Se spala pieptul de pui si se portioneaza dupa dorinta. Ciupercile se spala foarte bine si se tau felii. Se prajesc bucatile...
Pui cu ciuperci si smantanaSe feliaza carnea, se bate cu ciocanul de snitele pentru a o subtia si netezi. Felia de carne trebuie sa fie...
Rulada de carneSe taie rosiile in jumatate pe orizontala, se golesc de miez si se lasa sa se scurga. Se toaca maslinele, se amesteca cu...
Rosii umplute cu pasta de maslineAceasta reteta este delicioasa. Pentru a prepara chec aperitiv cu verdeata avem nevoie de sunca, cascaval si oua.
Chec aperitiv cu verdeataSe curata rasolul de vitel de pielite, se spala si se usca un un prosop. Apoi se aseaza intr-o tava. Separat se inmoaie felia...
Rasol de vitel in crusta picantaSe curata bine pulpele de iepure, se pudreaza cu sare si piper, se freaca cu boia si se dau la cuptor intr-o tava unsa cu...
Pulpa de iepure cu ciuperciSe curata si se zvanta bine curcanul. Se indeparteaza putin pielea de pe piept si se introduce rozmarin, maghiran si salvie....
Curcan la cuptorSe spala fileurile de cod, se tau in patru bucati si se usuca. Se amesteca cascavalul ras cu fasolea verde taiata in bucati...
Portofele cu fasole verdeSe spala pestele si se lasa la scurs. Se amesteca pesmetul cu sare, piper si tarhon. Se pudreaza fileurile cu acest amestec....
File de cod cu tarhonSe curata pestii de intestine, se spala bine si se lasa la uscat. Se taie usturoiul marunt si se introduce in interiorul...
Pastrav la gratar1. Se amesteca faina cu sarea, se adauga margarina taiata cubulete si se framanta cu degetele pana obtii un aluat...
Placinta cu branza si spanacSe amesteca toate ingredientele pentru sosul marinat intr-o craticioara, cu exceptia usturoiului si se fierb 5 minute la foc...
Cotlet de miel aromat1. Se curata ficatul si pipotele. Se spala si se fierb 15 minute in apa cu sare, iar apoi se scurg de zeama si se lasa la...
Drob de curcanSe curata carnea, se spala, se usuca si se aseaza intr-un vas potrivit ca marime. Se amesteca toate ingredientele pentru...
Pulpa de miel glasataSe curata rasoalele de pielite si tendoane, se spala si se lasa la fiert in apa cu sare 45 de minute. Din cand in cand se...
Rasol de miel la cuptor1. Se amesteca drojdia cu zaharul, o lingura de faina, putina apa minerala pana se formeaza un aluat, care trebuie sa stea la...
Paine cu masline1. Se amesteca carnea, ficateii si pipotele tocate, ceapa taiata marunt si 4 oua crude. Se caleste partea alba de la praz...
Drob in crusta de bacon1. Se taie ciupercile marunt si se calesc in 2 linguri de ulei impreuna cu ceapa tocata fin si ardeiul taiat fasii. Cand...
Chec din carne de vita1. Se amesteca drojdia cu o lingura de zahar, 2 linguri de faina si 2 de lapte pana se obtine un aluat care se lasa la loc...
Impletitura cu seminte1. Se cerne faina intr-un castron mare. In mijlocul ei intr-o adancitura se adauga drojdia zdrobita, o lingura de zahar si...
Colacei de PasteCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciO prajitura vazuta la bucataras Irina care m-a incantat de la prima vedere. Numai bine aveam toate ingredientele necesare asa...
Prajitura cu mascarpone si zmeuraReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce