Sturm Margareta - Rețete

Friptura picanta cu ardei
Mancaruri cu carne

Friptura picanta cu ardei

Se spala si se usuca carnea. Cu o sforicica de bucatarie se leaga cei doi ardei iuti proaspeti de carne. Carnea se pune...

Friptura picanta cu ardei
Ragout de conopida
Mancaruri cu legume

Ragout de conopida

Cartofii se curata, spala, injumatatesc si se pun cca. 20 min. la fiert. Se curata conopida, se spala, se imparte in...

Ragout de conopida
Icre de stiuca
Aperitive cu peste

Icre de stiuca

Icrele de stiuca fiind mai mari, se pot pregati si fara gris. Se pun intr-un castron adanc, se stoarce deasupra lor zeama de...

Icre de stiuca
Pilaf de pui
Mancaruri cu orez

Pilaf de pui

Se spala si se curata puiul, se spala si maruntaiele, se pun cu putina sare sa stea cateva minute, dupa care se auresc in...

Pilaf de pui
Prajitura Zoe
Prajituri

Prajitura Zoe

Foile: Se freaca margarina cu zaharul si galbenusurile, se adauga vanilia, sarea apoi laptele in care s-a dizolvat amoniacul...

Prajitura Zoe
Prajitura Greta Garbo
Prajituri

Prajitura Greta Garbo

Din ingredientele pt. foi faci un aluat din care se intind 4 foi. Nuca macinata se amesteca cu zaharul si se lasa deoparte....

Prajitura Greta Garbo
Tort de lamaie si smantana degresata
Torturi

Tort de lamaie si smantana degresata

Gelatina se inmoaie in apa rece. Smantana degresata cu zaharul, zaharul vanilat, sucul de lamaie si coaja, se amesteca bine....

Tort de lamaie si smantana degresata
Placinta cu branza de burduf si marar
Prajituri

Placinta cu branza de burduf si marar

Din faina, 50 gr. oua, sare, untura si ulei se framnata un aluat compact si nelipicios. Se unge coca pe deasupra cu unt si se...

Placinta cu branza de burduf si marar
Langosi a la Cluj
Gogosi

Langosi a la Cluj

Din faina, oua, drojdie, sare si apa se prepara coca. Separat se fierb cartofii in coaja, se curata, se trec prin masina de...

Langosi a la Cluj
Galusti cu prune
Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Galusti cu prune

Se aleg cartofii, se spala bine cu apa rece si se pun in coaja la fiert cu sare si intregi. Dupa ce au fiert, se curata de...

Galusti cu prune
Medalioane de caprioara cu prune uscate si piure de cartofi
Mancaruri cu vanat

Medalioane de caprioara cu prune uscate si piure de cartofi

Se taie de pe carne grasimea, se sareaza si se pipereaza pe amandoua partile. Uleiul se infierbanta intr-o tigaie si carnea...

Medalioane de caprioara cu prune uscate si piure de cartofi
Crochete de cascaval simple
Aperitive cu branza

Crochete de cascaval simple

Crochetele de cascaval se prepara repede. Pentru a pregati acest aperitiv avem nevoie de cateva ingrediente simple.

Crochete de cascaval simple
Kokos-Trefla
Budinci

Kokos-Trefla

Se sfarma Amaretini marunt si se pun in 6 boluri de desert si se stropesc cu cate o lingura lichior. Se lasa sa se inmoaie...

Kokos-Trefla
Supa de ceapa cu croutons
Supe de legume

Supa de ceapa cu croutons

Se taie cepele in jumatate, apoi in inele. Uleiul se pune intr-o oala mare si se infierbanta. Se pun cepele, ceva unt,...

Supa de ceapa cu croutons
Salata Cezar cu macaroane si pui
Salate reci

Salata Cezar cu macaroane si pui

Macaroanele se pun la fiert in apa sarata cam 8 minute. Se scot si se lasa sa se stoarca. Painea se taie in cubulete si se...

Salata Cezar cu macaroane si pui
Stea cu cocos
Torturi

Stea cu cocos

Galbenusurile, untul, zaharul, sarea si crema de ciocolata se amesteca. Faina cu praful de copt, se cerne si se amesteca cu...

Stea cu cocos
Sarut cu nuci
Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Sarut cu nuci

Untul cu zaharul si scortisoara se bat pana devine spumos, apoi pui un galbenus si un ou. Se adauga nucile macinate si faina....

Sarut cu nuci
Stelute cu fructe
Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Stelute cu fructe

Se trece faina prin sita impreuna cu praful de copt, se adauga smantana, zaharul, untul si laptele. Cojile de portocale si...

Stelute cu fructe
Caltabosi
Mancaruri cu carne

Caltabosi

Carnea, plamanii, inima si 150 gr de slanina se pun la fiert. Cand se vede ca sunt cam pe jumatate fierte, se pune si...

Caltabosi
Rusa si eleganta
Prajituri

Rusa si eleganta

6 galbenusuri, apa, 200 gr. zahar se bat pana se fac spuma, se adauga faina si cele 6 albusuri (care s-au batut spuma) se...

Rusa si eleganta
Oua scotiene
Mancaruri cu carne

Oua scotiene

Ouale scotiene cu cartofi piure sunt o reteta de aperitive festive potrivite pentru orice sarbatoare, mai ales de Paste, cand...

Oua scotiene
Bulgari de zapada cu fructe
Prajituri

Bulgari de zapada cu fructe

Blatul se taie in cubulete mici. Frisca se bate tare cu praful de intarit. Smantana se amesteca cu zaharul, apoi cu smantana...

Bulgari de zapada cu fructe
Cordon Bleu
Mancaruri cu carne

Cordon Bleu

Pentru Cordon Bleu se ia carne de vitel, dar se poate folosi si de pui si de curcan (piept). Pieptul de pui se spala, se usca...

Cordon Bleu
Valurile Dunarii
Prajituri

Valurile Dunarii

Aluat: untul se freaca bine cu zaharul, zaharul vanilat pana se face ca o spuma, apoi se adauga ouale unul cate unul,...

Valurile Dunarii
Prajitura Hilda
Prajituri

Prajitura Hilda

Pentru aluat, se pun toate ingredientele impreuna si se amesteca cu mixerul si se pun intr-o tava care a fost intai acoperita...

Prajitura Hilda
Ischler
Prajituri

Ischler

Din ingredientele de aluat se face o coca din care se taie forme rotunde si se coc la 200 de grade - 10 minute. Aluatul se...

Ischler
Toba
Mancaruri cu carne

Toba

Se spala si se parlesc bine picioarele si urechile. Se rade soricul cu cutitul, se spala din nou si se albeste prin frecare...

Toba
Prajitura de post, cu suc de rosii

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Prajitura de post, cu suc de rosii
Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Negresa de post cu nuci
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii
Cele mai apreciate rețete
Prajitura foaie peste foaie
1
Prajituri

Prajitura foaie peste foaie

Prajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...

Prajitura foaie peste foaie
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoara
2
Retete culinare

Chifle pufoase - Reteta simpla si usoara

Cele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...

Chifle pufoase - Reteta simpla si usoara
Reteta de mucenici moldovenesti
3
Retete culinare

Reteta de mucenici moldovenesti

Pentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...

Reteta de mucenici moldovenesti
Bait pentru carne de vanat
4
Mancaruri cu carne

Bait pentru carne de vanat

Descoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.

Bait pentru carne de vanat
Negresa cu branza si cirese
5
Prajituri

Negresa cu branza si cirese

Este o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!

Negresa cu branza si cirese
Parteneri
Gogosi de post
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Cornulete fragede cu bors
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia