Pentru mancarea de rinichi cu ciuperci se pregatesc atat rinichii, cat si sosul, ca pentru mancarea de rinichi. Ciupercile se...
Mancare de rinichi cu ciuperciPentru ciulamaua de rinichi de vitel sau vaca se face un sos alb de faina, prajind usor o lingura de faina intr-o lingura de...
Ciulama de rinichi de vitel sau vacaPentru rinichii fripti cu sos de mustar se curata de pielite doi rinichi de vitel, se spala si se usuca cu o carpa. Se lasa...
Rinichi fripti cu sos de mustarPentru rinichii de vitel prajiti se curata rinichii, se taie felii destul de subtiri. Se infierbanta o lingura de untura. Se...
Rinichi de vitel prajitiSpaghetti Raw din Dovlecei sunt deliciosi. Pentru aceasta reteta raw vegana va trebuie 2 zuchini sau 2 dovlecei curatati de...
Spaghetti Raw din DovleceiPentru budinca de ficat se curata ficatul de pielite si de vine. Se da de doua ori prin masina, impreuna cu doua chifle...
Budinca delicioasa de ficatPentru ficatul prajit in tigaie ficatul nu trebuie spalat inainte, cel mult se poate tine un sfert de ora in lapte si apoi...
Ficat prajit in tigaiePentru ficatul la gratar cu unt si patrunjel se curata ficatul si se taie felii cat mai egale ca grosime. Se presara cu putin...
Ficat la gratar cu unt si patrunjelPentru frigaruile de ficat cu slanina se curata ficatul, se taie in felii de grosimea degetului, iar fiecare felie in patrate...
Frigarui de ficat cu slaninaPentru limba umpluta cu sos de smantana se fierbe limba. Se curata de piele si se taie grasimea si carnea dinspre gatlej,...
Limba umpluta cu sos de smantanaPentru limba pane cu ceapa si patrunjel se fierbe limba, se curata de piele si se taie felii subtiri. Se dau prin faina, ou...
Limba pane cu ceapa si patrunjelPentru ficatul de vitel ianbusit se curata ficatul de pielita de deasupra. Se impaneaza cu cateva bucatele de slanina. Se...
Ficat de vitel inabusitPentru creier de vita fiert inainte de a fi curatit, creierul trebuie tinut cel putin o ora in apa rece, ca sa iasa tot...
Creier de vita fiertCreierul pane se pregateste foarte usor si este foarte bun. Aveti nevoie de 1 creier de vaca sau 2 creieri de vitel.
Creier pane de vitaPentru creierul cu rosii la cuptor se curata creierul si se fierbe. Se taie felii subtiri. Se curata de asemenea cateva...
Creier cu rosii la cuptorPentru limba rasol cu ceapa si patrunjel se spala limba in mai multe ape, frecand-o cu putin malai pentru a se lua toata...
Limba rasol cu ceapa si patrunjelPentru limba cu sos de smantana se fierbe limba, se curata de pielita, se taie felii si se asaza in cratita. Se prajeste in...
Limba cu sos de smantanaPentru limba delicioasa cu sos de rosii se fierbe limba si se pregateste sosul ca pentru limba cu sos de smantana inlocuind...
Limba delicioasa cu sos de rosiiSarmalele cu carne de purcel este o mancare cu carne delicioasa si se face la fel cu sarmalele cu varza dulce. Se servesc...
Sarmale cu carne de purcelPentru varza acra cu costita afumata se e taie o varza mare, murata, in felii. Daca este prea acra, se spala intr-o apa sau...
Varza acra cu costita afumataPentru lintea cu costita afumata se alege lintea, se spala si se pune intr-o cratita cu apa rece sa fiarba pe jumatate.
Linte cu costita afumataPentru pulpa de porc cu chimen la cuptor se sareaza un but de porc (pulpa dinapoi) si se lasa sa stea o jumatate de ora. Se...
Pulpa de porc cu chimen la cuptorPentru cotletele de purcel la gratar se taie cotletele de grosimea degetului. Cand sunt prea grase, se curata de grasime, se...
Cotlete de purcel la gratarPentru felii de parizer pane se taie feliile de parizer potrivit de groase si se indeparteaza pielita dimprejur; se dau prin...
Felii de parizer panePentru pulpa de berbec la tava cu usturoi se alege totdeauna carne de berbec tanar si care nu miroase. Totusi, carnea de...
Pulpa de berbec la tava cu usturoiPentru cotletele de berbec la tigaie se taie cotletele de grosimea degetului. Se curata de grasime si de pielita din lungul...
Cotlete de berbec la tigaiePentru cotletele simplu de berbec la gratar se taie cotletele de grosimea degetului. Se curata de grasime si de pielita din...
Cotlet simplu de berbec la gratarTocana de porc cu rosii este o mancare de carne delicioasa si se pregateste la fel ca tocana de vaca. Se serveste cu mamaliga.
Tocana de porc cu rosiiCarnea de purcel cu varza se pregateste la fel ca varza cu carne de vaca. Pentru aceasta veti avea nevoie de carne, varza,...
Carne de purcel cu varzaPentru mielul la gratar cu slanina si untura se aleg pulpele si capul pieptului de la un miel gras, adica 1 bucata dintre...
Miel la gratar cu slanina si unturaPentru anghemaht de miel cu lamaie se fierb bucatile de carne la fel ca pentru pilaf. Se face separat un rantas alb dintr-o...
Anghemaht de miel cu lamaieCiulamaua de miel se pregateste la fel cu ciulamaua de vitel. Veti avea nevoie de varne de vitel, morcovi, ceapa, patrunjel,...
Ciulama de miel cu legumePentru mielul cu ciuperci si smantana se prajesc in aceeasi cratita, cu o lingura de unt sau de untura, bucatile de carne, o...
Miel cu ciuperci si smantanaPentru friptura delicioasa de miel se spala carnea , se da sare si se lasa sa stea o jumatate de ora. Se asaza intr-o tava,...
Friptura delicioasa de mielPentru mielul pane simplu se spala bucata de miel, se taie in bucati late de 2-3 degete. Se sareaza si se tin 20 de minute....
Miel pane simpluCotletele de vitel pane sunt foarte usor de pregatit. Se taie cotletele groase de 2 cm. Se indeparteaza bucatica de os de la...
Cotlete de vitel panePentru picioarele de vitel rasol se curata bine picioarele si se spala in mai multe ape. Se pun intr-o cratita cu apa rece si...
Picioare de vitel rasolPentru picioarele de vitel cu sos se e curata bine picioarele si se spala in mai multe ape. Se pun intr-o cratita cu apa rece...
Picioare de vitel cu sosPentru tuslamaua de burta cu picior de vitel se spala in mai multe ape si se curata cu sare pana raman albe, o bucata de...
Tuslama de burta cu picior de vitelPentru stufatul de miel cu usturoi se taie carnea de miel in bucati potrivite care se prajesc cu o lingura de grasime. Se...
Stufat de miel cu usturoiPentru mielul cu spanac se prajesc in untura bucatile de carne cu o ceapa taiata marunt si se adauga un praf de faina. Se...
Miel cu spanac si bulionMielul cu macris se pregateste la fel ca mielul cu spanac. Cand este aproape gata, se adauga putina zeama de lamaie. Mielul...
Miel cu macrisEscalop de porc cu ciuperci si vin este o delicioasa reteta cu carne. Aveti nevoie de 12 felii cotlet porc si o conserva de...
Escalop de porc cu ciuperci si vinPentru pulpa de vitel la tava se alege o pulpa cam de 1,500 kg. Se da sare, se tine o jumatate de ora, se pune apoi in tava,...
Pulpa de vitel simpla la tavaPentru pulpa de vitel impanata se alege o pulpa cam de 1,500 kg. Se sareaza. Se impaneaza cu bucati de slanina. Se asaza...
Pulpa de vitel impanataPentru friptura de vitel de la rinichi se alege o bucata de carne cu rinichi. Se desprinde rinichiul, scotand grasimea...
Friptura de vitel de la rinichiPentru rulada de vitel cu vin alb se taie carnea felii ca pentru snitele, de 1 cm grosime. Se bat cu ciocanul de lemn pentru...
Rulada de vitel cu vin albUna din conditiile pentru ca snitelul vienez sa reuseasca bine este ca bucatile de carne sa nu fie taiate in lungul fibrelor,...
Snitel vienez gustosPentru snitelul natur cu untura se taie carnea felii de 1 cm grosime. Se bat usor cu ciocanul de lemn, astfel incat sa fie...
Snitel natur cu unturaFicateii prajiti sunt foarte simplu de pregatit. Se pregatesc si foarte rapid. Aveti nevoie doar de 500 gr ficat de pui, ou,...
Ficatei prajitiPastrav la gratar cu mamaliguta este o delicioasa mancare traditionala cu peste.
Pastrav la gratar cu mamaligutaPrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postMancarea de cartofi cu masline este o mancare de post simpla si foarte delicioasa. Curatam si spalam cartofii. Curatam si...
Mancare de cartofi delicioasa cu maslinePlacinta cu iaurt grecesc, aurie si crocanta la exterior este un desert perfect la orice ora!
Placinta de casa cu iaurt grecesc - Reteta videoGulasul este o reteta care suporta multe adaptari...cel putin din punctul meu de vedere. Putin picant, fierbinte si delicios...
Gulas in strachina de pitaSunt sigura ca ai auzit de urmatorul desert si iti voi arata pas cu pas cum se prepara. Chiar daca are mai multe etape de...
Prajitura ToscaUna din prajiturile care a avut mare succes pe masa de sarbatori si nu degeaba, pentru ca a fost delicioasa!
Prajitura cu foi de bezea cu nuca si crema de vanilieCornulete de post este o reteta de prajituri care poate fi pregatita si in post, dar si in preioadele de peste an. Este o...
Cornulete de postDescopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios