• puneti bucata de carne intreaga in slow cooker Crock Pot 3.5 L Chrome, adaugati ceapa taiata solzisori, condimentele, cidrul
Cotlet de porc cu mere si ceapa• curatati cepele de coaja si taiati-le in 4• curatati usturoiul si lasati-l intreg• coaceti usturoiul, cepele si
Vrabioara de vita cu piure de morcovi si cartofi dulci• puneti intr-o oala la fiert 2l de apa, sare si 2 linguri de otet• cand apa incepe sa
Limba de vita cu masline• spalati orezul in trei ape• spalati, curatati si taiati ciupercile in 4• introduceti orezul si ciupercile in
Risotto cu ciuperci, caju si parmezan• spalati si curatati morcovii si cartofii si taiati-i cubulete• taiati ardeii grasi cuburi putin mai mari decat cartofii
Curry de legume si naut• introduceti rasolul de vita in slow cooker Crock-Pot 4,7L Digital, apoi turnati peste vinul spumant si vinul de Bordeaux
Rasol de vita made by Chef Adrian Hadean• tocati ardeii kapia cuburi mai mari• tocati marunt ceapa, usturoiul si ardeiul iute• adaugati ceapa, usturoiul, ardeiul
Chili con carne• setati slow cooker Crock-Pot 4,7L Digital pe High pentru 4 ore• introduceti cotletul de porc si legumele in
Friptura de porc made by Chef Adrian Hadean• taiati rasolul cuburi potrivite • taiati telina rondele sau cuburi mai mici • taiati radacina
Supa consistenta de vita si radacinoase• scurgeti bine varza si desprindeti cu grija foile, taindu-le cotorul (daca sunt prea lungi, taiati-le pe jumatate) •
Sarmalute cu afumatura si dovleac• dati legumele si cascavalul prin razatoare • intr-un castron amestecati toate ingredientele • dati pielea
Pulpa de pui umpluta cu legume si cascaval• cu ajutorul unui cutit desfaceti partial cotletul de porc (lasati cca. 2 cm pana in margine)
Cotlet de porc umplut• indepartati grasimea in exces pentru a evita ca rezultatul final sa fie un preparat uleios • asezonati
Coaste de porc cu sos de soia, miere si sweet chilly• taiati ceapa si ardeii kapia cuburi • setati slow cooker Crock-Pot 2,4 L Black pe modul de
Papricas cu gnocchi si lipie de casa• ungeti cotletele de porc cu ulei de masline si condimentati-le cu usturoi, sare si piper •
Cotlet de porc in crusta de fistic• taiati dovleceii, dovleceii zucchini si vinetele cubulete generoase, pentru ca Ratatouille este in sine o tocanita de
Ratatouille• coaceti vinetele si ardeii, curatati-i si tocati-i cu un tocator de lemn – nu atingeti legumele coapte
Zacusca de legume• spalati cartofii si taiati-i felii groase de 1,5 cm grosime • faceti un pat din ei
Pui cu maghiran si turmeric• fasonati si crestati carnea de vita din cm in cm • ungeti-o cu ulei de masline
Pulpa de vita cu fasole verde pastai• marinati pastrama de berbecut cu toate ingredientele mentionate mai sus, pentru minimum 24 de ore •
Pastrama de berbecut cu mamaliguta gratinata• curatati midiile sub un jet de apa rece, folosind un burete sau o perie de sarma, pentru
Midii in sos rosu, picant• filetati pestele (nu este obligatoriu, il puteti gati si intreg) folosind un cutit de filetat cu lama
Pastrav in papiota cu broccoli• spalati si curatati bibanul de solzi • indepartati-i inotatoarele si aripioarele • despicati de sus
Biban vargat umplut• fasonati carnea de berbecut si taiati-o cuburi• taiati pulpa de porc cuburi• morcovii, telina, ardeii si cartofii
Tocanita de berbecut si porc• se curata bine pipotele si inimile si se taie in jumatati • se taie carnea de
Tochitura moldoveneasca• fasonati carnea de porc și cea de vita și taiati-o cuburi • taiati morcovii, telina, ardeii și cartofii
Bogracs GulyasTocanita cu vita si dovleac – pregatita la Slow Cooker
Tocanita cu vita si dovleacTochitura de berbecut si carnati de oaie
Tochitura de berbecut si carnati de oaieChiftelute „orientale”, in sos rosu
Chiftelute „orientale”, in sos rosuPeste cu glazura de mustar
Peste cu glazura de mustarRagout de iepure cu cherry, bacon si prune
Ragout de iepure cu cherry, bacon si pruneRulada de muschiulet de porc cu prune
Rulada de muschiulet de porc cu pruneCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branza Supa de rosii cu galuste in varianta cu razalai !
Ciorba rosie de gaina cu razalaiReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce