Rosiile sterilizate in apa cu sare pot inlocui cu succes rosiile proaspete in anotimpul rece.
Rosii sterilizate in apa cu sarePrajutura cu cozonac este o modalitate excelenta de reciclare a cozonacului ramas de la sarbatori.
Prajutura din cozonacMasinuta de curse este o gustare cu branza ideala pentru copiii mofturosi dar si o recompensa buna pentru cei harnicuti si...
Masinuta de curseSupa crema de legume de vara este o supa satioasa, sanatoasa si delicioasa.
Supa crema de legume de varaPizza usoara de vara poate constitui un pranz sau o cina rapide si satioase.
Pizza usoara de varaPulpe la punga cu verdeata pot fi o cina rapida, pe care sa o savureze toata lumea, cu mic cu mare, cu mare placere.
Pulpe la punga cu verdeataChecul aperitiv cu masline este un aperitiv delicios, spornic si satios.
Chec aperitiv cu maslineInelele de ceapa sunt o granitura surprinzatoare, dar la fel de delicioasa si hranitoare.
Inele de ceapaSalata pentru friptura este o salata de ardei si rosii coapte, delicioasa, ce poate fi servita ca si garnitura pentru fripturi.
Salata pentru fripturaArdeii umpluti cu carne de curcan sunt deliciosi. Prepara aceasta reteta de ardei umpluti cu ardei proaspeti de vara.
Ardei umpluti cu carne de curcanPrajitura de visine cu bezea este delicioasa, cu aroma acrisoara de visine si cu bezea crocanta.
Prajitura de visine cu bezeaCu totii stim ca aspectul si coloritul sunt foarte importante atunci cand servim mancarea copiilor. Asa ca nu mai sta pe...
Sandwich doua buburuzeMucenicii muntenesti fierti cu portocala este o mancare de post ce poate fi servita ca si desert. Se face un aluat din faina,...
Mucenici muntenesti fierti cu portocalaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce