Pentru piept de manzat umplut cu carne tocata alegeti carne de la piept. Scoateti coastele cu grija si cu un cutit, foarte...
Piept de manzat umplut cu carne tocataPentru pulpa delicioasa de vitel fripta la cuptor se curata si se sterge pulpa, se leaga cu sfoara, se da sare, se asaza in...
Pulpa delicioasa de vitel fripta la cuptorPentru friptura de muschi de vaca cu costita si usturoi se curata muschiul de vine si pielite, se taie in bucati mici cuburi...
Friptura de muschi de vaca cu costita si usturoiPentru frigarui inabusite din pulpa de porc cu vin se spala si se taie carnea in cuburi mai mici, slanina se taie felioare....
Frigarui inabusite din pulpa de porc cu vinPentru snitzel din carne tocata cu cascaval carnea se amesteca cu cascavalul, cele 2 oua batute, sarea si piperul. Se...
Snitzel din carne tocata cu cascavalPentru biftec traditional cu ou si cartofi se prepara la fel ca si biftecul cu cartofi. Cand se serveste la masa, se pune...
Biftec traditional cu ou si cartofiPentru biftec simplu cu cartofi prajiti carnea (muschi de vaca) se spala, se curata de tendoane, se taie in curmezisul...
Biftec simplu cu cartofi prajitiPentru cotlet de porc sau vitel pane si natur se iau antricoate de porc, de berbec sau de vitel, se spala, se curata si se...
Cotlet de porc sau vitel pane si naturPentru snitel vienez de vitel cu pesmet se prepara din pulpa de vitel. Se taie carnea felii potrivit de groase, in curmezisul...
Snitel vienez de vitel cu pesmetPentru pui fripti simpli la cuptor la puii curatati si spalati se prind picioarele sub pielita din partea de jos a...
Pui fripti simpli la cuptorPentru muschi de vaca simplu si delicios la tava se curata muschiul se sterge si se impaneaza sau se inveleste cu slanina si...
Muschi de vaca simplu si delicios la tavaPentru pui simplu la capac se pregateste puiul pentru friptura: se spala, se lasa intreg, dar se zdrobesc oasele in dreptul...
Pui simplu la capacPentru muschi de porc cu vin la cratita se prajeste, intr-o cratita, muschiul intreg in grasime, cu sare si piper. Se adauga...
Muschi de porc cu vin la cratitaPentru snitel vienez cu carne de vitel si lamaie se taie carnea cruda in felii, se bat usor cu ciocanul, se presara pe ambele...
Snitel vienez cu carne de vitel si lamaiePentru pui pane traditional cu pesmet se curata puii, se taie in doua sau in patru, se presara cu sare si piper, apoi se da...
Pui pane traditional cu pesmetPentru coasta delicioasa de porc umpluta cu mere se alege o coasta mai mult lunga decit lata, se taie la mijloc ca sa formeze...
Coasta delicioasa de porc umpluta cu merePentru biftec simplu la tava se curata muschiul de pielite si grasimea in plus, se taie in felii rotunde, se pune fiecare...
Biftec simplu la tavaPentru friptura de porc in aluat frantuzesc sarati si piperati bucata de carne, puneti-o la fiert la foc potrivit, cu ceapa,...
Friptura de porc in aluat frantuzescPentru cotlet surpriza cu branza si sos alegeti cotlete frumoase, ungeti-le cu putin ulei, indepartati eventualele parti...
Cotlet surpriza cu branza si sosPentru cocos delicios cu ciuperci si vin intr-o cratita mai mare, pe foc potrivit, puneti slanina taiata in cuburi mici....
Cocos delicios cu ciuperci si vinPentru friptura de porc cu sos de legume si vin alb se alege carnea si se taie in bucati potrivite. Oasele se pun sa fiarba...
Friptura de porc cu sos de legume si vin albPentru pui umplut cu costita si stafide se incinge cuoptorul. Se prajeste costita (sa fie crocanta). Se taie pinea cubulete,...
Pui umplut cu costita si stafidePentru pui provensal cu rosii si dovlecei se incinge cuptorul. Se spala puiul, se zvinta, se taie in patru, se sareaza, se...
Pui provensal delicios cu dovlecei si rosiiPentru piept si pulpa de pui la cuptor cu sos de smantana se freaca carnea de pui cu sare si piper. Se caleste ceapa in unt...
Piept si pulpa de pui la cuptor cu sos de smantanaPentru muschiulet de porc cu ciuperci si afumaturi taiati fileul de porc pe lungime si bateti-l cu un ciocan special, pana...
Muschiulet de porc cu ciuperci si afumaturiPentru sufleu simplu de telina se fierbe telina bucatele in apa cu sare. Cand s-a inmuiat, se trece prin sita. Se prepara un...
Sufleu simplu de telinaPentru chiftele delicioase de zarzavat cu parmezan se fierb zarzavaturile in apa cu putina sare, se scurg bine de apa si se...
