De obicei calcanul fiert nu se serveste intreg. Cand este de marime potrivita, se curata inauntru, se taie cu un foarfece...
Calcan fiertPentru calcan prajit cu patrunjel se curata pestele, se taie in bucati de marime potrivita si se sareaza. Se pune uleiul sa...
Calcan prajit cu patrunjelPentru calcan prajit in unt se curata calcanul si se taie in bucati potrivite, care se tin un sfert de ora intr-un castron cu...
Calcan prajit in untPentru calcan la cuptor se curata un calcan de marime potrivita si se pregateste ca pentru fiert. Se unge cu unt o farfurie...
Calcan la cuptorPentru stiuca delicioasa umpluta la cuptor se curata stiuca. Se scoate pielea cu atentie ca sa ramana intreaga. Cine este...
Stiuca delicioasa umpluta la cuptorPentru platica delicioasa la cuptor se curata pestele, se spala si se da sare. Se lasa sa stea cu sare o jumatate de ora. Se...
Platica delicioasa la cuptorPentru mancarea de lin se curata de solzi cativa pesti mai mici, se taie capetele, se despica in doua in lungime si se scoate...
Mancare de linPentru iahnia de lin se curata de solzi cativa pesti mai mici, se taie capetele, se despica in doua in lungime si se scoate...
Iahnie de linPentru scrumbii rasol se curata pestele de solzi si se scoate cu grija osul amar de la cap, care amareste pestele la fiert....
Scrumbii rasolPentru crapul prajit cu patrunjel se curata pestele, se taie in bucati de marime potrivita si se sareaza. Se pune uleiul sa...
Crap prajit cu patrunjelBibanul se curata mai greu de solzi. De aceea intai se frige si apoi se rad solzii. Pentru biban in saramura cu boia se...
Biban in saramura cu boiaPentru guvizii prajiti se curata guvizii, se sareaza si se lasa sa stea o jumatate de ora. Se usuca cu o carpa curata, se dau...
Guvizi prajitiSalaul rasol se pregateste la fel ca si crapul. Se curata pestele de solzi si se scoate cu grija osul amar de la cap, care...
Salau rasolPentru salaul simplu cu maioneza se fierbe pestele. Se scurge bine de apa, se scot cu grija toate oasele. Carnea se desface...
Salau simplu cu maionezaPentru fileul de salau pane se curata un salau mijlociu. Se taie capul si coada. Se desface exact in doua, in lungirne. Se...
Fileu de salau panePentru stiuca fiarta umpluta se curata stiuca. Se scoate pielea cu atentie ca sa ramana intreaga. Cine este indemanatic face...
Stiuca fiarta umplutaPentru plachia de crap se curata pestele, se taie in bucati de marime potrivita si se sareaza. Se pune uleiul sa se...
Plachie gustoasa de crapPentru crap la cuptor cu vin alb si usturoi se curata crapul, se sareaza pe afara si inauntru si se lasa sa stea cel putin un...
Crap la cuptor cu vin alb si usturoiPentru piftia de crap se curata pestele ca pentru rasol. Se taie bucati potrivite si se pun impreuna cu capul intr-o cratita...
Piftie de crapPentru burta de crap in saramura se alege un crap mai mare, se curata si se taie capul si coada. Se despica pestele in doua,...
Burta de crap in saramuraPentru mancarea de crap se curata crapul, se taie in bucati de marime potrivita si se lasa cu sare pana ce se pregateste...
Mancare de crapPentru ghiveciul de peste se curata pestele, se taie in bucati, se da sare si se lasa sa stea pana se pregateste zarzavatul....
Ghiveci de crapPentru midiile fierte, ca si la raci, o prima conditie la pregatirea midiilor este ca ele sa fie cat se poate de proaspete....
Midii fiertePentru midiile pescaresti se fierb midiile. Se scoate cu totul carnea din scoica, se tine la cald, dar nu direct pe masina....
Midii pescarestiPentru pilaful de midii se fierb midiile cu putina apa si se scoate carnea dinauntru. Se prajesc usor in unt sau in ulei o...
Pilaf de midiiPentru midiile prajite cu vin si usturoi se fierb midiile si se scot din scoica. Din ou, lapte, faina, sare si piper se face...
Midii prajite cu vin si usturoiDaca pregatiti melci fierti este bine sa stiti ca acestia sunt mai gustosi incepand din octombrie pana in martie, cand se...
Melci fiertiFoarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.
Spanac cu usturoi verde, la cuptorRetete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...
Pulpe de pui cu legume la cuptorCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcNectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...
Nectar de caiseCoquelet de Bretagne este un suculent si delicios pui la cuptor, plin de arome si savoare si care merita incercat macar o data.
Coquelet de Bretagne - FrantaCine a zis ca nu se poate manca foarte bine fara carne? Noi ne-am obisnuit sa mancam mai rar carne, asa ca incercam tot...
Chiftelute de conopidaDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata