Pentru pilaful simplu de prepelite se curata patru prepelite, se taie in doua in lungime si se sareaza. Se infierbanta o...
Pilaf simplu de prepelitePentru potarnichi la frigare inainte de a fi jumulite, potarnichile trebuie tinute 24 de ore, dupa ce au fost impuscate, dar...
Potarnichi la frigarePentru potarnichile cu smantana si ceapa se curata potarnichile ca pentru fript. Se pun la cuptor in tava cu putin unt si...
Potarnichi cu smantana si ceapaPentru friptura simpla de iepure se curata iepurele si se lasa sa se marineze. Se alege partea buna de friptura, adica...
Friptura simpla de iepurePentru friptura de iepure cu smantana si usturoi se frige iepurele la tava. Cand este gata, se scoate din tava si se tine la...
Friptura de iepure cu smantana si usturoiPentru iepurele cu masline si arpagic se curata si se marineaza iepurele. Se scoate bucata potrivita pentru friptura, iar...
Iepure cu masline si arpagicPentru iepurele cu zarzavat se pregateste iepurele ca pentru mancarea cu masline. Se prajeste usor o ceapa taiata felii cu o...
Iepure cu zarzavatPentru papricasul de iepure se pregateste iepurele, se taie bucati, se pune la marinat. Se prajeste usor intr-o tigaie, in...
Papricas de iepure cu slaninaPentru cotletele de caprioara se taie cotletele de circa 2 cm grosime si se bat usor ca sa se mai subtieze. Se pune intr-o...
Cotlete de caprioaraPentru snitelul de caprioara se taie felii de carne din spinare sau din pulpa, se bat usor cu ciocanul de lemn. Se stropesc...
Snitel delicios de caprioaraPentru ficatul de gasca simplu se alege un ficat frumos, proaspat si alb, se indeparteaza vana de sange si locul unde a fost...
Ficat de gasca simpluPentru gasca fripta la cuptor se curata gasca, se spala in mai multe ape. Se scurge bine, se sareaza si se lasa astfel sa...
Gasca fripta la cuptorPentru curcan fript se curata curcanul, se spala in mai multe ape. Se scurge bine, se sareaza si se lasa astfel sa stea o...
Curcan friptPentru porumbei cu mazare boabe trebuie alesi totdeauna numai porumbei tineri. Se curata ca si puii, se sareaza si se pun...
Porumbei cu mazare boabePentru porumbeii fripti cu unt si slanina se curata porumbeii, se sareaza si daca ficatul n-a fost atins de fiere, se pune...
Porumbei fripti cu unt si slaninaPentru porumbeii umpluti cu carne de vitel se curata porumbeii, se sareaza. Se umplu cu o umplutura facuta din carne de vitel...
Porumbei umpluti cu carne de vitelPentru gasca pe varza se pregateste gasca ca pentru fript. Se taie marunt o varza murata frumoasa, se fierbe in apa clocotita...
Gasca pe varzaRata cu varza se pregateste la fel ca mancarea de came cu varza. Veti avea nevoie de o rata mijlocie, varza, bors, bulion sau...
Rata cu varzaPentru friptura de boboc de rata pe varza cu boia se alege totdeauna o rata tanara. Se curata rata, se sareaza si se pune...
Boboc de rata pe varza cu boiaPentru rata cu mazare boabe se fierbe mazarea boabe cu zeama de carne. Cand este aproape fiarta, se adauga sare, zahar si...
Rata cu mazare boabePentru gasca cu castraveti si ceapa se taie dintr-o gasca bucatile potrivite pentru mancare si se asaza in cratita fara...
Gasca cu castraveti si ceapaPentru curcanul umplut se curata curcanul, se spala in mai multe ape. Se scurge bine, se sareaza si se lasa astfel sa stea o...
Curcan umplut deliciosGasca umpluta cu ficat si ciuperci se pregateste la fel ca si curcanul umplut. Veti avea nevoie de o gasca, paina, ficat de...
Gasca umpluta cu ficat si ciuperciPentru gaina rasol simpla se alege o gaina grasa, se curata, se spala si se pune la fiert in apa fierbinte. Se ia spuma, se...
Gaina rasol simplaToate mancarile de pui cu sos si zarzavat se pot face si din gaina. Mancarile de gaina sunt foarte gustoase si se servesc calde.
Mancari de gainaPentru ostropelul de rata cu ceapa si usturoi se curata rata, se taie bucati, se sareaza si se inabusa intr-o cratita cu...
Ostropel de rata cu ceapa si usturoiPentru rata cu masline si ceapa se prajesc bucatile de rata cu o jumatate lingura de untura. Daca rata este grasa, se pune...
Rata cu masline si ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeDe sezon! Abia astept s-o prepar si in varianta sarata cu telemea de capra sau oi :) (veche ;) ) Reteta am preluat-o de la...
Tarta rustica cu prune si nuci