorporam incet faina si amestecam. Batem spuma albusurile si le adaugam cu miscari...
Prajitura deosebitaAmestecam ingredientele pentru piscot si il coacem 30 de minute. Fierbem in lapte galbenusurile, zaharul, budincile si...
Prajitura cu budinca si piscotAmestecam ingredientele si coacem aluatul la foc mediu. Ungem formele de briose si le tapitam cu hartie de copt. Putem adauga...
Briose cu ciocolata usoareFramantam un aluat moale si il intindem. Amestecam bine grasimea si otetul si o ungem pe aluat si il indoim. Din jumatate in...
Prajiura cu foi EtelcaPunem intr-un litru de lapte o margarina si 2 plicuri de zahar vanilat si le topim pe foc. Topim 20-25 dkg de zahar si...
Felii cu caramelUngem o tava pentru briose cu 6 locuri de cate 2 dl fiecare. Intindem foile una cate una si le ungem cu putin unt topit, le...
Cosulete de foi cu struguriPentru piscot batem o spuma usoara din albusuri si zahar. Batem spuma margarina cu zaharul pudra si adaugam galbenusurile,...
Tort cu lapte de pasarePentru aluat maruntim nuca si o prajim. Amestecam bine galbenusurile, 4 linguri de apa si zaharul. Batem spuma albusurile,...
Felie cu nuci prajiteFramantam ingredientele pentru aluat si coacem 2 foi. Din 4 oua coacem piscotul in mod traditional. Il umplem cu urmatoarea...
Prajitura IbolyaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzFrumos rumenite, ușor crocante la exterior, dar moi și pufoase la interior și mai ales, foarte gustoase, aceste rulouri de...
Desert rulouri de post cu arome de scortisoara si cocos