Feliile de peste se sareaza si se stropesc cu zeama de lamiie. Slanina se taie in bucatele si se pune intr-o tigaie la foc...
Peste cu sos de mereIntr-o cratita unsa cu unt se pun cepele taiate pestisori, iar pe deasupra pestele curatat si spalat. Se presara sare si...
Peste "a Suisse"Se curata bananele, se taie in felii, se stoarce portocala peste ele si se amesteca cu zaharul pudra.
Salata de banane cu suc de portocaleCaisele se curata de coaja, li se scot simburii si se pun intr-o compotiera. Peste ele se presara zaharul pudra, zeama de...
Salata de caise cu vin albSe pune apa la fiert si, cind da in clocot, se toarna peste florile de sunatoare. Se acopera si se lasa sa stea 10-15 minute,...
Ceai de sunatoareBucatile de cas se asaza intr-un vas rezistent la caldura uns bine cu unt. Peste feliile de cas se toarna ouale batute bine...
Cas cu ouaPiinea se taie in cubulete mici care se pudreaza cu zahar si se prajesc intr-o tigaie. Se pun apoi intr-un castron si se...
Supa cu specific francezIntr-o cratita cu unt topit se pun slanina taiata in bucatele si cepele tocate marunt. Indata ce incep sa capete o culoare...
Peste cu orezSe freaca galbenusurile cu zaharul peste care se toarna si restul ingredientelor si se serveste cu cuburi de gheata.
Cocteil de sampanieCastravetii curatati, taiati felii subtiri, sarati si dupa 10-15 minute storsi, se pun in salatiera, impreuna cu usturoiul...
Salata de castravetiSe fierb ouale tari, se taie in doua, se scot galbenusurile si se amesteca cu pasta de peste. Se umplu albusurile, se...
Oua cu pasta de pesteAceasta ciorba se poate prepara din peste marunt sau din capul si 2-3 bucati de la coada unui peste. Se pune intr-o oala...
Ciorba de pestePestele fiert se scoate de pe oase si se toaca cu cutitul. Se amesteca cu uleiul, zeama de lamiie, sarea si verdeata. Oul...
Salata de peste