Gem de pere este simplu de facut si foarte gustos. Pentru aceasta reteta de gem aveti nevoie de 1 kg pere.
Gem de pereCiorba taraneasca de pui este o reteta simpla si delicioasa. Pentru aceasta reteta de ciorba aveti nevoie de legume si un pui...
Ciorba taraneasca de puiRed Velvet Cupcakes sau Cupcakes rosii ca de catifea sunt niste briose delicioase imbracate cu o crema de branza foarte fina.
Cupcakes rosii ca de catifeaPachetele cu pui cu lamaie si cartofi noi cu patrunjel si unt este o delicioasa reteta pe care o puteti pregati in circa o ora.
Pachetele cu pui si lamaieMuschi de vita in unt cu sos simplu este o reteta delicioasa pentru care aveti nevoie de carne de vita de cea mai buna calitate.
Muschi de vita in unt cu sos simpluSachertorte cu gem de caise este un delicios tort cu ciocolata. Pentru aceasta reteta de tort aveti nevoie ciocolata amaruie...
Sachertorte cu gem de caise
Pentru calcan la cuptor se curata un calcan de marime potrivita si se pregateste ca pentru fiert. Se unge cu unt o farfurie...
Calcan la cuptor
Pentru calcan prajit in unt se curata calcanul si se taie in bucati potrivite, care se tin un sfert de ora intr-un castron cu...
Calcan prajit in unt
Pentru calcan prajit cu patrunjel se curata pestele, se taie in bucati de marime potrivita si se sareaza. Se pune uleiul sa...
Calcan prajit cu patrunjel
De obicei calcanul fiert nu se serveste intreg. Cand este de marime potrivita, se curata inauntru, se taie cu un foarfece...
Calcan fiert
Pentru scrumbiile la tigaie, se curata scrumbiile, se taie in doua in lung si se sareaza. Se incinge bine tigaia pe foc, fara...
Scrumbii la tigaie
Pentru scrumbii rasol se curata pestele de solzi si se scoate cu grija osul amar de la cap, care amareste pestele la fiert....
Scrumbii rasol
Pentru iahnia de lin se curata de solzi cativa pesti mai mici, se taie capetele, se despica in doua in lungime si se scoate...
Iahnie de linSalata de paste cu ardei copt si porumb este o delicioasa salata cu legume. Aceasta reteta se poate pregati in mai putin de o...
Salata de paste cu ardei copt si porumb
Pentru mancarea de lin se curata de solzi cativa pesti mai mici, se taie capetele, se despica in doua in lungime si se scoate...
Mancare de linSpuma de mure este un delicios desert de vara. Pentru a pregati reteta de spuma de mure va trebuie o cana de mure.
Spuma de mure
Pentru platica delicioasa la cuptor se curata pestele, se spala si se da sare. Se lasa sa stea cu sare o jumatate de ora. Se...
Platica delicioasa la cuptor
Pentru stiuca delicioasa umpluta la cuptor se curata stiuca. Se scoate pielea cu atentie ca sa ramana intreaga. Cine este...
Stiuca delicioasa umpluta la cuptor
Pentru stiuca fiarta umpluta se curata stiuca. Se scoate pielea cu atentie ca sa ramana intreaga. Cine este indemanatic face...
Stiuca fiarta umpluta
Pentru fileul de salau pane se curata un salau mijlociu. Se taie capul si coada. Se desface exact in doua, in lungirne. Se...
Fileu de salau pane
Pentru salaul simplu cu maioneza se fierbe pestele. Se scurge bine de apa, se scot cu grija toate oasele. Carnea se desface...
Salau simplu cu maioneza
Salaul rasol se pregateste la fel ca si crapul. Se curata pestele de solzi si se scoate cu grija osul amar de la cap, care...
Salau rasol
Pentru guvizii prajiti se curata guvizii, se sareaza si se lasa sa stea o jumatate de ora. Se usuca cu o carpa curata, se dau...
Guvizi prajiti
Bibanul se curata mai greu de solzi. De aceea intai se frige si apoi se rad solzii. Pentru biban in saramura cu boia se...
Biban in saramura cu boia
Pentru crapul prajit cu patrunjel se curata pestele, se taie in bucati de marime potrivita si se sareaza. Se pune uleiul sa...
Crap prajit cu patrunjel
Pentru crap la cuptor cu vin alb si usturoi se curata crapul, se sareaza pe afara si inauntru si se lasa sa stea cel putin un...
Crap la cuptor cu vin alb si usturoi
Pentru plachia de crap se curata pestele, se taie in bucati de marime potrivita si se sareaza. Se pune uleiul sa se...
Plachie gustoasa de crapTort cu banane, migdale si crema ganache este un delicios desert. Pentru aceasta reteta de tort va trebuie o banana, migdale,...
Tort cu banane, migdale si crema ganacheTarta picanta cu branzeturi este delicioasa. Aveti nevoie de aluat de tarta, 150 g branza sarata, 100 g cascaval afumat, 3...
Tarta picanta cu branzeturiCosulete umplute sunt de fapt niste clatite cu carne si ciuperci servite intr-un mod deosebit. Prima data trebuie sa...
Cosulete umplute
Pentru ghiveciul de peste se curata pestele, se taie in bucati, se da sare si se lasa sa stea pana se pregateste zarzavatul....
Ghiveci de crap
Pentru mancarea de crap se curata crapul, se taie in bucati de marime potrivita si se lasa cu sare pana ce se pregateste...
Mancare de crap
Pentru burta de crap in saramura se alege un crap mai mare, se curata si se taie capul si coada. Se despica pestele in doua,...
Burta de crap in saramura
Pentru piftia de crap se curata pestele ca pentru rasol. Se taie bucati potrivite si se pun impreuna cu capul intr-o cratita...
Piftie de crap
Pentru crap rasol se curata pestele de solzi si se scoate cu grija osul amar de la cap, care amareste pestele la fiert. Se...
Crap rasol
Pentru melcii prajiti in aluat se fierb melcii si se scot din scoica. Cu doua ore inainte se face un aluat ca de clatite, din...
Melci prajiti in aluat
Daca pregatiti melci fierti este bine sa stiti ca acestia sunt mai gustosi incepand din octombrie pana in martie, cand se...
Melci fierti
Pentru midiile prajite cu vin si usturoi se fierb midiile si se scot din scoica. Din ou, lapte, faina, sare si piper se face...
Midii prajite cu vin si usturoi
Pentru pilaful de midii se fierb midiile cu putina apa si se scoate carnea dinauntru. Se prajesc usor in unt sau in ulei o...
Pilaf de midii
Pentru midiile pescaresti se fierb midiile. Se scoate cu totul carnea din scoica, se tine la cald, dar nu direct pe masina....
Midii pescaresti
Pentru midiile fierte, ca si la raci, o prima conditie la pregatirea midiilor este ca ele sa fie cat se poate de proaspete....
Midii fierte
Pentru scordolea de raci se fierb racii. Se curata nucile de coaja si se piseaza bine intr-o piulita de piatra. Se adauga o...
Scordolea de raci
Pentru pilaf de raci se fierb racii in apa cu sare. Dupa dorinta se poate adauga in apa zarzavat de supa si ceapa. Cand s-au...
Pilaf de raciPaine impletita de casa este delicioasa si simplude facut. Pentru aceasta reteta aveti nevoie de drojdie, faina si apa calduta.
Paine impletita de casa
Pentru racii fierti se controleaza ca toti racii care trebuie pregatiti sa fie vii. Se fierbe atata apa intr-o oala cat sa...
Raci fierti
Pentru ouale prajite in aluat se fierb ouale tari, se curata de coaja si se taie in doua in lungime. Din timp se pregateste...
Oua prajite in aluat
Ouale rascoapte portugheze sunt aperitive rapide si delicioase. Se fierb ouale tari, se curata de coaja si se taie felii....
Oua rascoapte portugheze
Pentru chiftelele ca de piept de pasare se toaca ceapa marunt si se prajeste in putina untura. Se bat intr-un castron patru...
Chiftele ca de piept de pasare
Pentru ouale umplute cu branza se fierb ouale tari. Se curata si se taie in doua in lungune. Se scot galbenusurile si se...
Oua umplute cu branza
Pentru oua umplute in coaja lor se fierb ouale tari, dupa ce au fost bine spalate. Se lasa sa se raceasca. Se taie in lung,...
Oua umplute in coaja lor
Pentru omleta economica se inmoaie cu putina apa o bucatica de drojdie cat o nuca mica, se adauga ouale, faina, se amesteca...
Omleta economica
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori