Pelmeni sunt o varietate savuroasa de coltunasi cu carne specifici bucatariei rusesti.
PelmeniPentru carnatii deliciosi in aluat faina o amestecam cu zaharul si sarea, facem gaura in mijloc, adaugam praful de copt stins...
Carnati deliciosi in aluatPentru pieptul de pui cu menta amestecam toate condimentele. Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop. Desfacem...
Piept de pui cu mentaPentru escalop cu sos de rosii carnea o taiem felii,o batem cu ciocanul pentru snitele. Faina o amestecam cu condimentele....
Escalop cu sos de rosiiPentru escalop de vitel cu mustar carnea o spalam,o stergem dupa care o taiem felii si o batem cu ciocanul de snitele. Le...
Escalop de vitel cu mustarOuale in cuib de spaghete cu smantana este o mancare cu paste simpla si delicioasa. Se fierb pastele in apa cu sare si un pic...
Oua in cuib de spaghete cu smantanaPentru rulada de porc cu legume curatam carnea de pielite si tendoane, o spalam si o stergem cu un servetel. Taiem muschiul...
Rulada de porc cu legumeMusacaua de cartofi si vinete cu carne de curcan este o mancare de cartofi si carne delicioasa si consistenta. Se toaca...
Musaca de cartofi si vinete cu carne de curcanPentru pizza cu blat pufos facem aluatul de pizza. Intr-un vas punem: faina,drojdia, uleiul, sarea si zaharul. Framantam;...
Pizza a la Grasu64 cu blat pufosOkonomiyaki este un fel de pizza japoneza cu umpluturi dintre cele mai diverse, de la muschiulet de porc la fructe de mare...
Okonomiyaki – pizza japonezaGyoza este un fel de mancare foarte popular in Japonia, care se prepara dupa principiul coltunasilor, dar cu savoare japoneza.
Gyoza – coltunasi japoneziPentru saramura de peste cu fructe de mare se toaca legumele, se calesc, se adauga o cana de apa si se lasa la fiert. Apoi se...
Saramura de peste cu fructe de marePentru varza dulce aromata cu carne de porc se pun la calit legumele (tocate marunt) 2-3 min,se pune o cana de apa,apoi se...
Varza dulce aromata cu carne de porcPentru friptura din carne de vita cu ficat carnea se spala. Ficatul se spala si se taie felii subtiri. Ceapa se curata, se...
Friptura din carne de vita cu ficatPentru snitel din carne de vita cu ceapa carnea se spala, se taie in 5 bucati, se bat si se sareaza. Ceapa se curata, se...
Snitel din carne de vita cu ceapaPentru snitel din carne de vita carnea se spala, se taie in 5 bucati, care se bat si se sareaza. Faina se cerne. Bucatile de...
Snitel din carne de vitaPentru sarmale cu carne de vita in foi de varza se spala varza, se scot cotoarele, se spun separat foi pentru sarmale, iar...
Sarmale cu carne de vita in foi de varzaRuloul de vita umplut cu macaroane este o mancare cu paste si carne delicioasa si consistenta. Carnea se spala, se taie in 5...
Rulou de vita umplut cu macaroanePentru rulada de vita cu ficatei de pasare carnea se curata de pielite, se spala, se taie in bucati si se da prin masina de...
Rulada de vita cu ficatei de pasarePentru ravioli cu carne de vita si sos de tomate faina se cerne si se aseaza intr-un vas; in mijloc se face un gol in care se...
Ravioli cu carne de vita si sos de tomatePentru rasol de vita cu cartofi si legume asortate carnea se spala. Morcovii, telina, ceapa si varza alba se curata si se...
Rasol de vita cu cartofi si legume asortatePentru ramstec german carnea de vita se spala, se taie bucati, se bate putin si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se...
Ramstec germanPentru ramstec carnea de vita se spala, se taie bucati si se sareaza. Cartofii se spala, se curata, se spala din nou, se taie...
RamstecPentru pulpa de vita la tava cu piure de cartofi carnea se curata si se spala. Patrunjelul se spala si se taie marunt. Carnea...
Pulpa de vita la tava cu piure de cartofiPentru parjoale moldovenesti cu carne de vita ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se inabusa in untura sau ulei (25...
Parjoale moldovenesti cu carne de vitaPentru papricas din carne de vita cu cartofi carnea se spala si se taie bucati. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt....
Papricas din carne de vita cu cartofiPentru ostropel cu carne de vita carnea se spala si se portioneaza. Ceapa, morcovii, pastarnacul si usturoiul se curata, se...
Ostropel cu carne de vitaPentru muschi de vita umplut cu carne si legume carnea se spala si se scoate miezul. Carnea de porc se spala, se curata, se...
Muschi de vita umplut cu carne si legumePentru muschi de vita cu costita carnea se spala si se portioneaza. Costita se taie felii subtiri. Ardeiul gras se curata, se...
Muschi de vita cu costitaPentru muschi de vita cu ciuperci si vin alb carnea se spala, se portioneaza in 5 bucati si se sareaza. Ciupercile proaspete...
Muschi de vita cu ciuperci si vin albPentru musaca din paste fainoase cu carne de vita carnea se curata de pielite, se spala, se taie in bucati si se da prin...
Musaca din paste fainoase cu carne de vitaMusacaua din paste fainoase cu carne de vita este o mancare cu paste si carne delicioasa si consistenta. Vinetele se curata,...
Musaca din paste fainoase cu carne de vita si vinetePentru musaca din dovlecei cu carne de vita carnea se curata de pielite, se spala, se taie bucati si se da prin masina de...
Musaca din dovlecei cu carne de vitaPentru musaca din cartofi cu carne de vita ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Cartofii se spala, se curata, se...
Musaca din cartofi cu carne de vitaPentru mazare cu carne de vita carnea se curata, se spala si se portioneaza in 5 bucati. Ceapa se curata, se spala si se taie...
Mazare cu carne de vitaMacaroanele cu carne de vita este o mancare cu paste si carne delicioasa si consistenta. Carnea se curata, se spala si se da...
Macaroane cu carne de vitaPentru limba de vita rasol cu legume limba de vita se curata, se spala, se opareste si se spala din nou cu apa rece....
Limba de vita rasol cu legumePentru limba de vita pane carnea se curata, se spala, se opareste si se spala din nou cu apa rece. Ceapa, morcovii si telina...
Limba de vita panePentru limba de vita cu sos de smantana carnea se curata, se spala, se opareste si se spala din nou cu apa rece. Ceapa,...
Limba de vita cu sos de smantanaPentru limba de vita cu sos alb carnea se spala, se opareste si se spala din nou cu apa rece. Morcovii, telina si ceapa se...
Limba de vita cu sos albPentru limba de vita cu masline carnea se curata, se spala, se opareste si se spala din nou cu apa rece. Ceapa, morcovii si...
Limba de vita cu maslinePentru limba breze cu macaroane carnea se curata, se spala, se opareste si se spala din nou cu apa rece. Morcovii, ceapa,...
Limba breze cu macaroanePentru limba breze cu ciuperci carnea se spala, se opareste si se spala din nou cu apa rece. Ceapa, morcovii, telina se...
Limba breze cu ciuperciPentru limba cu piure de cartofi carnea de vita se curata, se spala, se opareste si se spala din nou cu apa rece. Ceapa,...
Limba cu piure de cartofiPentru legume cu antricot de vita si smantana carnea se curata de pielite, se spala si se portioneaza; feliile se bat putin...
Legume cu antricot de vita si smantanaPentru legume cu antricot de vita si vin alb carnea se curata de pielite, se spala si se portioneaza, feliile se bat putin si...
Legume cu antricot de vita si vin albPentru gutui cu carne de vita carnea se curata de pielite, se spala si se portioneaza. Gutuile se spala, se curata de casa...
Gutui cu carne de vitaPentru gulas vienez carnea se curata de pielite, se spala si se taie bucati. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt....
Gulas vienezPentru gulas unguresc carnea se curata de pielite, se spala si se taie bucati. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt....
Gulas ungurescPentru gulas muresean carnea de vita se curata de pielite, se spala si se taie bucati mici. Morcovii, telina radacina,...
Gulas mureseanPentru ghiveci cu carne de vita legumele se curata si se spala. Ceapa si patrunjelul se taie marunt. Morcovii, telina...
Ghiveci cu carne de vitaO prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiO prajitura pufoasa, de sezon care poate fi pregatita cu orice fructe preferati. Pofta buna si spor la gatit!
Prajitura cu cireseAm pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeAzi m-am jucat un picut! Sper să vă încânte ideea! Nu, n-am inventat-o eu, doar am recreat-o pe gustul Panacris ;) O...
Supa rece de capsuni cu crochete de branzaPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieCele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoaraReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post