Pentru crema cu miere pentru foi de napolitana aveti nevoie de zahar, miere, nuca si cacao.
Crema cu miere pentru foi de napolitanaPentru crema cu nuca pentru foi de napolitana va trebuie 400 g zahar, 400 g unt, 200 g nuca macinata si 4 oua.
Crema cu nuca pentru foi de napolitanaPentru crema cu rahat pentru foi de napolitana, 1 kg rahat se da prin masina de tocat carne, alternativ cu 2 lamai taiate felii.
Crema cu rahat pentru foi de napolitanaPentru crema cu zahar ars pentru foi de napolitana, ocana de zahar ars caramel se rastoarna pe marmura si se raceste.
Crema cu zahar ars pentru foi de napolitanaPentru crema pariziana, 5 oua se bat spuma, apoi, separat, se face un sirop dintr-o cana de zahar si jumatate de cana de apa.
Crema parizianaPentru crema alba se fierb 150 ml apa si 300 g zahar pana se face un sirop gros. Este delicioasa.
Crema albaCrema alba cu cocos se foloseste la orice fel de blat. Este usor de facut si este foarte buna.
Crema alba cu cocosCu crema din lapte praf se umplu foile de napolitana. Se pregateste rapid si simplu si este delicioasa.
Crema din lapte prafPentru crema Maia se pun la topit 250 g zahar, apoi separat, se bat 5 oua cu 200 g zahar, dupa care se adauga peste zaharul...
Crema MaiaCompozitia pentru crema pentru foi de napolitana se fierbe timp de 5 minute, apoi imediat se umplu foile.
Crema pentru foi de napolitanaPentru crema delicioasa de cacao aveti nevoie de zahar, oua, unt si cacao. Se prepara usor.
Crema delicioasa de cacaoPentru crema de ciocolata cu ness va trebuie 150 g zahar, 80 g unt, 4 galbenusuri, 100 g ciocolata.
Crema de ciocolata cu nessPentru crema simpla de ciocolata aveti nevoie de galbenusuri, unt, zahar si ciocolata menaj.
Crema simpla de ciocolataCrema fina de ciocolata se serveste la pahar, cu frisca pe deasupra sau se poate folosi ca umplutura pentru eclere.
Crema fina de ciocolataLa final, dupa ce se raceste, crema de cocos se poate pune pe foi. Se pregateste usor si este delicioasa.
Crema de cocosCrema de zahar ars cu cacao se serveste rece, odata cu frisca. Se prepara usor si este foarte buna.
Crema de zahar ars cu cacaoPentru trandafirii din zahar aveti nevoie de 800 g zahar, 300 g apa si 30 g otet. Pot fi folositi la ornarea torturilor.
Trandafiri din zaharCrema caramel cu nuca se pregateste usor. Va trebuie 150 g nuci taiate, 150 g zahar, 2 oua intregi si 200 g unt.
Crema caramel cu nucaPentru crema de branza de vaci dulce se amesteca branza cu zaharul, dulceata, coniacul si la urma se adauga ciocolata topita.
Crema de branza de vaci dulceSosul de zmeura se serveste peste salata de fructe, cu decor de frisca. Este delicios si usor de facut.
Sos de zmeuraPentru sosul delicios de zmeura va trebuie 300 g zmeura, 3 linguri de apa si 3 linguri de zahar.
Sos delicios de zmeuraPentru spuma de zmeura aveti nevoie de gelatina, zmeura, suc de lamaie, oua, frisca si o lingura de esenta de vanilie....
Spuma de zmeuraPentru serbetul delicios de lamaie se fierbe zaharul cu apa, iar dupa ce s-a legat siropul, se ia de pe foc si se lasa la racit.
Serbet delicios de lamaiePentru serbetul aromat de zahr ars, intr-o cratita punem 300 g zahar la ars, dupa care se stinge cu 2 pahare de apa.
Serbet aromat de zahar arsReţetă de preparare a papanaşilor. Pentru papanasii deliciosi cu branza de vaci aveti nevoie de 400 g branza de vaci, 500...
Reţetă de preparare a papanaşilor cu branza de vaciReţetă de preparare a papanaşilor. Pentru papanasii pufosi cu mac se dizolva 40 g drojdie si o lingurita de zahar in 125...
Reţetă de preparare a papanaşilor pufosi cu macSalata de fructe se pregateste rapid si este sanatoasa si delicioasa. In plus va puteti juca cu formele in care taiati...
Salata de fructeO prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiCele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoaraPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si cireseMai intai se taie rahatul si se ruleaza intre degete cam 2 cm lungime. Se separa ouale, se bate albusul spuma cu zahar. Se...
Fursecuri caleReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post