Creierul de porc cu ciuperci este o mancare cu carne si legume delicioasa ce poate fi servita ca si aperitiv. Creierul de...
Creier de porc cu ciuperciCreierul cu maioneza este o mancare cu carne delicioasa ce poate fi servita ca si aperitiv. Creierul se spala, se curata, se...
Creier cu maionezaCreierul pane de vita sau porc este o mancare cu carne delicioasa ce poate fi servita ca si aperitiv. Creierul se curata, se...
Creier pane de vita sau porcPentru creier taranesc simplu creierul se curata, se spala, se tine in apa rece si se fierbe. Dupa ce s-a fiert, se lasa sa...
Creier taranesc simpluPentru creier taranesc cu ceapa creierul se curata, se spala, se tine in apa rece si se fierbe. Ceapa se curata, se spala si...
Creier taranesc cu ceapaPentru creier taranesc cu marar creierul se curata, se spala si se tine in apa rece inainte de a fi pregatit. Dupa fierbere,...
Creier taranesc cu mararPentru oua umplute cu pate de ficat ouale se spala si se fierb pana ce capata consistenta tare, se racesc, se curata de coaja...
Oua umplute cu pate de ficatIcrele de crap sau stiuca cu ceapa si masline este un aperitiv festiv delicios. Icrele se trec printr-o sita rara pentru a se...
Icre de crap sau stiuca cu ceapa si maslineIcrele tarama este un aperitiv festiv delicios. Grisul se fierbe in apa si se raceste. Ceapa se curata, se spala si se taie...
Icre taramaPentru piftie din carne de curcan cu oua si legume asortate carnea de curcan se spala si se sareaza. Morcovii, pastarnacul,...
Piftie din carne de curcan cu oua si legume asortatePentru pate din ficat de porc carnea se spala, se curata de pielite, se taie bucati, se introduce in apa cu sare si se...
Pate din ficat de porcCreierul de vita cu sos de lamaie este o mancare cu carne delicioasa ce poate fi servita ca si aperitiv. Creierul se spala,...
Creier de vita cu sos de lamaie (a la grec)Ouale cu maioneza si patrunjel este un aperitiv festiv clasic si delicios. Ouale se spala sub jet de apa rece, se fierb pana...
Oua cu maioneza si patrunjelOuale cu ciuperci si marar este un aperitiv festiv consistent si delicios. Ouale se spala sub jet de apa rece, se fierb pana...
Oua cu ciuperci si mararOuale cu rosii si ceapa verde este un aperitiv delicios. Ouale se spala si se fierb pana ce capata consistenta tare, se...
Oua cu rosii si ceapa verdePentru ciuperci umplute cu ceapa si cascaval ciupercile proaspete se curata, se spala. Cozile de ciuperci se taie marunt....
Ciuperci umplute cu ceapa si cascavalPentru ciuperci cu sos de lamaie ciupercile se spala, se curata, se trec prin jet de apa rece si se taie lame. Patrunjelul si...
Ciuperci cu sos de lamaie (a la Grec)Pentru ciuperci cu carne de vita sau porc ciupercile se curata si se spala. Cozile de ciuperci se toaca marunt. Ceapa se...
Ciuperci cu carne de vita sau porcPentru ciuperci cu carne de pasare ciupercile proaspete se curata si se spala. Cozile de ciuperci se toaca marunt. Carnea de...
Ciuperci cu carne de pasareCrochetele din ou cu sos tartar sunt aperitive delicioase. Cinci oua se spala, se fierb pana ajung de consistenta tare, se...
Crochete din ou cu sos tartarCeapa verde se curata, se spala si se taie marunt. Ouale se fierb tari, se racesc si se taie cuburi. Branza de vaci se...
Pasta de branza cu oua si ceapaRosiile umplute cu sardele sunt aperitive cu peste decorative si delicioase. Ouale se spala si se fierb tari. Usturoiul se...
Rosii umplute cu sardeleLiptauerul se foloseste la prepararea sandwich-urilor. Branza telemea de oi se spala si, impreuna cu branza proaspata de...
LiptauerLiptauerul timisorean se serveste rece, pe frunze de salata sau se foloseste la prepararea aperitivelor si sandwich-urilor....
Liptauer timisoreanArdeii umpluti cu salata de vinete se servesc la aperitive. Ceapa se spala si se taie fin. Rosiile se spala, se oparesc, se...
Ardei umpluti cu salata de vineteIcrele din branza cu rosii se servesc la sandwich-uri. Rosiile se spala, se oparesc, se decojesc si se taie felii. Ceapa se...
Icre din branza cu rosiiPasta din branza cu ciuperci se foloseste la prepararea unor aperitive delicioase. Branza se spala si se da prin razatoare....
Pasta din branza cu ciuperciPasta din branza asortata se foloseste la prepararea unor aperitive delicioase. Branza telemea se spala si se amesteca cu...
Pasta din branza asortataPasta din carne de porc se poate servi la aperitive sau sandwichuri. Carnea de porc se spala si se taie bucati mici. Ceapa se...
Pasta din carne de porcPateul din ficat de porc se serveste rece, la aperitive, rulouri, sandwich-uri. Ceapa se curata, se spala si se taie felii....
Pate din ficat de porc cu coniacPentru razatura de lamaie a la Mircea lamaile se spala si se rad de coaja. Razatura astfel obtinuta se amesteca cu zahar. Se...
Razatura de lamaie a la MirceaTaiteii taranesti sunt paste traditionale foarte delicioase. Faina se cerne intr-un vas. Ouale se sparg si se adauga la...
Taitei taranestiTaiteii din cartofi sunt paste traditionale foarte delicioase. Cartofii se spala, se fierb, se curata de coaja si se dau prin...
Taitei din cartofiGalustele cu cartofi pentru papricas este o mancare de cartofi traditionala si delicioasa. Cartofii se spala si se fierb in...
Galuste pentru papricas cu cartofiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatGalustele simple pentru papricas sunt paste traditionale si delicioase pentru carne. Faina se cerne, patrunjelul verde se...
Galuste simple pentru papricasPentru galuste din ficat de vita ceapa se curata, se spala si se taie bucati mai mari. Ficatul se spala si se taie bucatele....
Galuste din ficat de vitaPentru galuste taranesti pentru supa se sparg ouale intr-un vas si se amesteca cu untura, bicarbonatul, sarea si piperul.
Galuste taranesti pentru supaPentru galuste din gris se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma. Galbenusurile se bat, apoi, treptat, se...
Galuste simple din grisPasta de branza cu boia se foloseste la prepararea unor aperitive delicioase. Branza se spala. Untul se alifiaza. Mararul se...
Pasta de branza cu boiaPasta din branza, cascaval si marar se foloseste la prepararea unor aperitive delicioase. Cascavalul se curata de coaja si se...
Pasta din branza, cascaval si mararPentru sos unguresc ceapa se curata, se spala, se opareste, se indeparteaza apa. Faina se cerne. Ceapa se inabusa in ulei, cu...
Sos ungurescPentru mujdei de usturoi ca acasa usturoiul se desface, se curata si se piseaza bine impreuna cu sarea. Treptat, se adauga...
Mujdei de usturoi ca acasaBudinca din ghebe si spanac cu orez este o mancare de post delicioasa si sanatoasa. Spalam orezul in mai multe ape si il...
Budinca din ghebe si spanac cu orezCoque au vin este o reteta din vechea traditie frantuzeasca, care colpesteste cu arome si savoare.
Coq au vin de la Julia ChildPentru sos picant cu mustar ceapa se curata, se spala, se taie marunt, dupa care se fierbe cu vin si otet timp de 7 minute....
Sos picant cu mustar (Robert)Pentru sos de smantana si lapte faina se cerne, se dizolva in 125 ml lapte rece si se adauga in untul topit. Se amesteca...
Sos de smantana si lapteSosul de tarhon cu smantana: o combinație delicioasă între tarhon proaspăt și smantana cremoasă, perfectă pentru a...
Sos de tarhon cu smantanaPentru sos de tarhon universal se separa albusurile de galbenusuri, tarhonul se spala, se aleg frunzele, se taie si se...
Sos de tarhon universalSosul Meuniere este un sos clasic francez, preparat rapid prin înmuieriul ingredientelor în făină și prăjirea lor în...
Sos MeuniereO prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si cireseMai intai se taie rahatul si se ruleaza intre degete cam 2 cm lungime. Se separa ouale, se bate albusul spuma cu zahar. Se...
Fursecuri caleNiste mini placintele din aluat cu cartofi si umplutura de sunca si mozzarella.
Mini placintele din cartofi cu sunca si mozzarellaReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post