Gelatina se pune la inmuiat cu sucul din compot si se pune la fiert pina se dizolva gelatina si se leaga apoi se lasa la...
Tort DiplomatSe amesteca bine toate ingredientele pentru blat si se coace un biscuite la 170°C circa 15 minute, grija sa nu se arda....
Tort cu Maracuja1 Se amesteca toate ingredientele-oua, zahar, faina, praf de copt si se coace un blat de tort. Cand s-a racit, se taie in...
Tort cu fructeMod preparare: Etapa I: Se da laptele in fiert si se toarna peste paine. Se inmoaie stafidele in coniac. Ciocolata se rupe...
Tort de paine a la ticino1.Se freaca 3 oua cu 120g. zahar, se adauga faina, amidonul, cacaoa si praful de copt. Se framanta, iar aluatul se coace 20...
Tort de pereSe bate frisca dupa care se da la frigider. Se bat ouale, se adauga 125 ml apa (adica jumatate din cantitatea initiala) si...
Tort alb de friscaEtapa I: Se incinge cuptorul la 220º C. Se amesteca intr-un castron faina cu malaiul, zaharul, bicarbonatul, praful de...
Tortulete cu afineEtapa I: Se incinge cuptorul la 190º C. Se unge o forma speciala de tort (22 cm diametru). Se topeste untul intr-o...
Tort de mere cu stafideIn 500 ml. apa se pun frunzele de ceai, se lasa 2 minute si apoi se strecoara. Se amesteca ceaiul cu fructele confiate,...
Tort pentru ceaiBlat: albusurile se bat spuma, iar galbenusurile se freaca cu zaharul, apoi se adauga peste albusuri si se pune faina cu...
Tort deliciosSe face un blat din 5 oua, 5 linguri zahar, 5 linguri pesmet astfel: 5 galbenusuri se mixeaza cu 5 linguri de zahar, pana se...
Tort savarinaTortul Buturuga este, cel putin pentru mine, un desert reprezentativ pentru masa de Craciun. Minunatul tort in forma de...
Tort ButurugaSe bat bine albusurile cu 150g zahar, apoi se adauga 2 linguri de apa calduta si cand sunt spuma tare se adauga pe rand 4...
Tort de ciocolata The Best1. Se separa ouale: galbenusurile se freaca cu 3/4 din cantitatea de zahar, pana se obtine o crema spumoasa, iar albusurile...
Tort de ciocolataTortul Sacher este foarte cunoscut si apreciat, ca sa nu mai spunem cat e de gustos. Tortul e de origine austriaca, are aroma...
Tort SacherBlat: 6 oua intregi, 6 linguri de apa si 500g zahar se bat bine de tot. Se adauga in ploaie 500g de faina amestecata cu 1...
Tort Mickey MouseCiocolata se taie bucatele. ouale se bat spuma apoi se amesteca cu zaharul si cu zaharul vanilat. Faina se amesteca cu praful...
Tort BaileysPt fursecuri cocosul se prajeste putin si apoi se lasa la racit. Se ia o forma de 26 cm si se pune hartie cerata. albusul se...
Tort cu banane si fursecuriPentru blat se amesteca pesmetul cu untul si cu coaja de lamaie. Se pune podeaua intr-o forma cu diametrul de 20 cm si se...
Tort cu Ricotta si afinePt aluat se inmoaie untul. Faina se amesteca cu praful de copt si cu sarea. Se adauga restul ingredientelor si se amesteca...
Cupa cu miere si nougat sau ciocolataPt blat untul se amesteca bine cu zaharul, zaharul vanilat si coaja de lamaie apoio unul cate unul ouale. Faina se amesteca...
Tort cu mere si macPt blat fana se amesteca cu praful de copt si cu zahar, zaharul vanilat, sare, ou, si unt. cand aluatul este omogen se pune...
Tort cu mere si vinFoile de blat se decongeleaza, si se taie in doua pe diagonala ( un triunghi de 25x45 cm, 12 bucati) iar restul se taie 2...
Tort cu iaurt si caiseNuca macinata se prajeste putin si se lasa la racit. Untul sau margarina se amesteca cu zaharul apoi unul cate unul ouale....
Tort cu rafaello si caisePt blat ouale se amesteca cu apa spumos. se adauga zaharul si zaharul vanilat. faina cu praful de copt se amestec bine cu...
Tort cu nectar de caiseFursecuri se sparg bine si se amesteca cu untul si cu pesmetul dupa care se pun intr-o forma cu un inel imprejur. Pe margini...
Tort cu coacaze si fursecuriPt frisca cu menta , se iau bucatile de ciocolata After Eight( se lasa deoparte 8 bucati pt ornat), se pun la fiert si se...
Tort After EightTortul de mere cu frisca este un tort lejer cu fructe, un tort potrivit atat pentru copii cat si pentru adulti. Este o reteta...
Tort de mere si frisca250ml din sucul de ananas de la cele doua conserve se incalzeste (fara sa fiarba) si in el se dizolva gelatina. Mascarpone...
Tort de ananas cu MascarponeSe framanta aluatul fraged, se inveleste cu folie de plastic si se lasa sa se odihneasca o ora la frigider. Se intinde apoi -...
Tort cu dovleacTortul Padurea Neagra este un tort festiv delicios si foarte apreciat. Merita sa-l faci pentru o sarbatoare sau aniversare,...
Tort "Padurea Neagra"Se curata merele de coaja si se scoate mijlocul lor. Golul ramas se poate umple cu stafide sau rahat. Se aseaza merele in...
Tort de mere racorosTiramisu reţetă cu blat Blatul de tort se taie in 3 sau 2 bucati -dupa preferinte. Pentru sirop se face un ness sau o...
Tiramisu reţetă cu blatTiramisu reţetă reinterpretata Se pun cele 5 oua, 100 gr. de zahar si sarea se freaca spuma. Se incorporeaza muesli,...
Tiramisu reţetă reinterpretataBlatul de pandispan se pune intr-o forma de tort cu peretii detasabili. Se amesteca branza de vaci cu zahar, suc de...
Tort CampariSe prepara blatul: se bat ouale cu zaharul, zaharul vanilinat, apoi se adauga faina si untul. Se amesteca toate bine si se...
Tort de fructeSe bate frisca si se pune la frigider, dupa care se pune la fiert laptele in care s-a adaugat zaharul, coaja de la o...
Tort diplomat la receTiramisu reţetă reinterpretata Se amesteaca untul cu smantana si cu zaharul, se intinde peste biscuitii inmuiati in nes,...
Tiramisu reţetă reinterpretataOuale, zaharul si laptele se bat pe aburi pana se ingroasa si capata consistenta mierii. Gelatina se dizolva in sucul de...
Tort diplomatPentru BLAT se amesteca zaharul cu zaharul vanilat, untul apoi se adauga ouale pe rand iar la final faina+praful de copt si...
Tort cu migdale si ciresePentru blat: se amesteca toate cu ajutorul robotului de bucatarie si compozitia rezultata se pune in forma de tort pregatita...
Tort cu caise si budincaPentru blat se bat albusele spuma tare, se adauga apa si se continua sa se bata. Dupa aceea se adauga zaharul si dupa ce avem...
Tort cu fructe rosii si firimituriTiramisu reţetă cu frisca Albusurile se bat spuma, se adauga cele 2 plicuri de praf de frisca si pliculetul de capucino;...
Tiramisu reţetă cu friscaIncingeti cuptorul la 180 grade C. Se separa albusurile de galbenusuri de la 4 oua. Se bate spuma albusurile, se pune apoi 2...
Tort de lamaie si bezeleSe bat albusurile cu zaharul dupa aceea se amesteca galbenusul, faina, praful de copt si uleiul; se unge o cratita cu unt si...
Tort delicios din fructeSe freaca untul cu zaharul, zaharul vanilat si galbenusurile, pîna devine un amestec cremos. Albusurile se bat bine cu un...
Tort cu piersiciPe un platou se aseaza un strat de piscoturi care se ung cu gem. Branza se lasa sa se scurga, apoi se amesteca cu...
Tort cu kiwiSe prajesc 300 gr. de alune intr-o tigaie, fara sa se inneagreasca, si se curata de coaja, frecandu-le in mana cat sunt...
Tort de aluneO prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si cireseMai intai se taie rahatul si se ruleaza intre degete cam 2 cm lungime. Se separa ouale, se bate albusul spuma cu zahar. Se...
Fursecuri caleNiste mini placintele din aluat cu cartofi si umplutura de sunca si mozzarella.
Mini placintele din cartofi cu sunca si mozzarellaO salata usoara, plina de vitamine, buna atat in zilele de post cat si pentru cei care vor sa tina dieta. Este o combinatie...
Salata de cruditatiReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post