Blatul Se separa ouale. Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare. Se adauga tot zaharul batandu-se in continuare pana...
Tort de ciocolataUntul cu o treime din zahar se freaca spuma si se amesteca bine cu galbenusurile. Se adauga nuca si macul macinate si coaja...
Tort de mac din HajdusagBlatul Se amesteca galbenusuri cu apa si zaharul, se pune bicarbonatul si jumatate din cantitatea de faina. Separat se bate...
Tort DeliciaSe prepara budica conform instructiunilor de pe plic, iar la sfarsit se adauga gelatina (inmuiata in prealabil in putina apa...
Tort cu ananasSeara se amesteca gris cu lapte si cu zahar si se lasa asa. Dimineata se pune o lingura de cacao, nuca macinata, praf de copt...
Tort din grisGalbenusurile cu zaharul se bat, pana se face o spuma. Se adauga morcovul, migdalele si lamaia(sucul si coaja, data prin...
Tort de morcovi6 galbenusuri sunt amestecate cu 350 g zahar, dupa cre se amesteca pe foc intr-un vas cu apa, cu 3 plicuri zahar vanilat si...
Tort de portocale cu crema diplomatSe amesteca piureul cu frisca batuta in prealabil si se intinde amestecul peste foile taiate de blat.
Tort "in viteza"Galbenusurile se freaca foarte bine cu zaharul si se adauga treptat apa rece. Se adauga faina amestecata cu nucile, praful de...
Tort de apa - blatulSe curata 5-6 mere mari de coaja, se scobesc samburii - sub forma de cilindru. Dupa dorinta, se pot pune bucati de nuca in...
Tort de mereSe face un 'sirop' din vin si apa in parti egale, care se fierbe impreuna cu scortisoara, cuisoarele, vanilia,...
Tort de iarnaSe topeste zaharul (7-8 linguri) intr-o cratita pana devine maroniu si se lasa la racit. Merele se curata si se scoate...
Tort de mereSe unge cu grasime o forma de tort. Se piseaza fursecurile. Untul se topeste intr-o tigaie, se adauga praful de fursecuri,...
Tort de kiwi cu branzaPiscoturile sepun intr-o punga si cu o sucitoare se sfarma bine. Pesmetul de piscot care s-a format se framanta cu untul sau...
Tort de caspuni cu branza dulceAlbusul se bate spuma, apoi se pune zaharul, zeama de lamaie si se mai bate inca 5 minute pe bain-marin. Se coc trei foi pe...
Tort bezeaSe prepara frisca conform instructiunilor din pachet si se adauga vanilia. Separat se topeste gelatina, dupa ce a fost pusa...
Tort DiplomatSe pune la fiert ¾ pahar cu apa cu zaharul. Se adauga cacaoa si la urma nucile. Se lasa sa fiarba pina se ingroasa si se...
Tort cu nuci, cacao si frisca6 galbenusuri sunt amestecate cu 350 g zahar, cu 3 plicuri zahar vanilat si 1/2 l lapte, amestecate pe foc intr-un vas cu...
Tort cu portocale¼ l lapte se fierbe cu zaharul. Se amesteca restul de lapte cu faina si se toarna in laptele fiert, apoi se amesteca in...
Crema pentru prajituri si tortSe separa ouale. Galbenusurile se bat cu zahar, se adauga faina, migdalele macinate, untul topit. Se bat albusurile spuma...
Tort cu migdale si mascarponeSe face un aluat din faina, grasime, otet si sare. Se intinde o foaie cu care se imbraca fundul si marginile unei tavi de...
Pasteta de vitelSe lasa aluatul sa se decongeleze. Se face un cerc din aluat. Se clateste cu apa o forma de tarat sau de tort si se asaza...
Tarta cu mere in aluat de foiSe amesteca galbenusurile de ou cu zaharul si sucul de portocala. Albusurile se bat spuma tare si se incorporeaza in...
Tort cu brinza dulce si coacazePentru blat se amesteca toate ingredientele cu mixerul si se pun in tava de tort unsa si pudrata cu faina. Se coace blatul la...
Tort cu pere si crema caramelSe amesteca galbenusele cu cacao, zaharul si un plic zahar vanilat. Se bat albusele spuma tare. Se incorporeaza galbenusele...
Tort cu crema de vinSe faramiteaza pricomigdalele cu sucitorul pentru coca. Se bat ouale spuma cu 3 linguri de apa. Se adauga putin cite putin...
Tort cu crema de nectarineSe bat ouale cu zaharul pina avem o spuma alba si cremoasa. Se adauga faina, praful de copt. Amidonul, migdalele macinate si...
Tort cu migdale si friscaSe bat bine albusele cu zaharul apoi se amesteca usor cu galbenusele, praful de copt si faina. Se pune alutul in tava de tort...
Ghetar de bezeaCerealele se amesteca cu untul moale si cu zaharul. Se pun in forma de tort pregatita cu celofan si se tin la rece....
Tort necopt cu mandarineSe amesteca untul spuma cu zaharul si zaharul vanilat. Se pun ouale pe rand amestecand bine. Se adauga nuca de cocos, praful...
Tort pina coladaSe bat albusele spuma cu zaharul si zaharul vanilat. Se adauga galbenusele, nucile tocate mai mare si faina amestecata cu...
Tort cu portocale si nuciSe tapeteaza doua tavi cu hirtie de copt si se deseneaza doua cercuri cu diametrul de 26cm. Albusurile se bat spuma foarte...
Tort spirala de bezeaSe bate untul cu zaharul. Se pun ouale pe rind amestecind bine dupa fiecare. Se amesteca praful de copt cu faina si se...
Tort cu visine si crema de brinzaPentru blat se bat bine albusurile cu zaharul si un plic zahar vanilat. Se amesteca in compozitia de albus galbenusurile,...
Tort cu lamiiBiscuitii se macina se amesteca cu untul moale si faina pana avem o masa omogena. Se adauga zaharul si zaharul vanilat. Se...
Tort special de mereAceasta reteta de tort de inghetata este o varianta la clasica inghetata. Puteti sa preparati acest tort cu inghetatele...
Tort cu doua feluri de inghetataPentru aluat se amesteca foarte bine toate ingredientele cu ajutorul mixerului si se dau la rece 30 min. Se pune aluatul in...
Tort de grapefruitSe freaca galbenusurile cu zaharul si zaharul vanilat, iar albusurile se bat spuma tare. Se amesteca faina cu praful de copt,...
Tort de brinza si friscaSe intind 3 foi duble de aluat. O foaie se pudreaza cu o lingura de zahar, celelalte se ung cu un amestec din 50 g zahar, 50...
Tort crocant cu mereSe bat spuma ouale cu zahar si zahar vanilat. Se adauga faina si praful de copt. Aluatul se pune in 2 forme mare si mica si...
Tort soricelZaharul se bate cu untul pina devine o crema omogena. Se pune zaharul vanilat si ouale,pe rind, amestecind bine. Se adauga...
Tort cu crema de vanilie si capsuniPentru clatite se amesteca toate ingredientele cu mixerul. Se coc clatite in forma putin unsa cu grasime. Se amesteca sucul...
Tort de clatiteDin faina, zahar, galbenusuri si unt se face un aluat care se da la rece 40 min., se imparte in 4 parti; din 3 se intid foi...
Tort mignonPentru blat se amesteca toate ingredientele cu ajutorul mixerului pina rezulta un aluat cremos. Se pune in tava de tarta unsa...
Tort cu mandarine si capsuniSe freaca untul cu doua galbenusuri, se adauga un ou intreg, smintina, vanilie si faina. Se framinta bine si se imparte...
Tort fragedSe topeste untul si se lasa sa se rcoreasca. Se amesteca cu piscoturile zdrobite si se pune in tava de chec tapetata cu...
Tort de zmeuraOrezul se marunteste apoi se topeste pe aburi. Se lasa sa se racoreasca 10 min apoi se toarna in forma de tort tapetata cu...
Tort crocant cu zmeuraBlatul: se bat ouale cu zahar si se adauga faina si praful de copt. Se coace la foc potrivit, in tava tapetata cu faina si...
Tort cu turta dulce si crema mascarponeDin zahar, faina, galbenusuri si unt se framinta un aluat fraged care se pune intr-o forma de tort de 26 cm si se da la rece...
Tort cu sampaniePentru aluat se amesteca foarte bine ingredientele si se imparte coca in 3 parti. Se coc 3 foi. Se amesteca ingredientele...
Tort englez de ciocolata