Preincalziti cuptorul la 180°C (treapta 4 la cel pe gaz). Asezonati din abundenta ratele, atat in interior, cat si la...
Rata la cuptor cu sos de salvie, ghimbir si rubarbaPreincalziti cuptorul la 200°C (treapta 6 la cel pe gaz). Folositi o tava mica, astfel incat pestele sa se distribuie...
Cambula in tava cu spanac, masline si rosiiPreincalziti cuptorul la 200°C (treapta 6 la cel pe gaz). Puneti rosiile si jumatate din uleiul aromat in care au fost...
Rulouri de unditarPisica de mare este un sortiment de peste care se gaseste deja destul de usor si la noi in marile magazine. Carnea este alba...
Aripioare de pisica de mare cu lamaie si 5 aromeOpariti sparanghelul si prazul in apa sarata clocotita timp de cateva minute sau pana cand se inmoaie si apoi scurgeti apa....
Scoici la tigaie cu sparanghel si praz tanarBarbunul este un peste de talie mica care traieste in apa de mica adancime. Este asemanator guvidului, insa are carnea roz si...
Barbun umplut cu pesmet si rosiiCreveti prajiti, simpli, in tigaie sunt cei mai deliciosi. Crevetii vor lua aromele celorlalte ingrediente: ghimbir, usturoi...
Creveti prajiti, cu ghimbir, usturoi si ardei iutiSpalati prunele, taiati-le in jumatate si scoateti-le samburii. Taiati jumatatile de pruna in cubulete cu latura de 1 cm....
Rulouri japoneze de porc cu pruneE usor sa gatiti carnea, cartofii si budincile, dar e important sa va sincronizati operatiunile. Inainte de a incepe, trebuie...
Vita la cuptor cu cei mai buni cartofiPreincalziti cuptorul la 200°C (treapta 6 la cel pe gaz). Zdrobiti rozmarinul intr-un mojar, pentru a-i elibera aroma....
Calcan sicilian la cuptor cu lamaieZbarciogii sunt primii bureti ce apar in paduri, si pot fi culesi in luna aprilie. merg perfect in tocanite, servite langa...
Medalioane de vita cu zbarciogi si sos din vinPreincalziti cuptorul la 200°C (treapta 6 la cel pe gaz). Crestati in zig-zag grasimea de pe coastele de miel - astfel,...
Miel la tava cu legume si ulei de maslinePreincalziti cuptorul la 220°C (treapta 7 la cel pe gaz). Taiati pestele in cubulete cu latura de 2,5 cm puneti-l intr-un...
Frigarui de unditar cu rozmarin, pancetta si painePreincalziti cuptorul la 200°C (treapta 6 la cel pe gaz). Puneti toata sarea intr-un castron, impreuna cu semintele de...
Pui invelit in sare cu fenicul, cimbru si lamaiePreincalziti cuptorul la 190°C (treapta 5 la cel pe gaz) si pregatiti un vas potrivit pentru pui. Asezonati-I bine peste...
Pui in laptePreincalziti cuptorul la 200°C (treapta 6 la cel pe gaz). Tocati ciupercile — jumatate din cantitate mai mare,...
Piept de pui rulat in aluatSeparati pulpele inferioare, cele superioare si pieptul pasarii sau rugati-l pe macelar sa faca acest lucru. Intr-un...
Bibilica la cuptor cu rodii si spanacMarinati bucata de ton in putin sos de soia, timp de 1 ora. Uscati pestele prin tamponare cu un servet de hartie, frecati-l...
Ton prajit cu ghimbir ras si arpagicPreincalziti cuptorul la 200°C (treapta 6 la cel pe gaz). Cu doua-trei bucati de sfoara, legati carnea de porc. Nu trebuie...
Porc in vin alb cu usturoi, fenicul si rozmarinZdrobiti jumatate din salvie intr-un mojar (puteti folosi un facalet si un castron de metal). Adaugati usturoiul si...
File de porc splendid marinat, copt cu rubarbaPuneti faina intr-un castron mare si amestecati-o treptat cu 500 ml de apa, pana ce obtineti un aluat elastic, usor de...
Pui in crusta de aluatPreincalziti cuptorul la 190°C (treapta 5 la cel pe gaz). Asezonati abundent puiul in intenor si la exterior si umpleti...
Pui ia cuptor cu sos dulce-acrisorIn etapa 1 a retetei de baza pentru paine, adaugati 285 ml apa impreuna cu dovleceii si cimbrul. Amestecati ingredientele,...
Paine cu dovleceiPuneti intr-o tigaie 4 linguri bune de ulei de masline, apoi usturoiul si cimbrul. Adaugati ceapa, acoperiti cu capac si...
Baghete cu ceapaScoateti samburii cireselor, fie cu mainile, fie cu un aparat de scos samburi — operatia e cam neplacuta si va poate...
Focaccia cu cirese dulci, pentru micul dejunAceasta e painea originala, cu adevarat naturala. Este vorba aici despre ingrediente biblice. In loc sa folosim drojdia...
Paine plamadita (cu maia)Luati un somon frumos si proaspat, asezonati-l atat in interior, cat si in exterior, frecati-l cu ulei de masline si...
Somon fript intreg, in ierburiO prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si ciresePrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postPlacinta mea preferata.
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafideReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post