• puneti bucata de carne intreaga in slow cooker Crock Pot 3.5 L Chrome, adaugati ceapa taiata solzisori, condimentele, cidrul
Cotlet de porc cu mere si ceapa• curatati cepele de coaja si taiati-le in 4• curatati usturoiul si lasati-l intreg• coaceti usturoiul, cepele si
Vrabioara de vita cu piure de morcovi si cartofi dulci• puneti intr-o oala la fiert 2l de apa, sare si 2 linguri de otet• cand apa incepe sa
Limba de vita cu masline• spalati orezul in trei ape• spalati, curatati si taiati ciupercile in 4• introduceti orezul si ciupercile in
Risotto cu ciuperci, caju si parmezan• spalati si curatati morcovii si cartofii si taiati-i cubulete• taiati ardeii grasi cuburi putin mai mari decat cartofii
Curry de legume si naut• introduceti rasolul de vita in slow cooker Crock-Pot 4,7L Digital, apoi turnati peste vinul spumant si vinul de Bordeaux
Rasol de vita made by Chef Adrian Hadean• tocati ardeii kapia cuburi mai mari• tocati marunt ceapa, usturoiul si ardeiul iute• adaugati ceapa, usturoiul, ardeiul
Chili con carne• setati slow cooker Crock-Pot 4,7L Digital pe High pentru 4 ore• introduceti cotletul de porc si legumele in
Friptura de porc made by Chef Adrian Hadean• taiati rasolul cuburi potrivite • taiati telina rondele sau cuburi mai mici • taiati radacina
Supa consistenta de vita si radacinoase• scurgeti bine varza si desprindeti cu grija foile, taindu-le cotorul (daca sunt prea lungi, taiati-le pe jumatate) •
Sarmalute cu afumatura si dovleac• dati legumele si cascavalul prin razatoare • intr-un castron amestecati toate ingredientele • dati pielea
Pulpa de pui umpluta cu legume si cascaval• cu ajutorul unui cutit desfaceti partial cotletul de porc (lasati cca. 2 cm pana in margine)
Cotlet de porc umplut• indepartati grasimea in exces pentru a evita ca rezultatul final sa fie un preparat uleios • asezonati
Coaste de porc cu sos de soia, miere si sweet chilly• taiati ceapa si ardeii kapia cuburi • setati slow cooker Crock-Pot 2,4 L Black pe modul de
Papricas cu gnocchi si lipie de casa• ungeti cotletele de porc cu ulei de masline si condimentati-le cu usturoi, sare si piper •
Cotlet de porc in crusta de fistic• taiati dovleceii, dovleceii zucchini si vinetele cubulete generoase, pentru ca Ratatouille este in sine o tocanita de
Ratatouille• coaceti vinetele si ardeii, curatati-i si tocati-i cu un tocator de lemn – nu atingeti legumele coapte
Zacusca de legume• spalati cartofii si taiati-i felii groase de 1,5 cm grosime • faceti un pat din ei
Pui cu maghiran si turmeric• fasonati si crestati carnea de vita din cm in cm • ungeti-o cu ulei de masline
Pulpa de vita cu fasole verde pastai• marinati pastrama de berbecut cu toate ingredientele mentionate mai sus, pentru minimum 24 de ore •
Pastrama de berbecut cu mamaliguta gratinata• curatati midiile sub un jet de apa rece, folosind un burete sau o perie de sarma, pentru
Midii in sos rosu, picant• filetati pestele (nu este obligatoriu, il puteti gati si intreg) folosind un cutit de filetat cu lama
Pastrav in papiota cu broccoli• spalati si curatati bibanul de solzi • indepartati-i inotatoarele si aripioarele • despicati de sus
Biban vargat umplut• fasonati carnea de berbecut si taiati-o cuburi• taiati pulpa de porc cuburi• morcovii, telina, ardeii si cartofii
Tocanita de berbecut si porc• se curata bine pipotele si inimile si se taie in jumatati • se taie carnea de
Tochitura moldoveneasca• fasonati carnea de porc și cea de vita și taiati-o cuburi • taiati morcovii, telina, ardeii și cartofii
Bogracs GulyasTocanita cu vita si dovleac – pregatita la Slow Cooker
Tocanita cu vita si dovleacTochitura de berbecut si carnati de oaie
Tochitura de berbecut si carnati de oaieChiftelute „orientale”, in sos rosu
Chiftelute „orientale”, in sos rosuPeste cu glazura de mustar
Peste cu glazura de mustarRagout de iepure cu cherry, bacon si prune
Ragout de iepure cu cherry, bacon si pruneRulada de muschiulet de porc cu prune
Rulada de muschiulet de porc cu pruneO prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiPlacinta mea preferata.
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafidePentru musaca de varza delicioasa cu carne de vaca carnea tocata se prajeste cu ceapa calita in untura. Se adauga sare, piper...
Musaca de varza delicioasa cu carne de vacaPentru musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua se fierb cartofii in coaja si cand sint gata se curata si se taie...
Musaca delicioasa de cartofi cu branza si ouaUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post