elizeea - Rețete

Coaste de porc cu mustar
Mancaruri cu carne

Coaste de porc cu mustar

Spalam feliile de carne, le stergem, le taiem si le batem. Le saram pe ambele parti, presaram cu piper si o parte o ungem...

Coaste de porc cu mustar
Porc cu mustar
Mancaruri cu carne

Porc cu mustar

Se prajeste carnea intr-o bucata (poate lipsi piperul si usturoiul). Se scoate carnea din tava si se odihneste putin.

Porc cu mustar
Coaste de porc cu mustar
Mancaruri cu carne

Coaste de porc cu mustar

Spalam feliile de carne, le stergem, le taiem si le batem. Le saram pe ambele parti, presaram cu piper si o parte o ungem...

Coaste de porc cu mustar
Piscoturi cu crema de nuci
Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Piscoturi cu crema de nuci

Oparim nucile tocate cu lapte fierbinte si se amesteca pana cand devin albe. Se adauga untul amestecat cu zaharul pudra...

Piscoturi cu crema de nuci
Tort in forma de evantai
Torturi

Tort in forma de evantai

intr-o forma de tort rotunda se coace blatul dupa care se scoate pe un platou tapetat cu faina. Dupa ce s-a racit se taie in...

Tort in forma de evantai
Pui cu miere
Mancaruri cu carne

Pui cu miere

Pulpele se sareaza cu o sera inainte. Toate condimentele se amesteca si se ung bine pulpele. Se pun pulpele intr-o tava unsa...

Pui cu miere
Pasta de mici
Mancaruri cu carne

Pasta de mici

Se macina carnea de 3 pri, adaugam boia de ardei, sare, piper, apoi o punem la congelat timp de 3 ore. Apoi adaugam...

Pasta de mici
Varza la tava
Mancaruri cu varza

Varza la tava

Curatam frunzele de varza de nervuri fara sa le gaurim, le punem in apa clocotita si le fierbem 3 minute, apoi le strecuram...

Varza la tava
Piept de pui cu alune
Mancaruri cu carne

Piept de pui cu alune

Batem 4 oua cu 150 g zahar pana obtinem o spuma, apoi adaugam 100 g stafide, 100 g bucati de nuci iar la urma 150 g faina, un...

Piept de pui cu alune
Carne de porc la cuptor
Mancaruri cu carne

Carne de porc la cuptor

Taiem carnea in 8 bucati egale, le punem intr-o tava, punem peste ele ceapa feliata, usturoiul taiat marunt, sare, chimion,...

Carne de porc la cuptor
Perisoarele bunicii
Mancaruri cu carne

Perisoarele bunicii

Se framanta carnea tocata cu condimentele si faina, adaugand gradat laptele. Din pasta obtinuta se formeaza galuste, dupa...

Perisoarele bunicii
Tocana de ficatei
Mancaruri cu carne

Tocana de ficatei

Se spala ficateii, se strecoara apa si se taie bucatele mici. Ceapa curatata si maruntita se caleste in putin ulei pana cand...

Tocana de ficatei
Coronita de linzer
Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Coronita de linzer

Se amesteca zaharul pudra cu galbenusurile si putin lapte. Se adauga margarina, faina, zaharul vanilat, praful de copt si se...

Coronita de linzer
Gogoase cu nuca
Gogosi

Gogoase cu nuca

Se bate o spuma din 3 albusuri de oua, la care se adauga 150 g de nuci tocate si 200 g zahar. Cu lingura, se pun niste forme...

Gogoase cu nuca
Peste mediteranean la gratar
Mancaruri cu peste

Peste mediteranean la gratar

Se taie marunt patrunjelul si se amesteca cu ulei. Se adauga usturoiul maruntit si zeama de lamaie si se amesteca. Se...

Peste mediteranean la gratar
Tocanita de vita
Mancaruri cu carne

Tocanita de vita

Se spala carnea, se curata de pielita si se taie cubulete. Se curata ceapa si usturoiul si se taie marunt. Se pune uleiul la...

Tocanita de vita
Cozonac cu nuca
Cozonac

Cozonac cu nuca

Se framanta bine ingredientele necesare aluatului. Mai mult de jumatate din aluat se pune in tava, intr-un strat uniform, se...

Cozonac cu nuca
Cornulete cu nuca
Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Cornulete cu nuca

Se da pe razatoare coaja de lamaie si se amesteca cu faina, iar apoi se aduaga margarina, zaharul, nucile macinate, praful de...

Cornulete cu nuca
Linzer cu gem de caise
Prajituri

Linzer cu gem de caise

Se amesteca bine galbenusul de ou, untura, coaja de lamaie si zaharul pudra. Se adauga praful de copt amestecat cu faina, si...

Linzer cu gem de caise
Aripi de pui cu sos de rosii
Mancaruri cu carne

Aripi de pui cu sos de rosii

Se curata de pielita aripile de pui, dupa care se tai in doua. Ceapa se taie marunt si se caleste in 2 linguri de ulei. Se...

Aripi de pui cu sos de rosii
Ficat de pui cu mere in folie de aluminiu
Mancaruri cu carne

Ficat de pui cu mere in folie de aluminiu

Se scot samburii din mere, iar fructele se tai rondele de 1 cm grosime. Se curata ficateii de pielita si se condimenteaza cu...

Ficat de pui cu mere in folie de aluminiu
Linzer
Prajituri

Linzer

Din faina, margarina, zahar pudra, albusurile de oua, smantana si putina sare se framanta un aluat si se lasa sa stea o ora....

Linzer
Prajitura cu gem
Prajituri

Prajitura cu gem

Se amesteca bine zaharul, ouale, gemul si untura. Se adauga bicarbonatul de sodiu, faina, apa minerala si se amesteca, avand...

Prajitura cu gem
Frigarui cu ficatei
Mancaruri cu carne

Frigarui cu ficatei

Ficateii se curata de pielita si se tai cubulete de 4x4 cm. Din bacon se tai felii subtiri, cam de aceleasi dimensiuni....

Frigarui cu ficatei
Carne de vita cu usturoi si parmezan
Mancaruri cu carne

Carne de vita cu usturoi si parmezan

Se inlatura grasimea de pe feliile de carne de vita si se condimenteaza cu sare si piper. Se prepara umplutura: la ouale...

Carne de vita cu usturoi si parmezan
Pulpe de gasca
Mancaruri cu carne

Pulpe de gasca

Pulpele se condimenteaza cu sare si piper, se prajesc in putina untura incinsa. Peste ele se toarna vinul alb. Se adauga...

Pulpe de gasca
Cornuri cu nuca
Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Cornuri cu nuca

din ingrediente se prepara o coca traditionala, care se imparte in 4. Se intind pe masa presarata cu faina in forma de...

Cornuri cu nuca
Prajitura de post, cu suc de rosii

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Prajitura de post, cu suc de rosii
Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Negresa de post cu nuci
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii
Cele mai apreciate rețete
Prajitura foaie peste foaie
1
Prajituri

Prajitura foaie peste foaie

Prajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...

Prajitura foaie peste foaie
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoara
2
Retete culinare

Chifle pufoase - Reteta simpla si usoara

Cele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...

Chifle pufoase - Reteta simpla si usoara
Reteta de mucenici moldovenesti
3
Retete culinare

Reteta de mucenici moldovenesti

Pentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...

Reteta de mucenici moldovenesti
Bait pentru carne de vanat
4
Mancaruri cu carne

Bait pentru carne de vanat

Descoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.

Bait pentru carne de vanat
Negresa cu branza si cirese
5
Prajituri

Negresa cu branza si cirese

Este o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!

Negresa cu branza si cirese
Parteneri
Gogosi de post
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Cornulete fragede cu bors
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia