Pentru tortul cremos cu ciocolata aveti nevoie de 175 g margarina, 150 g zahar, 3 plicuri zahar vanilat.
Tort cremos cu ciocolata
Tortul buturuga cu crema se serveste cu nuca macinata, cocos sau bomboane pentru decor, deasupra.
Tort buturuga cu crema
Tortul bezea se serveste decorat cu frisca sau ciocolata topita. Este un desert foarte bun.
Tort bezea
Tortul cu nuci prajite este delicios si simplu de facut. Aveti nevoie de 60-70 nuci prajite si macinate apoi oparite.
Tort cu nuci prajite
Tortul delicios se serveste ornat deasupra cu frisca si fructe. Este usor de pregatit si aveti nevoie de 7 oua.
Tort delicios
Pentru Tiramisu reţetă reinterpretata fara cuptor va trebuie 200 g biscuiti macinati, amestecati cu 200 g zahar pudra.
Tiramisu reţetă reinterpretata
Tartele pentru umplut se servesc cu spuma, sarlota sau frisca. sunt usor d efacut si sunt foarte bune.
Tarte pentru umplut
Pentru aceasta reteta va trebuie 30 drojdie, 100 ml lapte caldut. Tarta delicioasa cju prune este un desert simplu.
Tarta delicioasa cu prune
Tarta aromata cu mere se face in tava rotunda si este foarte buna si usor de pregatit. Va trebuie 125 g margarina.
Tarta aromata cu mereAceasta tarta cu fructe este un desert usor, sanatos, ce poate fi ornat in diferite feluri si reinventat de fiecare data...
Alt fel de tarta cu fructe
Tarta cu tot felul de fructe este un desert delicios care se serveste cu zahar pudra deasupra.
Tarta cu tot felul de fructe
Pentru tarta delicioasa cu fructe aveti nevoie de 3 oua, 300 g zahar, 300 g smantana, 300 g faina.
Tarta delicioasa cu fructeTarta cu ciocolata este un desert delicios care se face din 150 g ciocolata menaj, 3 linguri de cacao. Urmareste reteta de...
Tarta cu ciocolata fara aluat
Pentru foile delicioase de tort va trebuie 400 g faina, 280 g unt, 120 g nuci, 120 g zahar.
Foi delicioase de tort
Pentru foile de strudel umplute, glasate cu vin rosu aveti nevoie de 200 g paste fierte, 500 g branza de vaci.
Foi de strudel umplute, glasate cu vin rosu
Foile pentru rulada se pot servi umplute cu orice fel d ecrema. Sunt usor de facut si sunt foarte bune.
Foi rulada
Foile pentru cremschnitt se servesc taiate fasii late, care se umplu cu gem, rahat sau mere.
Foi pentru cremschnitt
Deasupra foilor Mandica se presara nuca macinata. Sunt delicioase si se fac usor. Va trebuie 500 g de faina.
Foi Mandica
Pentru aceasta reteta aveti nevoie de 5 oua, 4 linguri de zahar, 4 linguri de miere de albine, o lingurita de bicarbonat.
Alte foi cu miere de albineFoile cu miere de albine si nuci macinate este o reteta de prajitura de casa delicioasa. Blaturile aromate se imbina perfect...
Foi cu miere de albine si nuci macinate
Pentru foile bune cu miere de albine se bat ouale cu zaharul si mierea, dupa care se adauga restul din compozitie.
Foi bune cu miere de albine
Pentru foile cu miere de albine cu diverse creme va trebuie 250 g miere de albine, 250 g zahar, 250 g margarina.
Foi cu miere de albine cu diverse creme
Pentru foile simple cu miere aveti nevoie de 250 g miere de albine, 250 g zahar, trei oua intregi.
Foi simple cu miere de albine
Foile cu miere de albine se fac usor si aveti nevoie de 4 linguri de lapte, 3 linguri de miere, 1 ou.
Foi cu miere de albine
Pentru foile delicioase cu miere de albine aveti nevoie de 4 linguri de ulei, 5 oua intregi, 250 g zahar.
Foi delicioase cu miere de albine
Pentru crema de la aceste foi aveti nevoie de 70 g faina, 200 g zahar, 400 ml lapte si 3 pachetele de vanilie.
Foi cu crema de lamaie
Foile cu cacao se fac usor si aveti nevoie de 250 g faina, 50 g untura, 50 g zahar, o lingurita de bicarbonat.
Foi cu cacao
Pentru foile cu amoniac se bat ouale cu zahar timp de 15 minute, apoi se adauga restul ingredientelor.
Foi cu amoniac
Blaturile cu miere se pot umple cu orice fel de crema. Blaturile se fac in tava patrata. Sunt foarte bune.
Blaturi cu miere
Blatul pentru tarta cu zmeura este foarte bun si va trebuie 100 g unt, 4 linguri de lapte.
Blat pentru tarta cu zmeura
Pentru blatul de tort cu cacao aveti nevoie de 340 g zahar, 100 ml lapte, 250 ml unt topit. Este usor de facut si foarte bun.
Blat de tort cu cacao
Pentru blatul de tort cu nuca aveti nevoie de 4 galbenusuri, 100 g nuci macinate, 300 g zahar pudra, 200 ml apa clocotita.
Blat de tort cu nuca
Blatul Delicia se face intr-o tava patrata. Aveti nevoie de 6 oua, 100 g zahar, 200 g nuci macinate.
Blat Delicia
Pentru pandispanul pufos aveti nevoie de 7 oua, 300 g zahar, zeama si coaja de la o lamaie, o lingura de cacao.
Pandispan pufosPentru cozonacul moldovenesc cu nuca sau mac aveti nevoie de 1 kg faina extra, 6 oua, 250 g zahar.
Cozonac moldovenesc cu nuca sau mac
Cozonacul de ciocolata cu alune se pudreaza cu zahar sau se acopera cu glazura de ciocolata.
Cozonac de ciocolata cu alunePentru prajitura de casa cu mere se amesteca apa cu sarea, margarina, otetul si faina cat cuprinde pentru a framanta un aluat...
Prajitura de casa cu mereInimioarele cu gem sunt prajituri delicioase ce pot fi servite oricand si se pot pastra chiar si mai multe zile. Se cerne...
Inimioare cu gem
Pentru prajitura delicioasa cu nuca de cocos facem un blat normal, albusurile vin batute spuma cu 200 g zahar, apoi...
Prajitura delicioasa cu nuca de cocos
Aceasta este o reteta specifica zonei Bucovinei, iar pentru cozonacul bucovinesc va trebuie 1 kg faina extra.
Cozonac bucovinescCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparit
Cozonac gustos cu diverse umpluturi se poate face cu cu nuca, mac, rahat sau cacao. Este delicios.
Cozonac gustos cu diverse umpluturi
Checul rapid se face foarte usor. Aveti nevoie de 5 oua, 6 linguri de ulei, 6 linguri de apa.
Chec rapid
Checul marmorat trebuie sa-l lasam la rece pana a doua zi, ca sa se intareasca glazura.
Chec marmorat
Checul cu stafide si sos de lamaie se serveste decorat cu lamaie si sirop. Este un desert delicios.
Chec cu stafide si sos de lamaie
Pentru checul cu nuca glazurat aveti nevoie de un pachet de praf pentru chec, 2 oua. Se face usor.
Chec cu nuca glazurat
Pentru checul delicios cu mere si nuci aveti nevoie de 500 g mere curatate si taiate in felii, ½ de lamaie (suc si coaja rasa).
Chec delicios cu mere si nuci
Usor de facut, pentru checul cu branza dulce aveti nevoie de 3 oua, 19 linguri de ulei, optsprezece linguri de lapte.
Chec cu branza dulce
Aluatul pentru rulourile delicioase cu mere, se face ca sa fie moale la mana, apoi se face foaie, se taie fasii si se adauga...
Rulouri delicioase cu mere
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori