Ouale se pun la fiert 10 min. Usturoiul si ceapa se toaca si se calesc in foarte putin ulei. Se toarna rosiile din doza,...
Oua cu branza in sos de rosiiSe prajesc in ulei bucatile de peste date prin sare si faina si se asaza intr-o farfurie adinca sau intr-un castron. Se...
Peste grecescSe taie castravetii in 2 pe lung,se scobesc de miez si se lasa la scurs. Morcovul si telina se rad si se pun la calit in...
Castraveti murati umplutiSe scurg conservele de porumb si fasole. Usturoiul si ceapa se toaca marunt si se pun amindoua la calit in ulei. Se...
Lasagna mexicanaCeapa, morcovul, patrunjelul si varza se taie marunt si se inabusa in tigaie cu ulei sau unt, pina ce toate sint...
Supa de legume cu maslineSe farima 2 felii de piine prajita. Se spala carnea, se sterge si se condimenteaza, apoi se prajeste in ulei incins. Se...
Friptura de curca pe pat de legumeTaiteii se fierb in apa sarata si se lasa la scurs. Ceapa si usturoiul se toaca si se amesteca cu carnea tocata. Se pun la...
Taitei cu carne si brinzaSe toaca ceapa, ardeii se taie cuburi. Se pun impreuna cu ceapa si cu carnea tocata la calit in ulei. Se adauga condimente si...
Carne cu ardei si fetaSe spala prazul si se toaca. Ceapa se curata si se toaca marunt si ea, morcovul se razuieste. Se pune prazul, ceapa si...
Pilaf cu praz si maslineLegumele se spala si se curata. Ceapa, morcovul, ardeiul si usturoiul se toaca marunt si se pun la calit 15 min in putin ulei...
Lasagna cu legume si sos de rosiiSe taie cubulete salamul si parizerul, iar cascavalul sau telemea se rade. Din oua, margarina, ulei, mustar si faina se face...
Chec aperitiv cu brinzaSe desareaza pestisorii sarati, se prajesc in ulei. Se ung felioarele de franzela cu unt si pe deasupra se presara buchetele...
Sandvisuri cu pestisori prajitiCartofii se curata de coaja, se spala bine si se scobesc de miez. Ciupercile se toaca, se amesteca cu verdeata, ceapa tocata...
Cartofi umpluti cu ciuperciPuiul se freaca bine cu sare, piper si boia. Se pune in tava cu ulei sa se rumeneasca putin. Vinul se amesteca cu putin...
Pui fript cu sos de ciuperciTelina, morcovii si pastirnacul se dau pe razatoare. Se pun la calit in putin ulei. Se adauga sare, piper, 1-2 foi de dafin....
Mincarica simpla cu ciuperciSe amesteca ciupercile, patrunjel, brinza, anchovy, si rosiile din conserva. Se adauga ulei de masline, piper, pesmet si se...
Ciuperci la cuptor in stil spaniolCarnea se spala si se sterge apoi se condimenteaza cu sare si piper pe ambele parti. Simburii de pin se rumenesc intr-o...
Rulada de curcan cu brinzaSe pun bucatile de pui la rumenit intr-o cratita cu ulei, se adauga ceapa si usturoiul tocate, putina apa si se lasa sa...
Pui cu fasole verde pastaiSe spala pulpele de pui, se dezoseaza si se taie in bucatele mici si subtiri. Se taie cepele solzisori si apoi se calesc in...
Tarta de cartofi cu puiSe impaneaza carnea cu slanina si se leaga cu sfoara. Apoi se rumeneste in ulei incins. Se scurge uleiul, se adauga vinul si...
Friptura delicioasaSe prepara o maioneza din galbenusul rascopt, sare, piper si ulei. Se adauga mustarul, albusul tocat marunt, castraveciorul...
Sos universalCeapa si usturoiul se toaca si se pun in ulei la calit. Se adauga rosiile taiate bucati si vinul si se lasa sa fiarba...
Tocanita de carne tocataCeapa se curata si se toaca marunt. Se pune la calit in ulei incins, se adauga carnea si se prajeste bine, amestecind...
Bagheta cu ciuperciCarnea se spala, se sterge si se prajeste 10 min in ulei pe toate partile. Se scoate, se sareaza, pipereaza si se lasa sa se...
Curcan in crusta de branzase amesteca supa cu otetul, zahar, piper, patrunjelul tocat si ulei. Legumele se fierb in apa cu sare cateva minute. Se...
Salata de legume cu medalioaneCeapa taiata marunt, morcovul si telina trecute prin razatoare, ardeii taiati feliute se calesc cu 3 linguri ulei si cu un...
Ciorba de perisoareFoile de lasagna se fierb 5 min in apa cu sare. Ele nu trebuie sa fie prea moi, trebuie sa poata fi rulate. Carnea tocata se...
Vis cu pasteCeapa se toaca marunt si se caleste in ulei cu 2 linguri de apa. Cand se ingalbeneste usor se adauga carnea tocata si...
Musaca de cartofi si vineteSe taie carnea in cuburi. Usturoiul se toaca si se amesteca cu 5 linguri ulei, suc de lamiie si curry. Carnea se lasa la...
Frigarui de pui cu legumeCeapa se toaca, se pune in ulei incins si se adauga broccoli buchetele, porumbul si morcovii taiati felii. Se toarna supa si...
Ragu de pasareAnanasul se curata de coaja, se taie felii subtiri si se scoate miezul. Carnea se sareaza si se pipereaza, apoi se pune la...
Friptura de curcan cu ananasPentru sos se amesteca toate ingredientele foarte bine. Se incinge plita la temperatura maxima. Ceapa, ardeii si dovleceii se...
Omleta cu legumeSe taie varza rosie, se freaca cu sare, se stoarce si se caleste intr-o cratita cu ulei, amestecind pina se moaie. Cirnatii...
Cirnati pe varza rosie calitaSe spala bine carnea si se sterge cu o cirpa curata, se taie bucati si se rumeneste in ulei amestecat cu unt. Se adauga ceapa...
Friptura de iepure sote vinatorescSe curata, se spala si se taie ca fideluta toate trei legumele. Se adauga sare, ulei si zeama de lamiie. Se amesteca bine...
Salata de sfecla crudaCartofii se fierb iar prazul se caleste in putin ulei. Se face un pireu din cartofii fierti ce se amesteca cu prazul,...
Turte de cartofi cu ouPieptul de pui se taie fisii mai mari si se pune intr-o tigaie impreuna cu o lingura de ulei. Se adauga o ceapa tocata,...
Pui mediteraneanCartofii se taie felii, se pun in tava unsa cu ulei si se condimenteaza. Se acopera cu folie de aluminiu si se coc 20 min....
Musaca de vinete si dovleceiGaina se taie in bucati, se condimenteaza si se prajeste in ulei pe toate partile. Legumele se taie toate bucati potrivite si...
Tocanita de gaina cu legumeCarnea se scoate din cirnaciori si se amesteca cu smintina, sare, piper, vin. Feliile de piine se taie cubulete si se prajesc...
Piept de vitel umplutCrapul se curata si se spala. Ciupercile taiate felii se inabusesc in ulei, peste care se adauga orezul, ceapa taiata marunt,...
Crap umplut cu ciuperci si orezPuiul se taie bucati care se freaca cu sare,piper si se dau prin faina. Se prajesc in ulei. Se pun apoi intr-o forma...
Pui cu legume si ierburi de ProvenceCarnea si ceapa se toaca si se calesc impreuna in ulei. Se adauga un ou, sare, piper si marar. Conopida se desface buchetele...
Musaca de conopidaCarnea se macina, se amesteca cu ou, sare, piper si ceapa calita. Feliile de telian se prajesc in ulei. Se unge o tava cu...
Musaca de telina cu cascaval rasZarzavatul se curata, se spala si se taie cubulete, se caleste in citeva linguri de ulei impreuna cu fasolea verde, mazarea...
Ghiveci cu carne si legumePieptul de curcan se trece prin masina de tocat si se amesteca cu miezul de piine muiat si stors, ceapa calita in 2 linguri...
Sarmalute din piept de curcanIn fiecare piept de pui se face o crestatura orizontala adinca. Se amesteca cele 2 feluri de brinza, sosul si o lingura de...
Piept de pui toscanSe caleste in ulei incins ceapa tocata marunt impreuna cu morcovul taiat rondele. Se adauga mazarea si se acopera cu apa. Se...
Mincarica de mazareCartofii se pun la fiert cam 20 min., ardeiul se opareste si se toaca impreuna cu verdeturile. Ceapa si usturoiul se calesc...
Cartofi umpluti cu brinza si legumeCartofii se curata si se taie felii subtiri. Ceapa se toaca marunt. Se pun cartofii la prajit in ulei incins cu sare si...
Omleta cu cartofiCeapa se curata si se taie felii. La fel si prazul. Amindoua legumele se pun la calit in ulei incins. Se amesteca si se...
Gratin cu paste