Chiftele delicioase de zarzavat cu parmezanPentru mazare cu friganele de paine cu oua mazarea se fierbe si cand este gata se scurge bine de apa, se opareste cu untul...
Mazare cu friganele de paine cu ouaPentru mancare delicioasa de dovlecei cu rosii ceapa tocata se inabusa in ulei incins. Se adauga faina, apoi dovleceii si...
Mancare delicioasa de dovlecei cu rosiiPentru orez sarbesc cu pulpe pui si ciuperci ceapa se taie marunt, rosiile se decojesc. Se fierb pulpele de pui cu morcovul...
Orez sarbesc cu pulpe pui si ciuperciPentru sufleu delicios de spanac cu branza si smantana spanacul, curatat si spalat bine, se fierbe intr-o oala. Cand este...
Sufleu delicios de spanac cu branza si smantanaPentru oua fierte cu spanac si sos la cuptor se fierb ouale (cca 4 min. in apa clocotita), se toarna apa rece peste ele, se...
Oua fierte cu spanac si sos la cuptorPentru fasole verde cu rosii si usturoi pastaile se rup in 2-3 bucati si se fierb in apa clocotita cu 1/2 lingurita sare,...
Fasole verde cu rosii si usturoiPentru rosii umplute cu vinete si masline negre rosiile se spala, se golesc de seminte, se presara cu sare si se lasa sa stea...
Rosii umplute cu vinete si masline negrePentru dovlecei deliciosi la cuptor cu tomate dovleceii se curata de coaja, se taie rondele cam de 1 cm grosime, se tavalesc...
Dovlecei deliciosi la cuptor cu tomatePentru praz cu masline si suc de rosii prazul spalat si curatat de prima foaie se taie rondele cam de 2 cm grosime. Se adauga...
Praz cu masline si suc de rosiiPentru sarmalute delicioase de soia in foi de vita fulgii sau bucatile de soia bine maruntite se pun la muiat intr-un castron...
Sarmalute delicioase de soia in foi de vitaPentru sufleu bogat de legume cu cascaval legumele bine fierte se paseaza obtinindu-se un pireu care se amesteca cu sosul alb.
Sufleu bogat de legume cu cascavalPentru mancare de patlagele vinete cu rosii si usturoi trei patlagele vinete de marime potrivita se taie rondele se pun...
Mancare de patlagele vinete cu rosii si usturoiPentru fasole verde delicios cu oua si smantana se asaza in cratita fasole verde fiarta, se stropeste bine cu ulei si se...
Fasole verde delicios cu oua si smantanaPentru budinca sanatoasa de clatite cu spanac si cascaval se fac clatite mici, rotunde cit forma in care se prepara budinca....
Budinca sanatoasa de clatite cu spanac si cascavalPentru dovleac prajit cu smantana se curata dovleacul, se taie felii, se sareaza, se da prin faina si se prajeste in tigaie...
Dovleac prajit cu smantanaPentru conopida prajita rapida cu pesmet se fierbe conopida, se desface in bucati potrivit de mari si se prajeste in tigaie,...
Conopida prajita rapida cu pesmetPentru bame grecesti cu rosii si lamaie se aleg bame tinere, se taie coditele, se oparesc cu bors clocotit, sarat sau cu otet...
Bame grecesti cu rosii si lamaiePentru conopida simpla cu sos de rosii se curata conopida si se fierbe in apa clocotita cu sare. Se scurge apoi de apa, se...
Conopida simpla cu sos de rosiiPentru fasole verde delicios cu omleta la cuptor se spala si se fierbe fasolea in apa cu sare, se scurge de zeama si se pune...
Fasole verde delicios cu omleta la cuptorPentru legume asortate cu sos de lapte mancarea de legume cu sos de lapte se poate gati dintr-un singur fel sau din mai multe...
Legume asortate cu sos de laptePentru dovlecei simpli cu bulion de rosii se curata dovleceii de coaja, se taie in doua, se scoate miezul si se toaca marunt...
Dovlecei simpli cu bulion de rosiiPentru conopida simpla si delicioasa cu pesmet se fierbe conopida in apa clocotita cu sare. Se asaza intr-o forma, se presara...
Conopida simpla si delicioasa cu pesmetPentru dovlecei deliciosi cu branza si smantana se taie capacelele la amindoua capetele dovleceilor si se curata de coaja. Se...
Dovlecei deliciosi cu branza si smantanaSalsa Loca este un sos de inspiratie mexicana, ideal pentru condimentarea fripturilor. Se poate servi si ca atare.
Salsa LocaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatPentru limba de vita pane carnea se curata, se spala, se opareste si se spala din nou cu apa rece. Ceapa, morcovii si telina...
Limba de vita paneSosul cu mustar este un insotitor ideal pentru carnea preparata la cuptor, in special pentru crochetele de pui si peste.
Sos de mustar cu miereSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor