Rigo Jancsi clasic este o veche reteta maghiara. Este o delicioasa reteta de prajitura cu crema si glazura de ciocolata.
Rigo Jancsi clasicPlacinta ciobaneasca este o reteta delicioasa de placinta cu cartofi si carne. Pentru aceasta reteta va mai trebuie si carne...
Placinta ciobaneascaCiocanele de pui cu dovleac si fasole este un fel de mancare foarte gustos. Puteti folosi orice fel de carne, nu doar pulpe...
Ciocanele de pui cu dovleac si fasoleIslere cu gem este o reteta de prajituri simpla si delicioasa. Pentru aceasta reteta aveti nevoie de 500 gr faina.
Islere cu gemBudinca de macaroane cu branza este o delicioasa reteta de desert. Pentru aceasta reteta de budinca aveti nevoie de 400 g...
Budinca de macaroane cu branzaPaste cu zucchini la cuptor sunt delicioase. Pentru aceste retete de paste trebuie sa folositi dovlecei cat mai fragezi.
Paste cu zucchini la cuptorChocolate Muffins sau briose cu ciocolata este o reteta simpla si delicioasa. Pentru aceasta reteta trebuie sa folositi...
Chocolate MuffinsHake la cuptor este un fel de mancare foarte gustos. Pentru aceasta reteta puteti folosi orice fel de peste.
Hake la cuptorCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce