Margarina se amesteca impreuna cu jumatate din cantitatea de unt. Se adauga apoi o lingura de otet peste amestec, se adauga...
Biscuiti evantaieFaina se amesteca cu doua galbenusuri, sare, doua linguri de zahar, coaja rasa de lamaie, o lingura de ulei, 1 jumatate de...
Fursecuri glazurateFaina se amesteca cu untul moale, un praf de sare, coaja de lamaie, doua galbenusuri si bicarbonatul stins cu o lingura de...
Fursecuri cu glazuraUntul topit se freaca spuma, apoi se adauga galbenusurile, zaharul si cojile de portocala confiate in zahar si alcool. Se...
Fursecuri cu portocaleUntul topit se freaca dupa doua ore cu o furculita pana devine spuma. Se adauga zaharul, galbenusurile si coaja de lamaie si...
Fursecuri cu crema de cacaoUntul se freaca spuma impreuna cu zaharul si coaja de lamaie sau vanilia. Se incorporeaza pe rand galbenusurile, iar apoi...
Fursecuri cu nuciSe freaca untul sau margarina, se adauga zaharul si se amesteca. Se adauga coaja de lamaie, miezul de nuca macinat, faina,...
Cornulete fragede de nucaUntul se freaca cu zaharul si albusurile. Se adauga stafidele curatate si spalate, se amesteca bine, apoi se adauga faina, in...
Fursecuri cu stafideDaca vrei o mancare consistenta si delicioasa, pregateste coltunasi cu branza telemea si cartofi. Prepararea acestei retete...
Coltunasi cu branza telemea si cartofiSe amesteca faina cu drojdia dizolvata in putin lapte, ouale, laptele, sarea si chimenul pisat. Se framanta bine aluatul si...
Pogaci cu chimenOuale batute spuma, se amesteca impreuna cu zaharul, faina, untul, putina sare si zaharul vanilat. Se pune aluatul format...
Tigarete crocanteSe pun intr-un vas albusurile cu zaharul, otetul si sarea si se amesteca. Separat, se tapeteaza cu hartie o tava si se pun...
BezeleSe prepara aluatul din margarina, zaharul pudra, un ou, faina, alunele si putina sare. Se intinde o foaie din care se...
IslereSe amesteca bine untul cu faina, zaharul, migdalele pisate marunt, galbenusurile fierte, oul intreg, coaja de la o lamaie si...
CovrigeiMierea incalzita putin, se amesteca bine cu zaharul, galbenusurile si uleiul. Se adauga apoi faina cat cuprinde si albusurile...
Turta dulceZaharul, caramelizat in prealabil, se stinge cu apa si se lasa la topit, iar mai apoi la racit. Se adauga apoi 3 linguri de...
Turta dulce economicaOuale se bat cu zaharul, se adauga faina si se amesteca bine. Se adauga apoi untul topit, putina sare si coaja rasa de...
MadleneZaharul se amesteca impreuna cu zaharul vanilat, cu ouale si se lasa la ingrosat putin. Se da amestecul deoparte, de pe foc...
Madlene cu stafideSmantana se amesteca impreuna cu zaharul, se adauga albusurile, batute spuma, sarea si faina. Se ia cu lingurita din...
TigareteUntul se freaca impreuna cu zaharul, se adauga zaharul vanilat, coaja de lamaie si se incorporeaza treptat, ouale batute...
Fursecuri cu nucaAlbusurile se bat spuma impreuna cu 80 gr de zahar si foarte putina sare. Se adayga apoi pe rand mierea, uleiul, nuca...
Fursecuri cu miere si lamaieFaina se amesteca impreuna cu margarina, zaharul pudra si ouale fierte si zdrobite. Se adaugaa apoi ciocolata topita, unul...
Fursecuri englezestiSe amesteca faina, untul, galbenusul si zaharul. Se incorporeaza apoi un albus batut spuma cu putina sare. Din aluatul format...
BiscuitiZaharul se freaca impreuna cu ciocolata rasa, albusul si foarte putina sare. Se pune apoi aluatul pe o planseta presarata cu...
Biscuiti surprizaOul se bate spuma impreuna cu zaharul, se adauga faina si praful de copt, apoi untul si sarea. Aluatul se framanta si se lasa...
Biscuiti cu dulceataMargarina se freaca impreuna cu zaharul, dupa care se adauga galbenusurile, praful de copt, apoi faina si putina sare. Se...
Fursecuri cu nucaDin faina, un ou si apa se prepara aluatul pentru coltunasi. Pentru umplutura se curata visinele de samburi si se presara cu...
Coltunasi cu visineUntul se freaca spuma 2 minute cu 50 g de zahar pudra, zaharul vanilinat si sarea, apoi se adauga cele 3 galbenusuri pe rand...
Non plus ultraColtunasii cu branza de vaci si smantana sunt foarte delicioase. Pentru aceasta reteta avem nevoie de cateva ingrediente.
Coltunasi cu branza de vaci si smantanaMierea se freaca cu zaharul, pe foc mic, pana se topesc. Se ia vasul de pe foc si se adauga in compozitie ouale pe rand, apoi...
Turta dulceFaina se amesteca cu bicarbonatul, apoi se adauga laptele, jumatate din cantitatea de zahar, uleiul, scortisoara si...
Turta dulce fara miere si ouFaina se amesteca impreuna cu untul moale, galbenusurile, migdalele si zaharul, dupa gust. Se framanta bine aluatul si se...
Covrigei cu ciocolataFaina se framanta cu untul moale, apoi se adauga drojdia muiata, iar la final laptele. Se framanta bine aluatul, se sareaza...
Covrigei cu marmeladaOul se pune intr-un vas impreuna cu un galbenus, zaharul si se bate tare pana ce creste amestecul si se albeste. Se adauga...
Batoane pentru ceaiFaina se amesteca cu smantana, drojdia si untul. Se framanta bine aluatul, se lasa apoi 15 minute in repaus, dupa care se...
CornuleteSe amesteca faina cu bicarbonatul, cu untul moale si cu smantana. Se adauga coaja rasa de la o portocala, zaharul vanilat si...
Cornulete cu susanUntul se amesteca cu faina si cu zaharul si se framanta bine aluatul. Se pune apoi la frigider pana a doua zi. Se intinde o...
Cornulete cu branza de vaciSmantana se amesteca cu untul si faina. Aluatul rezultat se framanta ceva minute dupa care se pune la frigider pentru...
Cornulete cu smantanaSe prepara un aluat din faina, 150 gr unt, zahar, smantana si putina sare. Se framanta bine si se intinde o foaie. In...
Cornulete cu marmeladaUntul se freaca cu zaharul si zaharul vanilat pana cand devine ca o spuma. Se adauga apoi nuca maruntita si faina in ploaie....
Cornulete cu nucaDrojdia se dizolva in lapte cald, apoi se adauga untura, un ou, faina, sarea si zaharul. Se framanta bine aluatul obtinut si...
Cornulete pentru bereDrojdia se dizolva in doua linguri de lapte. Se adauga apoi cate o lingurita de zahar si una de faina si se lasa aluatul la...
Cornulete sarateSe amesteca zaharul cu migdalele maruntite si li se adauga galbenusurile, zaharul vanilat si putina sare. In compozitie se...
Pesmeti cu migdaleUntul cu zaharul si zaharul vanilat se freaca bine, apoi se adauga faina si se framanta aluatul. Acesta se aduna ca o minge...
Pesmeti tigareteSe amesteca faina cu praful de copt, untul, oul, zaharul, laptele si zaharul vanilat. Se framanta aluatul obtinut bine si se...
Pesmeti cu stafideFaina se amesteca cu untul moale. Se adauga oul, smantana, lamaia, zaharul si zaharul vanilat si bicarbonatul dizolvat in...
PesmecioriFaina se amesteca impreuna cu migdalele maruntite, zaharul, ouale, sarea si zaharul vanilat. Se framanta aluatul bine si se...
Pesmeciori cu migdaleFaina se amesteca impreuna cu untul, zaharul, oul si un praf de scortisoara. Se framanta bine aluatul si se lasa in repaus...
Pesmeti pentru ceaiSe pun intr-un vas zaharul cu zaharul vanilat si galbenusurile. Se freaca bine compozitia cu o lingura, pana cand incepe sa...
Biscuiti rulatiFaina, zaharul, ouale, impreuna cu amoniacul, untul si latele se amesteca si mai apoi se framanta bine un aluat tare. Se...
Piscoturi de sampanieUntul moale se bate energic cu zaharul. Se adauga apoi un ou intreg si se bate in continuare. Faina se amesteca in...
Piscoturi cu stafideO prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si ciresePrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postPlacinta mea preferata.
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafideReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post