• separati albusurile de galbenusuri – lasati albusurile peste noapte in frigider• macinati migdalele crude (fara...
Macarons cu ciocolata• amestecati ingredientele pentru blat cu ajutorul robotului multifunctional Ankarsrum pana obtineti un aluat ferm si...
Quiche cu dovlecei• spalati caisele, scoateti samburii si taiati-le felii• amestecati intr-un castron faina, zaharul, praful de copt,...
Prajitura cu ricotta si caise• mixati albusurile cu un praf de sare, in vasul de plastic al robotului multifunctional Ankarsrum, cu ajutorul paletelor...
Prajitura tavalita• puneti in vasul de inox al robotului multifunctional Ankarsrum ingredientele pentru blat si mixati cu ajutorul paletei...
Tarte cu rubarba si prune• spalati stafidele, apoi opariti-le cu apa clocotita. Scurgeti apa si adaugati peste ele esenta de rom si crema de
Pandispan cu migdale, stafide si ciocolata• separati ouale si bateti albusurile cu un praf de sare, in vasul de plastic al robotului multifunctional Ankarsrum, folosind
Chec cu fructe de padure• curatati mai intai cartofii, taiatii cubulete si puneti-i la fiert• montati masina de tocat la robotul multifunctional...
Chiftelute de pui cu piure de cartofi• tocati cuburi mici slanina• carnea de mistret o tocati cu ajutorul masinii de tocat atasata la robotul multifunctional
Carnati vanatoresti• taiati fleica de porc cuburi• introduceti atat bucatile de fleica, cat si cateii de usturoi curatati de coaja,
Carnati de porc cu cartofi taranesti• spalati dovlecelul si taiati capetele, apoi dati-l pe razatoarea cu ochiuri mici, cu tot cu coaja• puneti in
Paine impletita cu dovlecei si parmezan• dizolvati drojdia in apa si adaugati 2 linguri de ulei de masline• lasati-o circa 15 minute la cald
Paine cu rosii uscate, pancetta si busuioc• dizolvati drojdia de bere in bere nefiltrata• lasati-o circa 15 minute sa "lucreze" (veti observa mici bule deasupra)
Paine cu bere nefiltrata si ierburi de Provence• topiti untul si amestecati-l cu laptele incalzit putin in prealabil• zdrobiti drojdia si dizolvati-o in laptele cu unt
Paine alba• puneti in vasul de inox al robotului mutifunctioanal Ankarsrum faina, sarea, untul topit, apa calduta si drojdia frecata cu
Chifle pufoase• pentru crema de mure, pasati murele cu blenderul vertical Breville Hand Blender, adaugati apoi peste ele crema de branza,
Desert cremos la pahar cu mure si piersici• mixati la bain-marie ouale cu un praf de sare si zaharul, pana se umfla si se albesc, aproximativ 8
Rulada cu crema de mure• separati ouale si mixati albusurile cu un praf de sare pana obtineti o bezea tare, folosind telul de la
Prajitura sandwich cu crema de branza si caise• puneti in vasul de la slow cooker Crock Pot 4.7 L Digital morcovul si tijele de telina taiate rondele,
Supa de somon cu legume• puneti carnea tocata intr-un bol mai mare, apoi adaugati ceapa tocata marunt, morcovul taiat cubulete, orezul, jumatate...
Ardei umpluti cu carne de pui made by Jamila Cuisine• puneti migdalale lasate la inmuit peste noapte in blenderul performant Oster Reversible, iar apoi adaugati apa• puneti...
Inghetata de fructe made by Jamila Cuisine• curatati si taiati muschiuletul de pui (partea superioara a pieptului de pui)• amestecati intr-un castron toate...
Frigarui din muschiulet de pui• pregatiti mai intai crema, amestecati cu ajutorul telului de la Breville Hand Blender galbenusurile cu zaharul si...
Rulada cu crema de capsuni• in mini tocatorul Breville Hand Blender, maruntiti biscuitii si amestecati-i cu cacao si untul topit• puneti biscuitii...
Cheesecake rece cu cirese• curatati legumele si taiati-le cuburi• spalati lintea in mai multe ape si lasati-o la inmuiat in apa rece
Supa crema de linte cu afumatura• puneti la fiert 1,5 l apa cu putina sare• adaugati mazarea congelata si prazul taiat rondele si lasati
Supa crema de mazareCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzSimplă și de efect, asta dacă aveți răbdare până a doua zi ;)
Foi de napolitane umplute cu crema de biscuiti