Se tine puiul pe flacara dupa ce s-a golit de intestine si de maruntaie, se spala in multa apa rece si se pune la fiert cu...
Supa din carne de pui
Se spala puiul, se pune pe un fund de lemn si se bate cu un batator pana cand se sfarama osul. Se spala din nou, se pune apoi...
Supa din carne de pasare cu mere
Rasolul se spala si se pune la fiert intr-o oala mare, cu multa apa race. Se fierbe descoperit doua ore, dupa oare se adauga...
Supa de carne cu stafide
Se curata sfecla de coaja, se taie batoane mici de 2-3 cm si se pune la fiert cu apa calda. Se fierbe cu oala acoperita pana...
Bors calugaresc
Se curata cartofii de coaja, se spala in apa rece, apoi se taie cubulete mici. Se mai spala in cateva ape reci, dupa care se...
Bors de cartofi
Se curata dovleceii de coaja alba de deasupra cu lama unui cutit ascutit, in asa fel ca sa nu se ia si din pulpa. Se inlatura...
Bors de dovlecei
Se curata pestele marunt si se pune la fiert cu apa calda. Pestele mare se curata de solzi, se taie bucati mari si se sareaza...
Ciorba pescareasca
Se curata gaina, se tine pe flacara pentru ca puful de pe ea sa se arda, apoi se freaca usor cu malai. Gaina, golita de...
Supa-crema din carne de pasare
Se spala carnea si se pune la fiert cu multa apa rece. Cand da in clocot, supa se spumuieste, se potriveste focul si se...
Supa de carne cu galuste de gris
Se spala carnea, se curata de resturi de oase si se pune la fiert cu multa apa rece. Se spumuieste supa cand da in clocot si...
Supa alba din carne de vaca
Carnea se spala si se pune la fiert cu apa rece. Se indeparteaza spuma cand da in clocot, se adauga zarzavatul spalat si...
Supa din carne de manzat cu zdrente de ou
Se curata pestele si se lasa in apa rece. Se alege orezul, se toaca ceapa si se pun sa fiarba in bors diluat cu o cana de...
Bors de peste
Se alege fasolea, se spala cu apa rece si se lasa in apa rece cateva ore. La fel se procedeaza cu ciolanul afumat, care se...
Ciorba de carne afumata cu fasole boabe
Se taie carnea bucati, se pune la fiert si se lasa sa dea in clocot. Se spumuieste, se acopera oala si se lasa sa fiarba pana...
Ciorba din carne de berbec
Carnea afumata se tine in apa rece cateva ore, se taie cu un cutit sau cu o toporisca, se spala in multa apa rece si se pune...
Ciorba de carne afumata cu tarhon
Se spala carnea, se taie bucati si se pune sa fiarba intr-un litru de apa rece. Se indeparteaza spume cand da in clocot si se...
Ciorba a la grec
Se curata carnea, se spala cu apa multa, se pune la fiert cu 1 litru de apa rece. Cand da in clocot, se spumuieste si se...
Ciorba de potroace
Burta se spala in mai multe ape reci, se curata cu lama ascutita a unui cutit, dupa care se taie felii mari si se pune la...
Ciorba de burta
Se spala burta, se curata cu lama unui cutit ascutit, se taie felii mari si se spala din nou. Se asaza felii de burta pe...
Ciorba de burta a' la francaise
Se spala carnea, se taie bucati potrivit de mari care se pun la fiert cu apa rece. Se spumuieste cand da in clocot, dupa care...
Bors din carne de porc
Se spala puiul, se curata, se trece pe flacara mare si se freaca usor cu malai. Se mai spala o data, se taie bucati, apoi se...
Bors din carne de pui
Se curata puiul, se spala si se taie bucati. Se pune la fiert in apa rece cat sa-l acopere. Cand da in clocot se spumuieste,...
Bors din carne de pui cu fasole verde
Se pune carnea tocata intr-o farfurie adanca, se amesteca cu felia de paine inmuiata si bine farimitata, cu un ou crud,...
Bors de perisoare
Carnea se taie bucati potrivit de mari, se spala in apa rece si se pune la fiert impreuna cu osul intreg si curatat, cu apa...
Bors rusesc
Se spala si se curata maruntaiele si tacamurile de pasare, apoi se pun sa fiarba intr-o oala adanca impreuna cu borsul si 1/2...
Bors din maruntaie si tacamuri de pasare
Se spala carnea, se taie bucati potrivit de mari, se pune la fiert cu apa rece cat s-o acopere. Se spumuieste cand carnea a...
Bors din carne de miel
Capul se curata de resturile de par, se inlatura ochii, se separa limba si se spala in mai multe ape reci. Se pune la fiert...
Bors din cap de miel
Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc